Happy weekend 36 – Gadgeturi în pat

Pentru că weekendul acesta am fost bombardată de informaţii despre black friday şi isteria totală a oamenilor din jurul meu, dornici să-şi cumpere cât mai multe gadgeturi la preţuri “reduse”, vă voi bate la cap la ediţia numărul 36 de Happy weekend, cu daunele pe care le pot provoca gadgeturile, dacă sunt folosite în exces.

Şi eu mă mai joc pe telefon înainte să mă culc şi din câte am descoperit, nu e bine deloc. Aşa că voi încerca să las telefonul pe birou de fiecare dată când mă duc la culcare.

Postarea participă la  jocul HAPPY WEEKEND! – Ediţia 36.

8 responses to this post.

  1. Da, e cam ciudat sa vedem cat de dependenti de tehnologie am devenit intr-un singur deceniu. Parca ieri jucam fotbal cu telefonul si ne minunam ca supravietuieste chiar si cazaturilor de la etaj, pe cand astazi ne-am arunca noi de la etaj doar sa nu pateasca nimic telefonul!

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on November 27, 2012 at 19:40

      Bine zis… un telefon de acum 10 ani ar putea crăpa gresia dacă l-ai scăpa pe jos…în schimb telefoanele de azi la prima atingere se sfărâmă…

      Like

      Reply

  2. Mare legatura eu chiar nu am cu gadgeturile, nici in pat, nici sub pat. Doar pe fotoliu, cu calculatorul. :)) Dar ma ingrozesc uitandu-ma la Ionut si la nepotul meu, care sunt mereu cu telefonul sau tableta in mana.
    O saptamana placuta sa ai, Alexandra!

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on November 26, 2012 at 10:58

      Tabletă nu am… încă… dar telefonul mă cam ademeneşte şi pe mine! Deja lucrez la un scut :))
      O săptămână frumoasă şi ţie!

      Like

      Reply

  3. Posted by ellyweiss on November 25, 2012 at 18:11

    Colajul cred ca reflecta niste realitati. E frumos facut. Documentat.
    Desi ma consider dependenta oarecum de laptop, din cauza blogului…totusi in pat nu-l aduc niciodata. E drept, dorm cam putin dar nu din cauza lui. :))
    De telefoane sunt satula, de abia astept sa li se termine bateria ca sa nu la mai aud, sa mai stea inchise. TV-ul sta deschis cam tot timpul cat e mama prin jur. Daca ar fi dupa mine…ar fi inchis aproape permanent. E-book n-am, nici nu cred ca as putea citi o carte astfel…
    Deci am o relatie mai atipica cu gadget-urile 😉 Nici nu le urasc, nici nu le urasc.

    O duminica frumoasa in continuare, draga mea!

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on November 26, 2012 at 11:01

      La televizor nici eu nu mă uit deloc…doar când trec prin bucătărie şi-l mai găsesc aprins, mai arunc câte o privire… dar şi atunci mă satur repede…
      Iar cu e-book-ul nu mă pronunţ încă…deoarce nu am încercat. Dar bănuiesc că nu poate înlocui o carte adevărată…
      Săptămână faină, Elly!

      Like

      Reply

  4. wow, si eu folosesc aceste gadgeturi care au devenit aproape indispensabile.
    Seara imi pun si eu castile in urechi 🙂 si ascult muzica la cele mai tari posturi de radio.
    Cred ca sunt multe radiatii, dar m-am gandit sa nu deranjez vecinii.
    Totul este facut parca sa ti inlesneasca munca, timpul si chiar sa te atraga, sa te amuze si sa te distreze. Pot fi si capcane intr-adevar, depinde de noi, sa ne si protejam si cat incepem sa depindem de aceste tehnologii.
    Happy Weekend!

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on November 26, 2012 at 10:57

      Chiar am observat că, stând în pat şi uitându-mă la un film, am tendinţa să vreau să-mi verific telefonul foarte des… de parcă s-ar da singur pe silent şi eu nu aş primi un mesaj foarte important… :))
      Şi de când mi-am dat seama că e chiar un fel de capcană, fac tot posibilul să-l folosesc doar atunci când e nevoie cu adevărat…

      Like

      Reply

Părerea voastră contează!