Azi single, mâine married…

Poate am eu numai „prieteni” nedumeriţi pe facebook, dar în ultima perioadă se întâmplă un fenomen pe care nu l-am mai observat de ceva timp: „cutărică is single”, „şmecheraşu is married”, „rockeru simpatic it’s in a relationship and it’s complicated”, etc.; apoi a doua zi: „cutărică is engaged with gagica mişto pe care a agăţat-o aseară, la beţie”, „şmecheraşu is divorced de piţipoanca roz ce-l storcea de bani”, „rockeru simpatic is single”; a treia zi: „cutărică is single” (şi-a dat seama că iubirea vieţii lui era frumoasă doar cât timp era el beat), „şmecheraşu is married” (piţipoanca l-a prostit iar), „rockeru simpatic is married” (au sărit vreo trei etape şi-au ajuns în punctul culminant…aşteptăm botezul).

Vă hotărâţi odată?!!

Sau măcar aşteptaţi câteva zile…ăăăăă…minute măcar, de la „marea ceartă”/„marea îndrăgosteală”, să vă updataţi statusul pe facebook!! Ştiu că goana după likeuri şi commenturi e pliiiină de adrenalină şi satisfacţie personală,  dar cred că se exagerează puţin la capitolul : cât de mult îi doare pe cei din jur de viaţa mea sentimentală.

Nu cred că tot facebookul o să-ţi plângă de milă pentru că te-ai despărţit de prima ta mare iubire sau să te aplaude şi să îţi întindă covorul roşu ţie şi proaspetei tale „achiziţii” umane. Există prietenii adevăraţi pentru asta, care te vor aştepta cu un bax de sticle de bere, whiskey, etc. !

Într-adevăr, dacă eşti gagică mişto (cu bot şi tot dichisul) iar băieţii suspină după tine, aşteptând să-l calce tirul pe iubitul tău, e normal să primeşti 2765 de likeuri atunci când brusc, devii „single”.

Astăzi am deschis facebookul pe la prânz şi deja erau câteva relaţii destrămate şi vreo două „lipeli”. Nu zic că nu sunt şi oameni serioşi care-şi fac update doar când e cazul cu adevărat, dar mă amuză copios cuplurile rebele care ţin neapărat să-şi spele rufele în văzul lumii…chiar şi la cea mai mică ceartă, contrazicere gata: it’s complicated! A naibii treabă!…Chiar vrei să te lauzi la toată lumea că îţi complici existenţa singurel? Viaţa e simplă, trăieşte-o la maximum, cu cineva de mână sau nu!

P.S: Bine că n-au şi cerşetorii conturi pe Facebook. Ar fi fost un fel de „Boschetarul de la colţ” has changed his location from „colţul bisericii” to „în faţa primăriei”. Daţi-i un leu şi primiţi un like la o poză!

Advertisements

10 responses to this post.

 1. Posted by Lucian Moldovan on April 2, 2012 at 17:19

  Se pare ca Facebook are efect de turma: simtim nevoia absurda de a cauta alinare in locuri gresite. Ori poate doar sa aruncam “vina” de la unul la celalalt. Anyway, “it’s complicated” :))

  Like

  Reply

 2. Posted by Iulia on December 22, 2011 at 13:21

  Tipic…am si eu destui 8-|,azi inca au inceput de dimineata:))

  Like

  Reply

 3. Posted by Cecilia on December 20, 2011 at 16:33

  super articolul :*

  Like

  Reply

 4. Posted by Simona on December 20, 2011 at 07:57

  Am inteles aluzia 🙂 Te’a marcat profund, dupa cate vad! :)) “PS”-ul e genial, chiar as vrea sa vad asa ceva IRL :))

  Like

  Reply

  • Posted by Axlandra on December 20, 2011 at 08:30

   Măcar de-ar fi ei doi singurii care fac aşa…am o lista-ntreagă!:))) Că altfel nu scriam un text întreg pt două persoane!:))))

   Like

   Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: