Cadouri mature

Nu vreau să sun ca o bunică dojenitoare dar cred că e timpul să “maturizăm” cadourile! 

De când am început să mă duc pe la petreceri, aniversări, zile de naştere, etc. am observat că sunt două tipuri de invitaţi: cei care vor să facă în aşa fel încât gazda să-i mai cheme şi altă dată (oameni dornici de petrecere, socializare) şi cei care nu dau mai mult de doi bani pe evenimentul respectiv, dar au ajuns acolo din lipsă de alte ocupaţii.

Iar dacă prima categorie face tot posibilul să aleagă un cadou cât mai expresiv, în cazul unei zile de naştere sau aniversări, cea de-a doua categorie pune stop la imaginaţie în faţa unui buchet simplu de flori, sau a unei sticle de şampanie. Şi oricât de mult ţi-ar plăcea şampania, când te trezeşti ca gazdă cu 6 sticle (dintre care 3 la fel) primite cadou, nu cred că eşti prea încântat.

Aşa că, sugestia mea ar fi să fim mai inventivi când vine vorba de cadouri. Să ne punem mintea la contribuţie şi să facem gazda să nu regrete că ne-a invitat. Căci, orice ar spune toată lumea, la un eveniment, pe lângă distracţie, sunt importante şi cadourile. Şi la 50 de ani te bucuri de un cadou la fel ca la 5 ani, poate chiar mai mult dacă primeşti ceva de care aveai nevoie.

Iar dacă aveţi de gând să spuneţi: “Nu mă pricep la cadouri şi basta!”, atunci vă invit să vă folosiţi de imaginaţia altora! Dacă tot vin sărbătorile, cei de la Gourmet Gift vă oferă o nouă idee: un coş de crăciun, elegant şi plăcut la vedere.   În Anglia se practică cadourile sub formă de coşuri frumos aranjate şi nu văd de ce nu ar prinde şi la noi.

Şi ca să fiu subtilă, acum la final, nu cred că mi-ar “strica” un astfel de coş sub bradul proaspăt împodobit:

Sursa foto: gourmetgift.ro

8 responses to this post.

 1. […] Emil, Minnie, Marmoţica, Diana, Raluca, Digodana, Dana, Petre, Intuneric, Rudolph, Surioara, Alexandra, SLVC, […]

  Like

  Reply

 2. Posted by doru200525 on September 17, 2012 at 00:18

  Unlike la cos, eu vand ceva si mai tare :)) , nu stau sa imi fac publicitate singur, pentru detalii in privat.

  Like

  Reply

 3. Posted by ellyweiss on September 6, 2012 at 20:37

  E frumos cosul. Ma incanta ciocolata sau niste bomboane fine, o bautura de calitate…cam asa ceva. Nu am reusit sa depistez ce e in cos exact.
  Dar eu nici de sampanie si flori n-as fi prea dezamagita, chiar in 5 exemplare. Decat vreun obiect de imbracaminte,vreo bijuterie fara gust sau vreo jucarie aiurea… 😦

  Like

  Reply

 4. :))) interesant si ciudat, dar eu iti zic ca exista destule persoane ce doresc bautura cadou, pot fi si 10 la fel, sunt bune, merg la petrecere :)) … e mai econom pentru gazda si asta cand vine din partea “cunostintelor” … daca vorbim de prieteni adevarati .. atunci da, un cadou cu imaginatie este in stare sa rupa orice bariera 😀

  Like

  Reply

 5. Sincera sa fiu, nici mie nu mi-ar prinde rau un asemenea cadou. :))
  Dar nu este cam devreme pentru cosul de Craciun? Uite, peste cateva zile imi serbez ziua de nastere. Nu as putea primi atunci un cos atat de frumos? :))

  Like

  Reply

  • Posted by Axlandra on September 3, 2012 at 11:19

   Eh, eu m-am gândit direct la Crăciun că abia aştept să vină iarna (şi probabil când va veni, o să aştept cu nerăbdare să plece). 😀 Merge şi de ziua ta, cum să nu!:))

   Like

   Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: