Lupţi sau interpretezi?

Am văzut pe un site două scrisori care m-au amuzat dar m-au şi pus pe gânduri în acelaşi timp.  O femeie îi reproşa bărbatului că nu se mai simte iubită, răsfăţată…etc. restul îl veţi vizualiza mai jos.

Ceea ce nu înţeleg este de ce în loc să luptăm pentru ceea ce ne dorim, preferăm să lăsăm la latitudinea celuilalt capacitatea de a rezolva o problemă. În loc să ne plângem de milă, să facem acuzaţii fondate la adresa celuilalt, pe păreri subiective, de ce să nu acţionăm? De ce să nu discutăm, să facem o “anchetă” şi să aflăm care este adevărata cauză a problemei noastre?

În loc să renunţăm la tot ce am avut până acum, de ce să nu facem un efort pentru a îmbunătăţi lucrurile? Hai să dăm orgoliul la o parte sau să riscăm să fie călcat în picioare, pentru a ne ameliora situaţia! Hai să luptăm pentru fericire şi să nu aşteptăm să ni se dea mură-n gură!

La capitolul argumente, aş avea multe de spus…dar mai bine las aceste două scrisori să-mi susţină “cauza”!

Advertisements

2 responses to this post.

 1. […] „În loc să renunţăm la tot ce am avut până acum, de ce să nu facem un efort pentru a îmbunătăţi lucrurile? Hai să dăm orgoliul la o parte sau să riscăm să fie călcat în picioare, pentru a ne ameliora situaţia! Hai să luptăm pentru fericire şi să nu aşteptăm să ni se dea mură-n gură!” – text apărut În Grădina Mea […]

  Like

  Reply

 2. Posted by Alex on August 13, 2011 at 11:02

  asta da hapy ending :))

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: