Criză de timp

De câteva zile încoace, conştientă fiind că se apropie deadline-ul şi voi intra în criză de timp, stau cu ochii-n monitor, privind coala albă din Word şi nu reuşesc să încep studiul de caz pentru licenţă. Nu am foarte mult de scris, doar vreo 10 pagini, dar parcă mi se pune un nod în gât când intenţionez să încep şi rămân blocată în faţa unei pagini virgine.

Şi îmi caut scuze ca să nu scriu despre Vadim şi rolurile pe care le joacă personajele pamfletelor sale. Ba mă apuc de citit o carte, ba mă gândesc că nu-i destul de curat la mine în cameră şi încep să şterg praful chiar şi de unde nu e, ba mi se face foame sau poftă de vreun aliment pe care nu îl am în frigider şi trebuie să-l cumpăr; drept urmare nu mă pot apuca de licenţă până nu fac rost de aliment şi-l consum; mai lipseşte să mă apuc de mutat mobila prin casă…

Şi în timp ce fac tot felul de lucruri mă gândesc: „gata, termin de făcut asta şi mă apuc de licenţă”…numai că după ce termin, îmi amintesc că am obosit şi că trebuie să mă relaxez puţin cu un serial, sau o plimbare, sau o bere cu prietenii, etc. Şi se duce naibii toată ziua şi eu tot n-am făcut nimic.

Nu ştiu cum să încep, de unde să încep, cu ce literă să încep şi câte cuvinte să folosesc în introducere. Şi apoi mai e şi gândul acela: „ce naiba scriu eu în 10 pagini?…căci sunt doar câteva tipologii de personaje…”

Sper să am mai mult succes astăzi şi să fac măcar jumătate din nenorocitul acesta de studiu de caz, să-mi mai iau o pietricică de pe inimă…

Ţineţi-mi pumnii, rogu-vă!

 

Sursa foto: facebook.com (nu mai ştiu exact de pe ce pagină)

Advertisements

2 responses to this post.

  1. Posted by oni on June 6, 2012 at 12:16

    Bafta ,si hmmm bea un pahar de vin spune-ti ca taman a venit timpul sa scapi de o problema si…start.Spor si bafta.

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: