Melodii de neuitat

Îmi plac grupurile de pe facebook, căci în fiecare zi găsesc câte ceva interesant pe acolo. Astăzi, de exemplu, am descoperit o leapşă cinefilă, ce a pornit de la Bogdan şi mi-a plăcut atât de mult ideea, încât am preluat-o şi eu.

Filmele nu înseamnă numai joc de rol, efecte speciale şi actori cu pătrăţele. Probabil anumite scene nici n-ar ava un impact prea puternic fără acel “ceva”. La ce mă refer? La fundalul sonor, evident. La melodiile care se potrivesc ca o mănuşă cu firul acţiunii, care îţi trimit fiori pe şira spinării şi te transpun în pielea personajelor.

Eu am câteva care mi-au rămas pe veci în minte şi, cu ocazia acestei lepşe, le voi împărtăşi cu voi:

1. Iluzionistul

2. Piraţii din Caraibe

3. Fantoma de la operă

4. Gladiatorul

5. Anastasia

6. 13 Going on 30

7. Dirty Dancing

8. Grease

Şi mă opresc aici, căci altfel…nu mă mai opresc deloc!:))

Mă duc să dansez în faţa oglinzii şi să cânt “Why can’t I breathe whenever I think about you?” şi vă las să-mi spuneţi şi voi ce soundtrackuri v-au rămas întipărite-n minte!

18 responses to this post.

  1. 🙂 si take my breath away 🙂 – soundtrack-ul de la Top Gun
    genial film 🙂

    Like

    Reply

  2. 2,3,4,5,7 le-am vazut si chiar sunt super, iar melodiile…la inima! acum mi-am pus pe lista si Iluzionistul, suna interesant.

    Like

    Reply

  3. În lista mea pe primul loc o să fie mereu Hans Zimmer cu soundtrackul din Pearl Harbor – Tennessee dar și din Lord of the rings. 🙂

    Like

    Reply

  4. Frumoase melodii 🙂 zi faina iti doresc

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!