Actual poate, important nu!

Astăzi am aflat că fiica lui Eminem, cea prezentă în majoritatea cântecelor sale, s-a făcut “bunăciune”. Pentru că toate site-urile media se laudă că ne oferă informaţii actuale şi de importanţă maximă, am intrat şi eu astăzi pe câteva dintre ele, să văd cât de informată o să mă simt după. Pe lângă nişte ştiri economice, vreo două politice şi una legată de un sportiv care şi-a pus capăt zilelor, majoritatea titlurilor pe care le-am văzut suferă de penibilitate acută!

După cum ziceam, una dintre ştirile actuale şi semnificative era că Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, a crescut şi are forme ! Într-adevăr, cine s-ar fi gândit că o copilă ar putea ajunge adolescentă vreodată şi i-ar putea creşte sânii? De asemenea, potrivind informaţiile ca pe-o cărămidă-n geam, autorul articolului ne “dezvăluie” la final că rapperul se lăuda cândva, când era bunica fată mare, că nu înjură în casă. Asta în caz de era vreun fan înfocat ce ratase informaţia asta de importanţă vitală. Bun ! Deci ce am învăţat ? Domnişoara Hailie a crescut frumos deoarece tati nu foloseşte cuvântul cu P în casă !

Tot din categoria « ce dracu mai scriem noi azi, să citească românii », am descoperit că dacă eşti jurnalist în lipsă de idei, iei frumos un text în limba engleză muncit de altu’ şi-l traduci ! Nu contează subiectu, tre’ să umplem pagina ! Drept urmare un alt jurnalist ne îmbunătăţeşte cultura generală, oferindu-ne informaţii despre o nouă grupare de idioţi care susţine că apocalipsa vine acuşica-acuşica pe 30 iunie şi că dacă nu ne tatuăm un 666 pe fesa stângă, am belit-o ! Dar nu e orice fel de sectă, periculosul anticrist Jose de Luis de Jesus, „tatăl” tuturor adepţilor, le promite celor care sunt cuminţi şi dau bănuţu’ când le cere „tati”, multe, multe superputeri: “Putem să alergăm şi să nu obosim. Putem trece prin foc fără să ne ardem. Aş putea să vorbesc acum şi pe urmă să trec prin perete!”… Dacă aş fi ştiut de puterile lor magice acum cinci ani, când aveam un vecin care-mi biciuia timpanele cu manelele lui, mă băgam şi eu în grupul lor să pot să trec prin pereţi şi să-i dau imbecilului volumul mai încet!

O altă informaţie fără de care nu puteam să dorm la noapte e că Adrian Mutu a fost jignit. Un grup de suporteri l-a făcut ţigan… Câtă lipsă de respect… Aş ţipa şi eu apelative la anumite vedete, dar mi-e că eu nu ajung în titlu de ziar ci printr-o dubă undeva…

Nu sunt singura cârcotaşă, sunt mulţi nemulţumiţi care lasă comentarii la articole şi le sugerează jurnaliştilor să nu mai bage ştiri doar de dragul de a fi acolo. Dar cine să-i asculte pe ăia puţini care nu au dat de gustul bârfei ordinare la adresa fiecărui căcat din viaţa VIP-urilor de România? Şi bineînţeles că mai sunt şi cei care îi critică pe „oamenii frustraţi” care se leagă de tolba de informaţii utile prezentă pe site-uri. Că deh, ar fi mai bine să ne îndobitocim cu toţii înghiţind presa de cancan, în loc să ne exprimăm şi argumentăm repulsia faţă de ea…

4 responses to this post.

 1. :))

  Like

  Reply

 2. Posted by Lucian Moldovan on May 3, 2012 at 15:30

  Mancăm ce ni se pune în faţă. Si ni se pune în faţă ce mâncăm.
  Degeaba ne asteptam la stiri de calitate daca masa poporului este interesata, si mai mult, este multumita de “ce a mai facut Pepe si, in special, cu cine sau cand s-a dus Simona Senzual la WC”. Pe de alta parte, daca masele nu cer si se multumesc cu stiri de căcat, mass-media asta le ofera.

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: