Fă cum spun eu, altfel TE OMOR!

Aruncând câte un ochi pe ici pe colo, descopăr acum câteva minute poza de mai sus. O analizez atent, râd a « been there done that » în sinea mea şi merg mai departe. După câteva secunde, însă, văd că a mai fost postată de o altă persoană pe facebook. Râd din nou şi mă gândesc: “ei, se vor maturiza…abia au 15-16 ani”. Dar, apoi, mi-au venit în minte câteva gânduri negre : « dacă ele nu sunt singurele care încă mai gândesc aşa ? ». Şi cu siguranţă, nu sunt singurele care au aceste « reguli » pentru bărbaţii pe care îi vor alături de ele. Da, zic bărbaţii…pentru că există şi femei în toată firea care nu se abat de la regulamentul « magic ». E ok, cât ai 15-16 ani să te răţoieşti la un băiat şi să-i spui « dă-i ignore panaramei alea că altfel TE OMOR ! ». Da, e ok, pentru că eşti în perioada în care hormonii tăi o iau razna şi mintea-ţi este destul de înceţoşată când vine vorba de « marea dragoste ».

În schimb, dacă ai de la 20 de ani în sus şi-i spui omului de lângă tine : « te îmbraci cu ce îmi place mie », s-ar putea să-i citeşti în privirea însoţită de o sprânceană ridicată : « cât borş pot să mănânci ?».

Şi zic asta pentru că prin anumite puncte din regulament, am trecut şi eu ! Făceam crize de isterie săracilor băieţi şi nu realizam cât de stupide erau cererile mele. Dar m-am « trezit » la realitate şi mi-am dat seama că e total greşit să impui reguli şi să o faci pe ţaţa când nu-ţi convine ceva. Şi acum să analizăm puţin regulamentul şi motivele pentru care este stupid :

  1. Omuşoru’ pe care vrei tu, dragă pisicuţă, să-l ţii numai pentru tine, a avut o viaţă înainte ! (Repet, vorbesc din proprie experienţă) Nu este posibil ca tu să fii singura maimuţică pe care să o « acceseze » pe mess, căci nu cred că printre cunoştinţele sale nu se mai află nicio felină de sex feminin care nu vrea altceva de la el, decât sincera-i prietenie. Simplu motiv că « aşa vreau eu, baby »  NU este suficient pentru el ca să-şi şteargă întreaga listă de messenger şi să rămână în listă cu tine, tati, mami şi verişoara urâtă de la Bucureşti !
  2. « Numai cu mine vorbeşti la telefon ». Măi, să mori tu ! Şi dacă-l sună cineva cu o ofertă de muncă, băiatu tre’ să închidă ca să nu te « stârnească » pe tine ? Dacă-l sună părinţii, prietenii, colegii sau colegele…ce ar trebui să facă? Să arunce telefonul pe geam?
  3. Plimbările, da! Bijuterii şi ţoale poţi să-ţi cumperi şi singurică, din banii pe care-i faci cu mânuţele tale. Cadourile se fac cu ocazii speciale! Iar regulamentul acesta al tău nu-i va transforma băiatului orice zi într-o ocazie specială, crede-mă!
  4. Nu va fi mort, că nu eşti tu „serial killer”! Da, într-adevăr nu e ok să apară jignirile, sunt de acord cu tine! Dar dacă omu’ pe care-l iubeşti, te înjură de fiecare dată când vă certaţi, poate ar trebui să-ţi îndrepţi iubirea în altă parte!
  5. Da cine-i mică şi morişcă acolo, măi? Întârzie omu’ la o întâlnire importantă şi tu nu-l laşi să plece, pentru că nu ai terminat de povestit ultimul episod din telenovela prietenei tale.
  6. De ascultat o să te asculte, dar nu ştiu cât o să te suporte dacă o să-i povesteşti zilnic despre aventurile tale printre raioanele de parfumuri.
  7. Are voie să i se facă morală, dar el să nu deschidă gura…interesant! Mai bine îţi cumperi o păpuşă gonflabilă, am auzit că au apărut şi-n varianta masculină!
  8. La regula asta efectiv m-a bufnit râsul pentru că am „aplicat-o” şi eu de câteva ori. Nu-mi plăceau mie anumite articole vestimentare de-ale „lui” şi încercam să-l conving să-şi schimbe stilul. Greşit! Când l-ai cunoscut, se îmbrăca cum voia „chestia” lui şi ţi-a plăcut de el aşa! Gândeşte-te la asta înainte să-l îmbraci cu cămaşă roz şi cravata cu elefănţei!
  9. Ştii vorba aia cu „fiecare om e unic”? Cum naiba să-i placă lui telenovelele cu Jose Armando şi să plângeţi amândoi în faţa televizorului când moare Maria Fernanda?
  10. Aşa, fii egoistă şi foloseşte-i toată spuma de ras şi citeşte-i revistele porno! 🙂
  11. Orice cameră trebuie, teoretic, să fie curată! Dar sunt momente în care până şi tu, prinţeso, arunci cu hainele în toate direcţiile şi laşi ceaşca de cafea pe birou timp de o săptămână!
  12. “Nici cu sora mea? Dar cu verişoara urâtă de la Bucureşti pot?
  13. Faceţi o întrunire atunci cu toate colegele, fostele gagici şi prietenele prietenilor săi, chit că au plecat acum în alte ţări şi ţine săracu’ om legătura cu ele, anual, doar prin telefon! Ai auzit vreodată de „socializare”??
  14. La asta chiar am râs vreo 5 minute în continuu! Adică omu tre’ să stea „geană” pe uşă şi când simte că tu bagi cheia, „ţuşti” sub plapumă?? Cum vine asta şi de ce ar trebui să doarmă săracu’ când vii tu acasă?
  15. Că tu eşti Sfânta Filofteia şi faci fapte bune zilnic, iar popa de la Biserica ta îţi iartă păcatele?
  16. Dacă l-ai iubi ENORM, nu ţi-ai dori să-l ţii sub papuc!

Însă, dacă şi el are tot un regulament de acest gen, îmi retrag cuvintele! Sunteţi doi tâmpiţi făcuţi unul pentru celălalt! Iubiţi-vă mult!

11 responses to this post.

  1. Bravo, amuzant articol:))) cunosc un papagal de genu..ca barbat/baiat nu pot sa-i zic:))

    Like

    Reply

  2. […] Textul integral, aici: Fă cum spun eu, altfel te omor!  […]

    Like

    Reply

  3. Posted by ellyweiss on July 22, 2012 at 10:20

    Chiar exista tampiti/tampite cu asemenea regulamente?
    Fie chiar si cu 4-5 idei din astea…?
    Desi mi-e greu sa cred, presupun ca exista.
    M-a amuzat mult cum le-ai “dezbatut” 🙂

    Like

    Reply

  4. Posted by Axlandra on May 29, 2012 at 15:36

    Cu plăcere! 😀 Mă bucur că ţi-a plăcut! 😀

    Like

    Reply

  5. Posted by oni on May 29, 2012 at 15:24

    Woii ce am mai ras.Si ce de mi-am mai amintit.Pfoii fain scris.Multam de inveselire.

    Like

    Reply

  6. Posted by Axlandra on February 2, 2012 at 14:07

    :))

    Like

    Reply

  7. a, de ce n-ai spus ASA de prima data 🙂

    Like

    Reply

  8. Posted by Axlandra on February 2, 2012 at 12:25

    😀 Merci!:))

    Like

    Reply

  9. Doi tampiti facuti unul pentru altul.Genial :)))

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!