Zâmbeşte mai des!

De câte ori nu ne trezim dimineaţa, morocănoşi, gândindu-ne doar la chinul ce ne aşteaptă în următoarele 8 ore la birou? De câte ori nu înjurăm alarma care ne trezeşte din visele mult prea frumoase? De câte ori ignorăm un “bună dimineaţa” vesel, doar pentru că suntem noi frustraţi de ora la care ne-am trezit? De câte ori uităm să privim partea bună a lucrurilor?

Nu ştiu de câte ori procedaţi voi aşa dar ştiu că totul ar fi mult mai uşor dacă am fi mai optimişti!

De ce să nu ne trezim când sună alarma, cu zâmbetul pe buze? De ce să nu plecăm la muncă cu gândul că ziua va fi mai bună decât ne imaginăm? De ce să nu răspundem la fel de veseli la acel “bună dimineaţa”?

Nu vă spun mai mult decât “Hai să zâmbim mai des!” şi vă las în continuare un filmuleţ foarte reuşit, realizat de Echipa Psiholistic împreună cu Passcall şi Nosferatu, care sper să vă lumineze ziua!

Zâmbeşte din senin!

Sursa foto: poze.haioase.org

Advertisements

4 responses to this post.

 1. […] strică niciodată! Dacă aţi mai intrat pe blogul meu, poate aţi observat că în multe articole îndemn lumea să zâmbească cât mai des şi să profite de fiecare clipă pentru a fi fericit. Nu sunt inconştientă, ştiu […]

  Like

  Reply

 2. Ce drăguță este pisica!

  Așa este, trebuie să învățăm să gândim optimist, căci viața noastră este în cea mai mare parte reflecția gândurilor noastre. Gândurile sunt cheia fericirii sau a deznădejdii, iar de multe ori motivele reale pentru a fi supărați sunt nesemnificative.

  Foarte frumoasă ideea de a face complimente 🙂

  Like

  Reply

 3. Da, cunosc sentimentul…dar aşa cum piere poate să şi revină! 😀

  Like

  Reply

 4. Eu ma trezesc zambind, abia dupa ce beau cafeaua si citesc anumite bloguri, de unde aflu ce s-a mai intamplat prin tara, imi piere zambetul.

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: