Aventura uitucului

La prima vedere, ţi s-ar părea că cel mai tragic lucru posibil tocmai i s-a întâmplat. Are ochii obosiţi, dă clickuri peste clickuri, cere informaţii în stânga şi-n dreapta dar nu reuşeşte să rezolve nimic, întrucât prietenii lui îl iau în râs. Are părul ciufulit, cearcănele până la genunchi, mâinile îi tremură iar glasul i-a pierit de când a aflat vestea.

images (1)

Nu se aşteptase la asta acum o zi, când se plimba fericit pe bulevard. Era zâmbăreţ, lumea îi era la picioare şi nimic rău nu putea interveni. Avea o prietenă superbă (proaspătă achiziţie) ce îl venera, un job care-i asigura traiul extravagant şi o maşină de lux în garaj. Părinţii îl sprijineau şi ei în toate deciziile iar prietenii îi invidiau fiecare mişcare.

Dar într-o singură clipă, inevitabilul s-a întâmplat; cu o simplă privire aruncată pe un panou publicitar, mintea i s-a tulburat şi pe buze s-au conturat doar două cuvinte: Sfântul Valentin. Brusc, şi-a adus aminte că ultimele sale relaţii  s-au destrămat din cauza “memoriei sale scurte”. Veşnic uita de aniversări, zile de naştere şi sărbători; nu cumpăra cadouri, nu compunea sms-uri siropoase şi nici nu trimitea buchete de flori iubitelor.

Şi acum, transpirat, cu cele mai sumbre gânduri bântuindu-i mintea, dă clickuri peste clickuri şi caută neîncetat cea mai rapidă şi eficientă soluţie. Peste o zi e Sfântul Valentin şi el nu i-a cumpărat nimic iubitei sale. Şi ce iubită are, dom’le! Toate capetele se întorc după ea! Şi chiar o iubeşte, deşi au trecut doar două săptămâni. Cum să n-o iubeşti?…

Se gândeşte că el era cauza tonului ei iritat de la telefon, astăzi dimineaţă. O sunase să o întrebe în ce club ar vrea să meargă în seara următoare iar ea păruse uimită de întrebarea lui. Era şi normal! Ea se aştepta la un plan pentru ziua îndrăgostiţilor, la o cină romantică undeva pe malul mării, la bijuterii placate cu aur, la o limuzină care să o ia din faţa blocului şi să o ducă la un restaurant. Iar el… uitase de Sfântul Valentin…

Click…click…click. Asta-i: “Nu e bine sa risti sa nu-ti ajunga la timp cadourile de Sf Valentin cand ai posiblitatea sa comanzi cadouri prin intermediul magazinului OnlineBijoux. De ce sa risti sa comanzi ceva care sa nu-ti placa? Mergi pe 100% daca comanzi de pe OnlineBijoux, magazin care pune accent pe calitate si relatia cu clientii.” Ochii i se luminează şi un surâs îi relaxează nervii. În sfârşit a găsit o soluţie la problema lui. Va comanda de urgenţă un set format din cercei şi pandantiv, căci o auzise acum câteva zile cum spunea că şi-ar dori aşa ceva de ziua ei. La naiba, ziua ei! Îşi notează repede pe telefon data ei de naştere. O să-i cumpere altceva cu ocazia aia. Acum e în criză de timp şi pană de idei.

Dar oare o să-i placă acest set?…

De ce nu i-ar plăcea?

2624O533

E un set 100% pe gustul ei. Cerceii sunt delicaţi, numai buni pentru urechile ei mici şi catifelate, iar pandantivul i-ar îmbrăca foarte frumos baza gâtului. S-ar potrivi de minune la rochia roşie pe care şi-a cumpărat-o săptămâna trecută.

Totuşi, se gândeşte să-şi sune mama, să-i ceară o părere. La urma urmei, ea e femeie şi e cea mai în măsură să-l sfătuiască.

“Da, bineînţeles că ar fi pe placul ei, dragă! Mă uit acum la poza pe care mi-ai trimis-o pe mail şi parcă aş vrea şi eu un astfel de set. Cumpără-i-l fără să mai stai pe gânduri! Din câte am auzit de la prietenele mele, OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare. Şi acum, uitându-mă pe site, le dau dreptate! Cred că o să încep şi eu să-mi cumpăr bjiuterii online.”

S-a mai liniştit acum. A dat comanda şi aşteaptă confirmarea. Relaţia lui e în afara oricărui pericol (iar dacă nu e aşa, măcar tura asta nu memoria lui va fi cauza despărţirii…).

Sursa foto: artobserved.com

5 responses to this post.

  1. Am remarcat si eu de cateva ori bijuteriile dragute pe care le au. Nu iti spun cam cate mi-as dori de acolo. :))
    Ciudat este ca eu personal nu am visat niciodata la plimbari cu limuzina, ci doar la distractii pe yahturi. 😛

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on February 7, 2013 at 10:43

      Eu sunt curioasă cum ar fi. Nu neapărat că aş vrea să-mi fac un obicei din asta :)) Nu mă văd ducându-mă la serviciu cu limuzina.:)) Dar pentru o seară, ar merge! 😀

      Like

      Reply

  2. Si tu , Brutus :))? . Eu nici nu stiu ce sa aleg de pe site-ul lor :-s

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!