Cumpără ACUM cuponul mântuirii!

Dragii mei, în caz de aţi uitat, tre’ să începem să ne pregătim pentru sfârşitul lumii. Şi din categoriile “Cu ce te îmbraci de sfârşitul lumii?” şi “Cum îţi petreci ultima zi pe pământ?”, vă prezint următorul text:

“Cât costă biletul de intrare în Rai? Aproximativ 12 euro, răspund administratorii unui site rusesc de internet. Aceştia oferă cupoane de reduceri de 50% pentru credincioşii care vor să se spele de păcate înainte de Apocalipsă.

La originea acestei iniţiative se află biserica Catolică din localitatea italiană Assisi care spune că sfârşitul lumii vine pe 21 decembrie 2012. Pentru a obţine iertarea păcatelor, persoanele doritoare trebuie să cumpere un cupon de reducere şi în schimbul acestuia primesc un număr.

Ca să-şi valideze accesul în Rai, credincioşii trebuie să trimită acel număr la o adresă de mail.Oricât de numeroase ar fi păcatele unei persoane, un singur cupon va fi suficient, spun cei de la site-ul kupoklub.ru Până acum, doar 100 de persoane au decis să-şi cumpere cuponul de mântuire, deşi biserica din Italia speră să vândă câteva milioane de bucăţi.”

Vă spun de pe acum, înainte să vă pregătiţi să-mi săriţi în cap, că textul de mai sus NU ESTE UN PAMFLET! Este preluat de pe RTV.net!

Deci, aţi înţeles, da? Avem ocazia să ajungem în Rai cu un singur cupon. Ai violat o babă în plin centru şi n-ai satisfăcut-o? Nicio problemă, Cel de Sus te iartă şi-ţi oferă cuponul magic la doar 12 euro care-ţi va spăla păcatul (şi ruşinea)! Ai jefuit un copil de 10 ani de Iphone5? Nu dispera! Trimiţi un cod la adresa de mail: spălaredebani păcate@portileraiului.god şi eşti mântuit! Eşti un mic politician ticălos care se scaldă în banii poporului? Ţi-ar sta bine tare în cazan, dar dacă ţii neapărat să ajungi pe un norişor pufos, cântând la harpă, ai face bine să-ţi scoţi din fund cardul ăla din care curg euroi şi să-ţi asiguri un loc de parcare în Rai (eventual unul cu scaun de rotile pe el).

Şi în momentul acesta chiar nu mai contează ce religie urmezi. Poţi să fii şi păcătos pervers de ziua a şaptea, că biserica din Italia nu face mofturi când vine vorba de iertare. Ai plătit, te-ai mântuit! N-ai plătit…te-ai tâmpit? Ajungi în Iad, dom’le! Ştii cum te aşteaptă dracii la intrare? Ca pe cea mai delicioasă bucată de friptură! Tre’ să plăteşti!

Mai sunt doar 36 de zile până la Marele Fâs! Mai sunt doar 36 de zile în care poţi să-ţi asiguri un loc în loja celor făr’ de păcat! Nu ezita! Big Brother te vede! Apocalipsa vine! Astrele se aliniază împotriva ta şi dacă n-ai cupon, ai îmbulinat-o! Rişti să ajungi izolat pe Marte! Ia-ţi acum cuponul magic! La 10 cupoane cumpărate, primeşti unul CADOU! Şi asta nu e tot: ai şansa să primeşti şi MARELE BONUS: pantofi speciali cu aripioare pentru o deplasare mai uşoară printre nori!

Cumpără ACUM cuponul mântuirii!

Sursa foto: mikebarmonde.com

11 responses to this post.

  1. […] hai s-o lăsăm mai moale cu subiectul acesta că plictisim publicul! N-aţi cumpărat până acum Cuponul Mântuirii, asta e, nu vă mai puneţi dorinţe pe ultima sută de metri că nu vi le mai îndeplineşte nici […]

    Like

    Reply

  2. Romanii pot gasi bilete la mine, le dau cu doar 10 euro si fac reducere bloggerilor care imi citesc blogul. :))

    Like

    Reply

  3. Subiectul asta e deprimant 😦
    Incercam sa facem haz de necaz dar moartea nu-i un subiect usor pentru nimeni.

    Like

    Reply

  4. Posted by ellyweiss on November 16, 2012 at 02:53

    :)) Nu pot decat sa rad. Unii s-au tampit si vor sa ne tampeasca pe toti.

    Like

    Reply

  5. Plata se poate face si prin paypal?

    Like

    Reply

  6. Stim cu totii ca nu este prima oara cand Biserica Catolica, intr-o forma sau alta, vinde clementa divina. Alte religii solicita plata “zeciuielii” pentru a asigura aceeasi clementa divina. Asadar, desi banul este “ochiul dracului”, se pare ca Dumnezeu ar cam vrea sa ii scoata ochii ca sa isi salveze supusii. Ori sunt oamenii orbiti de evlavie, ori ii pastoreste insasi necuratul… :))

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!