Happy weekend 38

Aseară mi-am adus aminte de vremurile rock, când păşeam în anumite cluburi şi eram înconjurată de piele, plete şi chitare.

Am stat în primul rând la concertul Trooper şi m-am simţit din nou ca la 18 ani, dând din pleată în stil ventilator pe “Tari ca munţii”. Atmosfera a fost de nota 20 şi ceea ce mi-a plăcut la nebunie, pe lângă faptul că-i aveam în faţă pe cei de la Trooper, a fost prezenţa unor copilaşi la acest concert. Doi băieţei energici purtau cu mândrie tricouri cu Trooper şi se zbenguiau pe muzica lor.

Şi mi-am adus aminte de vremurile când ai mei părinţi mă duceau la concerte şi îmi cumpărau casete, pe care le ascultam apoi non-stop, dansând în faţa oglinzii. Chiar dacă am fost fetiţa din tipologia clasică, cu hăinuţe colorate şi zeci de codiţe împletite, am crescut pe muzica celor de la Guns N’ Roses, Scorpions, Bon Jovi, Aerosmith, Queen, Michael Jackson, etc. Cine mă vedea pe stradă zicea că acasă mă joc cu păpuşile, mă plimb cu poneiul în jurul blocului şi ascult poveşti de adormit copiii la casetofon. Dar, de fapt, eu ascultam în continuu Don’t Cry şi Still Loving You, visând să zdrăngănesc la o chitară pe marile scene ale lumii.

Şi aici voiam să ajung, îmi plac cuplurile care nu îşi pierd entuziasmul şi pofta de viaţă, după ce au un copil. Îşi văd în continuare de pasiunile lor, au grijă şi de cel mic şi-l integrează în activităţile lor. Nu renunţă la a merge la concerte doar pentru că a mai apărut cineva în viaţa lor; nu îşi refuză micile plăceri nevinovate şi fac tot posibilul să se distreze ca înainte.

Şi pentru că tot e weekend, hai să fie happy weekend! Ai sau n-ai copii, ia-ţi buna dispoziţie de pe unde ai abandonat-o în cursul săptămânii, şi ieşi la o mică paranghelie. Eu îţi las o serie de poze de familie, care să te binedispună şi să te împingă spre zâmbete şi voie bună:

106819822382761765_i2eJtmL2_c

Postarea participă la  jocul HAPPY WEEKEND! – Ediţia 38.

Sursa foto: pinterest.com

Advertisements

10 responses to this post.

 1. Sa stii ca eu am avut o scurta perioada in care m-am izolat de restul lumii, dar mi-am revenit repede. Totusi, acum baiatul meu rar iese la distractie cu noi. Prefera sa umble cu prietenii de varsta lui, cu fete, iar noi nu prea suntem potriviti acolo, intre tineri de 18 ani. :))

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on December 10, 2012 at 13:49

   Bine, nici eu nu mă văd întrând acum într-un club cu mama şi tata de mână; dar îmi plac serile petrecute cu ei jucând remi, uitându-ne la filme, etc. 😀

   Like

   Reply

 2. Şi eu sunt încântată când întâlnesc părinţi care nu sunt deranjaţi de copiii lor. Şi asta pentru că acei copii vor fi sănătoşi, se simt iubiţi şi evoluează, în timp ce alţii… rămân marcaţipe viaţă uneori, au angoase şi complexe… În fine, e weekend, e happy, aşa că Happy weekend!

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on December 9, 2012 at 14:53

   Exact… când îl tratezi pe copilul tău ca pe o povară care ţi-a stricat toată distracţia, îl marchezi pe viaţă. De aceea îi apreciez foarte mult pe părinţii care au grijă să-şi includă copilul în majoritatea activităţilor. Slavă Domnului, părinţii mei fac parte din a doua categorie şi le mulţumesc din suflet pentru asta.
   Happy weekend şi ţie!

   Like

   Reply

 3. Posted by ellyweiss on December 8, 2012 at 18:03

  :)) Amuzanta idee!
  Eram curioasa unde se ajunge dar cam aveam banuiala. :))
  Ceva oarecum putin asemanator vei gasi si la Minnie astazi. E o zi inspirata, chiar de m-am plans si m-am rasfatat eu azi ca as fi in pana de idei 😉 Iata ca si voi aveti azi idei, care mai de care mai interesante si faine.
  Weekend placut sa ai!

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on December 9, 2012 at 14:51

   Lasă că nici eu n-o duc mai bine. În ultima vreme sunt într-o veşnică pană de idei! :))
   Happy weekend!:*

   Like

   Reply

 4. Cat de faine e ideea!!!!! :)))))

  Like

  Reply

 5. Paranghelia din duminica asta se numeşte votare. Crezi că o să ne distrăm?

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: