Happy weekend 22

De când cu răcoarea asta, weekendurile mele au devenit şi mai Happy decât erau, căci mă pot bucura de o carte bună, de un film frumos şi chiar de scris posturi pe  blogul meu, fără să simt nevoia din 5 în 5 minute să mă arunc sub duşul rece.

Şi pentru că ne aflăm la ediţia cu numărul 22 de Happy weekend (câţi anişori am şi eu :P) voi alege ca subiect, momentele petrecăreţe din viaţa oricărui om.

Cele cinci stadii ale beţiei

Stadiul 1 – DEŞTEPT
Este stadiul când brusc devii un expert în orice subiect de discuţie cunoscut din univers. Tu ştii că ştii orice şi doreşti să împarţi cunoştinţele tale tuturor celor ce doresc să te asculte. În acest stadiu tu ai întotdeauna dreptate. Şi, desigur, persoana cu care discuţi nu ştie nimic. Acest stadiu devine interesant când ambele părţi sunt inteligente.

Stadiul 2 – ATRACTIV
Acesta este când realizezi că eşti cea mai ATRACTIVĂ persoană din întregul bar şi că fiecare te admiră. Eşti convins că orice străin te admiră şi este amator să discute cu tine. În mintea ta încă eşti convins că eşti cel mai DEŞTEPT, astfel încât poţi discuta despre orice subiect.

Stadiul 3 – BOGAT
Acesta este stadiul când devii cea mai BOGATĂ persoană din încăpere. Cumperi băutură pentru toată lumea deoarece crezi că ai buzunarul fără fund. Poţi face de asemenea pariuri, deoarece desigur eşti încă DEŞTEPT, astfel încât în mod natural le vei câştiga. Oricum nu contează dacă pierzi pentru că oricum eşti BOGAT. De asemenea cumperi băutură pentru oricine te consideră cea mai ATRACTIVĂ persoană prezentă.

Stadiul 4 – INVINCIBIL
Acesta e stadiul în care te poţi lupta cu oricine, oricând. Adică devii INVINCIBIL. Este de asemenea stadiul în care poţi provoca pe oricine. Nu ai nici o teamă că poţi pierde lupta deoarece eşti DEŞTEPT, eşti BOGAT şi eşti încă ATRACTIV în comparaţie cu toţi ceilalţi.

Stadiul 5 – INVIZIBIL 
Acesta este ultimul stadiu al beţiei. Din acest moment poţi face orice deoarece acum eşti INVIZIBIL. Poţi dansa pe masă; toţi ceilalţi nu te vor observa. Poţi să jigneşti pe toată lumea; nimeni nu se va certa cu tine. Pentru că eşti INVIZIBIL.

Merge iepuraşul prin pădure şi găseşte o sticlă cu vodcă. Se uită la ea, se gîndeşte şi apoi o ia şi bea din ea. Se îmbată iepuraşul aşa tare de cade jos.
Trece şi vulpea pe acolo şi vede iepuraşul întins pe jos. Se gîndeşte vulpea: “Acum mănînc iepuraş, vai, mănînc iepuraş.” Cînd să-l mănînce pe iepuraş, vede vulpea sticla cu vodcă. O ia ca să bea înainte de mîncare ceva. Bea vulpea. Bea, bea şi se îmbată de cade şi ea pe jos.
Vine şi lupul pe acolo şi văzînd iepuraşul pe jos se gîndeşte: “Acum îl mănînc pe iepuraş, vai ce bine că şi aşa sînt flămînd.” Cînd merge lupul să-l mănînce pe iepuraş, vede şi el sticla şi o ia să bea şi el ceva. Bea lupul ce bea pînă se îmbată şi cade pe jos.
După puţin timp, trece şi ursul pe acolo. Vede ursul pe iepuraş pe jos şi se gîndeşte: “Acum mănînc iepuraşul, vai ce bine o să mănînc.” Cînd să-l mănînce ursul pe iepuraş, vede şi el sticla şi începe să bea ceva înainte de mîncare. Bea ursul toată sticla şi se îmbată şi cade şi el pe jos.
Erau toţi patru pe jos cînd se scoală iepuraşul şi, văzîndu-i pe ceilalţi întinşi pe jos, zice:
– Vai ce rău sînt la beţie!

Postarea participă la  jocul HAPPY WEEKEND! – Ediţia 22.

Un weekend frumos tuturor!

Eu nu voi exersa stadiile beţiei, ci voi rămâne în casă, cu ai mei pantaloni scurti lejeri şi cu al meu tricou lălâi, şi voi citi o carte bună. Voi?

Advertisements

4 responses to this post.

 1. Foarte tari stadiile :))); iepurasul cred ca a ajuns pana in stadiul 4. :))

  Like

  Reply

 2. Posted by ellyweiss on August 19, 2012 at 14:59

  Inca rad :))) Vai ce rau sunt la betie! :)))
  Sa stii ca mi-au placut grozav si stadiile betiei. Cred ca stadiul 4 e cel mai tare. Omul le are atunci pe toate! :)) Mai putin invizibilitate, dar aia parca-i deja cam prea mult. 😉
  Si tortul, si tricoul sunt geniale!

  Happy Weekend iti doresc! Inca e weekend, asa ca, sa ne bucuram de el!

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: