Unde crezi că fugi?

Există momente în viaţa oricărui bărbat, când are de înfruntat nebunia femeii. Căci, să recunoaştem domnişoarelor şi doamnelor, avem uneori clipele noastre de glorie când hormonii îşi fac de cap şi o luăm razna de la cele mai mici detalii. De cele mai multe ori, aceste excese de nervi călcaţi în picioare apar când ne aflăm în perioada “de graţie”, când semaforul e pe roşu sau aproape de a se face roşu.

De obicei, în aceste situaţii, mulţi bărbaţi rămân blocaţi, neştiind cum să acţioneze.

“Mi-a spus că se simte neglijată şi că vrea atenţie mai multă din partea mea, iar când am început să o sărut pe gât, m-a acuzat că-mi stă gândul numai la sex şi nu iau în considerare suferinţa ei lunară…” ar declara mulţi bărbaţi.

Adevărul e că putem fi nişte mici nemernice uneori, îmbibate în lacrimi de durere imaginară şi suferinţă continuă cauzată de … nimic. Ei şi pentru că dragii de ei, bărbaţii, se satură să fie luaţi la rost din motive desprinse din filmele siropoase, majoritatea, când se apropie perioada furtunoasă a lunii, aleg să fugă cât mai departe de “prinţesă“.

“Prinţesa” derutată de lipsa unui umăr pe care să-şi descarce sacul de durere, îl caută înnebunită, neştiind la cine să apeleze pentru a semnala lipsa lui. Îi da sms-uri, telefoane, emailuri, îi trimite semnale cu fum (scos pe nări, evident) şi porumbei voiajori, dar nimic. Iubitul ei e dispărut fără urmă şi ea trebuie să-şi descarce nervii pe femeia de serviciu.

După clipe de singurătate şi tortură psihică, ei îi vine o idee briliantă în legătură cu locaţia inculpatului. O privire parşivă i se instalează pe mutrişoară, un zâmbet sadic îi apare pe buze şi pleacă, hotărâtă să-l găsească, cu orice preţ.

Bineînţeles că intuiţia feminină şi-a jucat bine rolul, iar cavalerul este descoperit în locul său “secret”. Privind în jos, spre pământ, ştie că bomba se apropie de el şi se gândeşte la metode rapide şi noi de a-i opri detonarea. Ea deja îşi pregăteşte discursul malefic prin care-l va acuza de insubordonare şi-l va pedepsi cu trei săptămâni de dus gunoiul. Se apropie unul de altul şi ea-l priveşte fix în ochi, lovind sacadat pământul cu piciorul drept. El bănuieşte ce-l aşteaptă şi, înainte să apuce ea să-şi înceapă lunga prelegere, face o mişcare curajoasă şi, speră el, salvatoare: o prinde în braţe şi o sărută. 

Ea îşi inghite cuvintele şi se lasă vrăjită de patima sărutului său. Pedeapsa îi este anulată, iar inculpatul scapă teafăr şi nevătămat de furia femeii. Deşi întrebările şi suspiciunile tot nu-i părăsesc mintea, “prinţesa” lasă la o parte discursul şi îi propune bărbatului să se întoarcă acasă, asigurându-l că nu-l va închide în baie cu rottweiler-ul vecinului. Bărbatul acceptă târgul iar furtuna reuşeşte să treacă, de data asta, pe lângă ei.

Pleacă amândoi acasă, ea fericită că şi-a recuperat partenerul, el rugându-se să nu doarmă pe preş în viitorul apropiat şi să se inventeze cât mai repede un manual de instrucţiuni pentru femei.

Postarea participă la  jocul HAPPY WEEKEND! – Ediţia 29.

 

 

 

21 responses to this post.

  1. […] Anarkali Andera Andi Miron Andreea Toma Andrei Terecoasa Andrei Cristea Aniela Deby Annie Antiqul Axlandra Balanta Be Stupid Minti Murdare Blind Love Eddie Loopoo CLM Camelia Bucur Carla Ciprian G Claudiu […]

    Like

    Reply

  2. Cred ca singurul manual de uitilizare pe care l-ar folosi un barbat ar fi cel despre o femeie ! :))

    Like

    Reply

  3. […] Anarkali Andera Andi Miron Andreea Toma Andrei Terecoasa Andrei Cristea Aniela Deby Annie Antiqul Axlandra Balanta Be Stupid Minti Murdare Share this:TwitterFacebook Posted in diverse […]

    Like

    Reply

  4. Posted by sergiu on October 8, 2012 at 16:01

    vai, ala care nu fuge inseamna ca mai are rabdare! :)) tata de mic imi zicea aratandu-mi cea de-a doua femeie din viata lui: “o vezi ma? motocicleta asta are un avantaj mare: tace, nu ca ma-ta, sa nu uiti asta!” :))) si de cand mi-am luat motor, de acum 11 ani pe an ce trece ii dau din ce in ce mai multa dreptate! :)))

    Like

    Reply

  5. Eu nu fug nicaieri 😀

    Like

    Reply

  6. Ce bine ar fi daca ar fi asa de simplu…
    Fara suparare, dar esti intr-o relatie sau ai povestit un vis ?

    Like

    Reply

  7. Eu, după 10 ani de conviețuire cu doamna vieții mele, am ajuns la concluzia că mariajul e o continuă negociere, și că în ciuda exercițiului zilnic în această directie, încă nu sunt suficient de bun. Așa că voi căuta un curs de negociatori.

    Like

    Reply

  8. Alexandra, te admir tot mai mult pentru ceea ce reusesti sa scoti din cateva poze, din cateva cuvinte, din nimic. Esti foarte talentata.
    Mereu am avut impresia ca este un mit, pentru ca eu in perioada critica sunt mai blanda ca oricand.
    Nu iti mai pot spune HW, ca este prea tarziu, dar iti doresc ca saptamana viitoare sa te gaseasca fericita si sa iti ofere tot ce iti doresti.

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on October 7, 2012 at 20:59

      Mulţumesc foarte mult!
      Înseamnă că eşti o raritate dacă eşti chiar blândă. Eu ori stau bosumflată, ori n-am chef de nimic, ori mă apucă nervii din orice (rar, dar se întâmplă). Blândă n-am fost niciodată!:)) Norocos bărbat ai! 😀
      O săptămână faină şi ţie! Te pup!

      Like

      Reply

  9. Posted by ellyweiss on October 7, 2012 at 17:04

    Stiu ca este cam asa dar marturisesc ca stiu numai din povestiri ale unor amice sau din izvoare scrise :))
    Asta pentru ca eu sunt total atipica…dar nu pot detalia aici ;))
    Mi-a placut cum ai facut o frumoasa poveste despre noi, fetele si despre “partea adversa” in momente delicate. Fotografiile ti-au fost un suport exceptional. Sunt convinsa ca ele ti-au dat ideea excelenta a articolului.
    Happy weekend iti doresc! Sau…va doresc 🙂

    P.S.- Sunteti o pereche frumoasa. Am mai intrat, n-am reusit, din diverse motive, sa termin de citit niciun articol. Sper sa mai recuperez cate ceva 🙂 Ai articole bune.

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on October 7, 2012 at 17:08

      Mulţumesc frumos! Ştiu că mai există şi femei care nu se transformă în fiecare lună, dar eu am scris despre majoritatea dintre noi 😀 Eu sunt pe undeva pe la mijloc :)))
      Happy weekend ! 😀

      Like

      Reply

  10. ;))))) cat de bine ai descris “momentul”! fiinte complexe, dom’le! secretul manualului ar fi acesta: nu va mai chinuiti sa ne intelegeti, de multe ori nici noi nu stim ce avem in cap/inima, etc..:)))

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!