Urările şi alte catastrofe!

Pentru că nu mă pot abţine când văd atâtea comentarii care ar trebui să scoată în evidenţă mărimea biluţelor din pantalonii unora dar care, de fapt, denotă cantitatea de fecale de taur aflată pe coardele lor vocale:

 

Mă uit în jurul meu şi văd, zilnic, măcar un om nemulţumit, pe drept, de faptul că nu-i ajung banii să cumpere o pâine şi o conservă; că “nenorociţii ăia” i-au oprit căldura şi e nevoit acum să poarte, în casă, paltonul şi trei perechi de izmene; că s-au scumpit ouăle; că a alunecat pe gheaţă şi şi-a rupt mâna; etc.

Da frate, are dreptate să se plângă de ceea ce i se întâmplă pentru că motivele sale nu sunt de teapa unui ţânc de la grupa pregătitoare !

Dar când văd, zilnic, « şmecheraşi » şi « pipiţe » care se plâng , mai ales prin importantul status de facebook sau prin comentarii la statusurile altora, că lor nu le convine cum stă treaba pe reţelele « lor » de socializare (a se citi cu accent afectat), mă bufneşte râsul! Aşa că dragi nemulţumiţi (ăştia puţini care îmi veţi citi textul), dacă nu vă convin urările de bine cu ocazii speciale, pozele cu fluturaşi pe care şi le-a postat « tupeista aia », bancurile cu poliţişti pe care le tot adaugă « nesimţitul ăla », melodiile de la « trupa aia care e mult prea faimoasă să o asculte un şmecher ca mine », felul în care vorbeşte, scrie, ţipă, urlă, şopteşte, mimează, tace, gândeşte, ascultă, creează, cântă, dansează, munceşte « maimuţa aia », există o soluţie simplă : IGNORAŢI !!! Eliminaţi şi ignoraţi tot ceea ce vă « face viaţa un calvar » ! Atât de simplu !

Şi poate data viitoare când o să vă deranjeze la maximum că « nu ştiu care » a îndrăznit să posteze « nu ştiu ce c*cat », gândiţi-vă că vi s-au rupt pantalonii în fund, în mijlocul bulevardului, sunt 100 de oameni în jurul vostru care râd cu lacrimi de penibilitatea momentului şi, de la emoţii, vezica urinară nu v-a mai ascultat comenzile !

P.S : nu vă obosiţi să lăsaţi comentarii cu înjurături şi adjective « siropoase », căci vor fi parţial citite şi definitiv şterse (aşa ca să şi practic ceea ce sfătuiesc) ! 

O primăvară fericită tuturor (chiar şi vouă) şi păstraţi-vă naibii un zâmbet pe buze ! 

 

Sursa foto: anolee.deviantart.com

Advertisements

4 responses to this post.

 1. Dance monkeys, dance!.. frumos articol, sper sa nu se ignore ce ai scris 😀

  Like

  Reply

 2. Posted by Axlandra on March 1, 2012 at 12:44

  😀 Mulţumesc! E bine de ştiut că am măcar un vot asigurat!:))

  Like

  Reply

 3. daca ai de gand sa candidezi vreodata ca presedinte/primar/orice…poti conta pe votul meu.Dar numai daca iti mentii latura asta directa, which I absolutely adore :*

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: