Leapşă de Ajun

Când pana de idei te loveşte, cel mai frumos lucru pe care îl poţi face e să răspunzi la o leapşă. Şi pentru că tot e Ajunul Crăciunului, hai să răspund la una dedicată sărbătorilor de iarnă. 

6034210_460s

Leapşa a pornit de la Giftland, dar eu am primit-o de la Aura.

1. Care  sărbătoare vă place cel mai mult?  Sfântul Andrei, 1 Decembrie şi ziua Naţională a României, Moş Nicolae, Crăciunul sau  Revelionul?

Bineînţeles că-mi plac toate, căci ce e de neplăcut atunci când ţi se dă un motiv să te întâlneşti cu prietenii/familia şi să o faci lată până a doua zi? Fiecare sărbătoare are ceva special, dar dacă ar trebui să aleg (cu pistolul la tâmplă) aş spune Revelionul. Noaptea dintre ani mi-a adus întotdeauna persoanele dragi aproape, fie că au fost fizic lângă mine, fie printr-un simplu telefon, fie printr-un sms scurt şi la obiect.

2. Enumeraţi trei activităţi preferate de Sărbători!

Să mă bucur de cântecele simpaticilor băieţi deghizaţi în Moş Crăciun, care colindă străzile în fiecare an. Când aud versuri din Jingle Bells venind din spatele blocului mă lipesc ca o ventuză de fereastră şi îi aştept să ajungă şi la mine, să-i văd şi să-i aud mai bine!

Apoi, să împodobesc bradul. Îmi place să înşir toate globurile şi kilogramele de beteală pe pat şi să aleg culorile cu care voi îmbrăca brăduţul meu artificial.

Şi nu în ultimul rând, ador masa de Crăciun în familie. E cel mai amuzant moment dintre toate, căci când se întâlnesc glumele fiecărui membru al familiei mele, într-o singură cameră, râsetele nu se mai opresc. Să nu mai spun de platourile cu mâncare pe care le devorăm în câteva secunde (şi nu, nu suntem o familie de burtoşi :)) )…

3. Ce cadouri vă place să dăruiţi celor dragi? Ce cadouri aţi alege de pe site-ul Giftland şi cui le-aţi oferi?

De obicei, încerc să fiu atentă pe parcursul anului la ce dorinţe au cei dragi mie şi să le îndeplinesc în momentele magice ale Crăciunului. Anul acesta, în schimb, nu am mai reuşit să mă concentrez pe detaliile acestea aşa că voi merge pe intuiţia mea feminină şi voi spera să nu dezamăgesc.

De pe Giftland aş alege cadourile personalizate: căni, cravate, globuri,etc. şi le-aş oferi atât familiei cât şi prietenilor.

4. Unde vă place să petreceţi Crăciunul? Dar Revelionul?

Crăciunul cu familia, de obicei la mine acasă sau la mătuşa mea. Iar Revelionul cu prietenii, pe unde apucăm: ori acasă la cineva care e îndeajuns de curajos să ne invite; ori într-un club fain.

5. Care e wishlist-ul vostru în această iarnă?

La întrebarea asta am răspuns mai detaliat aici, dar în principal îmi doresc sănătate şi fericire atât pentru mine şi cei dragi mie, cât şi pentru restul populaţiei! 😀

Leapşa merge mai departe la Florin, Lucianna, Vienela, Elly şi cine mai doreşte să o “fure”! Sărbători cu zâmbet tuturor!

Sursa foto: 9gag.com

4 responses to this post.

 1. […] Leapșa de sărbători vine de la Aura și Axlandra. […]

  Like

  Reply

 2. Sărbători fericite alături de cei dragi!
  La mulţi ani!

  Like

  Reply

 3. :)) Am facut aceasta leapsa. Am si castigat cu ea cadouri de la Aliceee si Giftland. Merci de intentie, Alexandra.
  Sa ai un Craciun de poveste, alaturi de cei dragi tie! Anul nou sa va gaseasca sanatosi!

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on December 24, 2012 at 11:53

   Iar am lipsit un pic din blogosferă, iar am rămas în urmă cu veştile! 😀 Nici nu ştiam că a fost vreun concurs la Giftland! :))
   Sărbători fericite şi ţie!

   Like

   Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: