Leapşa căutărilor pe Google

Pentru că am râs cu lacrimi citind articolul postat de Elly pe blogul său, m-am hotărât să “investighez” ce căutări au făcut cititorii mei dragi pentru a ajunge pe blogul meu şi să transform rezultatul într-o nouă leapşă. Astfel, vă invit să împărtăşiţi cu noi topul căutărilor care i-a trimis pe navigatorii de internet pe blogul vostru!

Topul meu sună cam aşa:

În ultima perioadă, cei mai mulţi oameni au nimerit pe blogul meu căutând: poze de etichetat pe facebook. Ahaaa, deci aşa te loveşte plictiseala cronică. Nu mai găseşti absolut nimic de făcut şi cauţi poze în care să le dai tag la toţi “fraierii” de la tine din listă, poate, poate se vor enerva şi vei participa la o discuţie interesantă în contradictoriu! Să mai treacă timpu’, ce naiba!

Pe locul doi se află numele unui mare domn din oraşul meu drag şi scump: Mircea Cadar; al cărui fiu, dependent de etnobotanice, a pierdut controlul într-o noapte şi şi-a omorât iubita. Mai multe aflaţi în articolul meu, Ştirea de la ora 9.

Locul trei este ocupat de dorinţa oamenilor de a găsi tutoriale pe blogul meu: cum sa faci o casa din lego. Aş putea să vă ofer informaţii, dragii mei. Dar întâi tre’ să-mi cumpăr lego, să fac câteva teste şi apoi să vă explic procedura. Nu-ţi trebuie tocmai trei facultăţi, dar nici floare la ureche nu-i (asta în caz că vă referiţi la o căsuţă mică, pentru păpuşi, soldăţeii&co. Dacă vreţi vilă în care să locuiţi dv, dragi căutători de tâmpenii pe Google, îmi pare rău, nu vă pot ajuta! Apelaţi la un psihiatru specialist!).

Cu paşi repezi în urma casei din lego, vine “bomba”: mesaje de despartire pentru ea dureroase. Indivizii care tânjeau la aşa ceva ar trebui atârnaţi de sârmă cu fundu’ la vedere şi loviţi până li se înroşesc bucile. Cât de prost poţi să fii să nu reuşeşti să te desparţi de cineva fără să apelezi la Google? Şi pe lângă asta…probabil domnişoarele cărora voiau să le dea papucii, i-au marcat pe viaţă, de căutau ei metode “dureroase”… nu altfel! Vai de neuronu vostru mort!

Cu surle şi trâmbiţe vă prezint următoarea căutare deşteaptă: cum sa devii iubitul ei. Nu ştiam că Google a devenit brusc Doctor Love, dar dacă spuneţi voi, vă cred pe cuvânt! Tot ce pot să vă garantez, în schimb, e că pe blogul meu nu veţi găsi sfaturi de ajuns în pantalonii/colanţii/budigăii cuiva. În grădina Alexandrei te cuplezi singurel!

Schimbându-şi statutul de Dr. Love, Google este întrebat apoi care sunt cele mai tari poziţii de dormit. Am scris eu un post despre comportamentul meu pe timp de noapte, dar nu ştiu dacă am nimerit  “cele mai tari” poziţii. Că ce-i tare, nu-i foarte confortabil de obicei!

Puţin mai jos în lista căutărilor apare expresia oameni proşti. Băi, da, mai scriu dîn când în când despre oamenii proşti care mă înconjoară, îi spurc pe ici pe colo şi le mai dau şi sfaturi gratuite în încercarea de a-i deştepta. Dacă-ţi place să citeşti despre oameni proşti, te mai aştept pe aici. Îţi întind şi covorul verde (că doar e grădină!).

Fuga bărbaţilor de căsătorie este şi ea prezentă în listă. Probabil unele scumpe domnişoare, intrigate de faptul că “iubi” nu le mai cere în viaţa asta mâna, au început să caute explicaţii pertinente pe Sfântul Google, în încercarea de a găsi o soluţie cu care să-i aburească pe bieţii catâri. Băi, fetelor…eu vă dau câteva sfaturi şi atât!

Ultima căutare pe care o voi comenta este imagini cu fete care se lungesc. Mă, băieţi…mă, băăăăieţi! Vouă chiar vă coboară neuronii la subsol, într-un concediu veşnic? În primul rând, dacă vreţi imagini cu gagici bune, în faţa cărora să vă eliminaţi doza de masculinitate, e necesară o singură literă, repetată de 3 ori: XXX. Atât de simplu! În al doilea rând, cum să se lungească săracele fete? Eventual una să fie ţinută de mâini şi de picioare de altele două, care să tragă simultan de ea? Vă cred eu că vreţi gagici cu picioarele până-n canini, dar lăsaţi-l pe bietul Google în pace, că poate se blochează de la atâta prostie!

Alte căutări care nu merită comentate prea mult ar fi: “femei uşoare” (cam de 2kg sunt bune?); “slechte dag” (ce zici tu, străine?); “ascult nosa” (Say nosa once again, motherfucker!); “de ce ţine telefonul pe vibraţii” (pentru că poate!); “îndrăgostiţi aripi”; “trandafir aşezat pe pian” (pe ăştia îi lovise rău romantismul dar n-aveau inspiraţie să creeze ei ceva original) şi “nas borcănat” (interesantă fantezie…).

Dau mai departe forma asta de leapşă la următorii: Florin, Teo, Lucian, Vienela, Spanac, Emil, Mucroz, Alyz, OchiiVerzi, Mirela, Suflet Vorbitor şi bineînţeles la cine mai doreşte şi nu e pe listă! 😀

Hai să facem haz de căutări!

Sursa foto: facebook.com

15 responses to this post.

  1. […] demult, am iniţiat o leapşă haioasă, a căutărilor pe Google. Astăzi, după ce am citit un articol la Javra pe blog, curiozitatea mi-a fost stârnită din nou […]

    Like

    Reply

  2. […] şi alte postări: leapşa Alexandrei, Cuvintele cheie ale lui Cristi şi postarea lui […]

    Like

    Reply

  3. […] acum ceva timp o leapşă a căutărilor pe Google, cu care m-am distrat copios vreo câteva zile. Descopeream în fiecare zi, de la cei care au […]

    Like

    Reply

  4. Si de ce ar trebui sa consulte un “specialist” cineva care vrea sa-si construiasca o casa din Lego?! Ti se pare ca James May (prezentatorul de la Top Gear) ar avea nevoie de unul…?
    http://www.eatsleepwork.com/2011/04/20/full-size-lego-house/
    http://www.designboom.com/weblog/cat/9/view/7414/life-size-lego-house.html

    WBHS-GreyWeekend-MountainBiking (158)

    Like

    Reply

  5. Posted by Alyz on August 9, 2012 at 14:36

    Acum am inteles si eu de unde sunt cuvintele astea cheie :)) Daca le faci clasamentul, ajungi sa faci o portie sanatoasa de ras :)) Ras cu lacrimi chiar :))) Asa ceva mai rar :))))))
    Multumesc pentru nominalizare :* Trebuie sa mesteresc si eu o mica portie de ras >:)

    Like

    Reply

  6. La casute din lego se pricepea baiatul meu, cand era mititel. Nu stiu daca isi mai aminteste tehnica, dar il voi intreba. :))

    Like

    Reply

  7. […] Alexandrei, inspirată de articolul lui Elly,  m-a făcut să verific mai în amănunt după ce căutări au […]

    Like

    Reply

  8. Posted by ellyweiss on August 7, 2012 at 15:42

    :)) ) Fiecare avem falitii nostri! Care tasteaza tampenii si ajung pe blogurile noastre. Am ferma convingere ca vazand cum scriem, adica mult diferit de felul cum scriu ei, saracii…se lasa repede pagubasi :))
    Am ras, am ras. Interesanta ideea ta. Iata ca postarea mea sta la baza unei lepse, fara sa ma gandesc la asa ceva. Eu m-am saturat sa rad singura de aceste cautari. De aceea mi-am zis sa le vedeti si voi. Multumesc pentru mentionarea articolului meu 🙂

    Like

    Reply

  9. […] să se convingă că nu doar pe blogul ei ajung oameni deştepţi, în urma unor căutari mai mult sau mai puţin favorabile către naşul Gugăl, sunt nevoit să împărtăşesc şi eu ce cuvinte şi/sau expresii (all time) i-au adus pe […]

    Like

    Reply

  10. Posted by Lucian Moldovan on August 7, 2012 at 12:23

    Tare.:)) Voi onora invitatia cat de repede. 😀

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!