Who the fuck is Marius?

Dacă înainte observasem că singurătatea e o boală de care toată lumea vrea să se vindece cu orice preţ; astăzi am aflat că şi virginitatea e tot p’acolo. Fetiţele se nasc, în ziua de azi, cu un target mare de îndeplinit: “Lepădarea de himen”. Probabil se pregătesc toată copilăria şi o parte (mică ce-i drept) din adolescenţă, pentru momentul “sfânt” când vor lăsa codiţele la o parte şi vor deveni femei umblate.  Nu zic asta pentru că am visat urât aseară şi m-am gândit să mă răzbun pe b(i)etele copile, ci pur şi simplu comentez pe baza următoarei fotografii:

Da, dragii mei. Mai nou, nu mai e la modă ţigara de după…ci, statusul de după! Te-ai jucat prin aşternuturi, tre’ să dai raportul tuturor prietenilor tăi plus câtorva străini, care vor face mişto de tine tot restul vieţii lor (sau până apare un subiect mai penibil de atât). Dacă te joci fără maieu şi auzi un cor de îngeri cum îţi cântă “Aleluia”, e clar…ceva străin a intrat în tine şi trebuie să împărtăşeşti vestea minunată cu toată lumea, căci sigur sunt câteva “mironosiţe” care n-au atins performanţa ta şi te vor invidia până la moarte. Probabil li se va umple pampersul de lacrimi şi vor fugi cu sorcova în căutare de buhai. Dar nu va mai conta, căci tu “le-ai dat peste nas”!

În schimb îşi vor face apariţia sub statusul tău şi parapante domnişoare mai experimentate ca tine, care te vor felicita şi te vor întreba când dai de băut. Căci ştii, aşa cum orice haină ţi se strică “dacă n-o uzi”, aşa şi “lepădatul de EL” poate creşte la loc dacă nu te bucuri îndeajuns de dispariţia sa.

Acum, lăsând cârcoteala la o parte…mă întreb eu aşa: Marius, Marius…who the fuck is Marius? Şi de ce a făcut prostia să-şi învârtă şurubelul într-o piuliţă atât de disperată? Că la ce bucurie are că a umblat cineva şi la cutiuţa ei cu surprize, săracu’ Marius cred că va ajunge ca taximetristul din Tulcea, să fugă în jurul mesei de ea, încercând să nimerească tastele 1,1,2.

Mariusică, te compătimesc! Data viitoare, alege-ţi una fără cont de facebook! Dacă mai există…sau dacă mai apuci!

Sursa foto: facebook.com

14 responses to this post.

 1. In prostia lor traiesc bine mersi….

  Like

  Reply

 2. […] Textul integral, aici : Who the fuck is Marius? […]

  Like

  Reply

 3. cum ar fi sa vezi la Marius la status : “De astazi nu mai sunt virgin. Multumesc Ionut! ” :))

  Like

  Reply

 4. Posted by Mos Deff on August 27, 2012 at 16:17

  Si daca stai si te intrebi… parca acei 5 lei, nu prea le ajung de cocktailuri prin cafenele, toata ziua si dupa ore… restul, de unde vin? Zici de videochat… dar oare sigur nu este si altceva mai simplu si la indemana? :))) “FEMEILE de azi, copiii de maine”… :)))))

  Like

  Reply

 5. :)))))))))))))) traiasca facebook … nu mai pot de ras! Copilele din ziua de astazi nu mai sunt copile, ele sunt femei independente, cu o viata sexuala sanatoasa si cu multa, multa experienta 😀 … asta pana cand le loveste ceva si dau fuga la parinti :))) …

  Like

  Reply

 6. Posted by Lucian Moldovan on August 27, 2012 at 13:11

  What the hell?! Mereu am zis că majoritatea celor ce folosesc facebook înţelege total greşit scopul reţelei, dar totuşi să te lauzi online că ţi-a fost gaurită e prea mult. Bănuiesc că şi Marius era la fel de disperat ca ea de şi-a “învârtit şurubelul” (nu şurubul :)) ) în la fel de “disperata piuliţă”.

  Like

  Reply

 7. o doamne… ce specimene mai sunt și pe facebook-ul ăsta:))

  Like

  Reply

 8. Posted by Adel on August 27, 2012 at 11:14

  prea tare :)))

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: