“Let’s do it, Galaţi!” 2012

Oricine e capabil să arunce o hârtie pe lângă coşul de gunoi, un chiştoc de ţigară pe asfalt, un ambalaj de napolitană printre firicelele de iarbă.  Nu vorbesc de oamenii civilizaţi care ştiu să se comporte într-o societate şi nu-şi bat joc de oraşul în care locuiesc, ci de cei indiferenţi, şmecheraşi, care consideră că tot li se cuvine şi că o sticlă aruncată-ntr-o grădină „nu e mare brânză”. Ei bine, pentru cei care s-au regăsit în ultima parte a frazei, există şansa unei compensări: dacă sunteţi capabili de aruncat hârtii pe jos, nu o să vă cadă mâinile dacă le adunaţi pe ale altora! 

Programul „Let’s do it, România!” ajunge şi anul acesta în Galaţi, pe 12 mai, şi îi invită pe toţi locuitorii (civilizaţi sau în curs de civilizare) să-şi facă puţin timp şi pentru curăţenia oraşului lor.

Dacă vrei să ajuţi la ameliorarea problemelor comunităţii, dacă nu te incomodează responsabilităţile, dacă vrei să te simţi util, să câştigi experienţă şi chiar să-ţi faci noi prieteni, proiectul „Let’s do it, România!” este exact ce-ţi trebuie! Ai posibilitatea să faci cunoştinţă cu munca-n echipă, să te acomodezi cu datoria de cetăţean şi să-ţi formezi noi abilităţi care ar putea să te ajute într-o posibilă carieră.

Aşa că nu mai sta prea mult pe gânduri şi înscrie-te la „Let’s do it, România!”; mai ales că anul acesta, în Galaţi, ai ocazia să faci curăţenie în propriul tău cartier sau în zona pe care o frecventezi cel mai des.

”Nu ne permitem să ne cumpărăm o ţară mai curată, şi nici nu am avea cum, dar putem să o curăţăm noi!”

S-a dat startul la pregătirile pentru Let’s do it România 2012! 

P.S: dacă tot facem curăţenie pe afară, sper că în casele proprii nu e dezastru. Dacă da, apelaţi cu încredere la câteva firme de curatenie! Lăsaţi orgoliul şi încăpăţânarea de tipul “nu e nevoie de nicio firma curatenie, mă descurc şi fără!” şi scăpaţi de stratul de praf de 4 degete, de pe biblioraft.

Advertisements

9 responses to this post.

 1. Posted by linda on May 7, 2012 at 12:01

  unde ne vom intalni?

  Like

  Reply

  • Posted by Axlandra on May 7, 2012 at 15:41

   Intră pe siteul principal: http://www.letsdoitromania.ro şi în funcţie de regiunea în care eşti, contactează un membru al echipei şi el îţi va spune exact locaţiile unde va avea loc curăţenia.

   Like

   Reply

  • Posted by Axlandra on May 9, 2012 at 10:50

   “Bogdan Rodeanu
   salut tuturor!
   Avem nevoie de ajutorul unui grup de voluntari care sa lucreze cu echipa de coordonare a Let’s Do It Romania 2012- Galati, in data de 12 mai, la centrul de coordonare de la Sala Sportului. Va trebui sa formam o echipa de 12-14 persoane. Durata actiunii 4-5 ore. Mail va rog la rodeanu.bogdan@gmail.com sau msg pe FB”
   Sper să te fi ajutat! 🙂

   Like

   Reply

 2. Posted by Axlandra on April 14, 2012 at 11:05

  Ne vedem acolo! 😀 Sper să corup cât mai multă lume! 😀

  Like

  Reply

 3. va astept pe 12 mai, pe esplanada Salii Sporturilor (sper ca pana atunci sa fie terminata =)))) ) . este pentru prima data cand organizarea se va face pe cartiere si nu pe mormane de gunoi ca sa plictisim lumea. am venit cu ideea asta, pentru ca prefer sa curatam orasul, decat imprejurimile. si fiecare are mandria lui cand se duce si curata cartierul decat lacul, parcul sau mai stiu eu ce amarata de gradina de la marginea siretului.

  Like

  Reply

 4. Mie imi pasa de Galati! Voua?

  Like

  Reply

 5. Posted by Axlandra on April 11, 2012 at 21:47

  Bun! 😀 Eu una chiar abia aştept!

  Like

  Reply

 6. Let’s do this then 😀

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: