Pasiunea masculină pentru “munţi”

Deja nu mai e un mister faptul că sânii unei femei sunt una dintre jucăriile preferate ale bărbaţilor. Dacă ar fi după unii bărbaţi, s-ar juca cu sânii toată ziua: i-ar gâdila, i-ar strânge în mâini, i-ar bălăngăni, i-ar ciupi, i-ar plesni, etc. Şi femeile profită de slăbiciunile bărbaţilor şi-i zăpăcesc atât de tare, încât mititeii de ei cedează psihic şi ajung să cânte “eşti iubibilă” în metrou.

Femeile nu poartă bluze decoltate pentru că se simt sufocate sau pentru că vor să lase sternul să vadă şi lumea dincolo de materialul textil. Nu, nu! Femeile îşi scot munţii, câmpiile şi dealurile la vedere, pentru că ştiu ca bărbaţii sunt înnebuniţi după aşa ceva. Nu prea ai să vezi femei care stau în casă, uitându-se singure la un film, purtând sutien cu push-up şi bluză cu decolteul până la buric. Nu! Asta se întâmplă atunci când în peisaj apare o prezenţă masculină. “Vrei să îl vezi cum face eforturi supraomeneşti să se uite în ochii tăi? Oferă-i varianta HD a decolteului tău!”

Să nu mai zic de mândrele cu corniţe care aleg varianta cea mai “aerisită” şi refuză să poarte sutien. Dacă au ceva mai mult decât două bube în bluză, ar putea să se lipsească şi de machiaj căci privirea bărbaţilor nu va urca prea curând la “mansardă”. Dar dacă ajung în extrema cealaltă şi au buricul între sâni, e posibil ca imaginea să se transforme într-un film horror greu de scos din minte.

Cert este că bărbaţii vor mereu să se joace cu sânii …şi au întocmit şi o listă de motive pentru care ar trebui să-i lăsăm:

sursa foto: bromygod.com

Advertisements

13 responses to this post.

 1. Posted by ellyweiss on October 11, 2012 at 21:20

  :)) Am ras… Ce pot sa fac? Cam ai dreptate, cat ar fi ei de intelectuali, tot le aluneca ochii in decolteuri dar nu numai. Se uita si la fund, si la picioare, si la chip…asta cred ca abia in ultima faza :))) Verific asta zi de zi. Eu ma simt scanata de sus pana jos :)))) Desi nu am dotari exceptionale, vad ca ei ma gasesc foarte interesanta. De pe la 18 la 60 de ani 😉 :))) Problema e ca eu nu-i mai gasescpe ei in niciun fel… 😉

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on October 11, 2012 at 21:23

   De fiecare dată i-am apreciat pe cei care aruncă o privire şi apoi se concentrează pe ceea ce se discută în jurul lor; şi nu pe cei care rămân blocaţi în decolteul tău, sau pe fundul tău, etc. E normal să te uiţi, dar e absolut penibil să te holbezi :))

   Like

   Reply

 2. Posted by ideisiidei on October 8, 2012 at 22:54

  Fara sa fac o generalizare, exista femei care fac ceea ce spui tu fiindca n-au altceva care sa atraga un barbat. Unora dintre cele care se retuseaza ori isi lasa la vedere unele parti anatomice ies la innaintare cu ce au ele mai bun uitand ca frumusetea e trecatoare.

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on October 10, 2012 at 09:45

   Da ştiu că aşa e…am o grămadă de cunoştinţe care s-ar încadra perfect în tipologia descrisă de tine. Dar na…fiecare cu ce poate! 🙂

   Like

   Reply

 3. Mama mea a facut discriminari intre mine si sora mea. Ei i-a oferit Everestul, iar mia mi-a ramas nivelul marii, asa ca nu am avut niciodata motive saport bluze decoltate, dar nici nu ma obosesc sa imi caut sutiene. Spre norocul meu, mai sunt si exceptii, care. U fac mare caz de lipsa muntilor. Unul dintre ei este sotul meu.

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on October 7, 2012 at 20:18

   Bineînţeles că munţii nu sunt tot ce contează la o femeie, pentru bărbaţii sănătoşi la cap! :)) Că sunt unii disperaţi după aşa ceva, e altă treabă…dar din fericire, nu sunt toţi aşa.

   Like

   Reply

 4. Imaginile vorbesc de la sine :))
  Dar sa fim seriosi acum, unele femei chiar sunt frumoase. Si ce este frumos ii place chiar si lui Dumnezeu :>

  Like

  Reply

 5. I second that :))

  Like

  Reply

 6. Posted by Lucian Moldovan on October 4, 2012 at 13:37

  Că bine zici. :))))

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: