Damă în societate, Axami în pat!

belle

De două săptămâni lumea i se prăbuşea sub picioare iar ea nu ştia ce făcuse greşit. Îi era fidelă, îi pregătea micul dejun în fiecare dimineaţă şi o cină pe măsură în fiecare seară. Se purta frumos cu prietenii lui, nu întrecea măsura cu niciunul dintre ei, evitând astfel să-i dea lui motive de îndoială. Nu se îngrăşase niciun gram de când se cunoscuseră iar culoarea părului ei era întotdeauna strălucitoare.

Citise zeci de articole din reviste despre cum să nu-ţi pierzi partenerul dar niciunul dintre ele nu îi părea convingător. Cum să intre ea într-un sex shop şi să cumpere jucării? Cum să-şi dezgolească sânii într-o grădină publică şi să-l ademenească la o aventură în pădure? Ea nici în slip tanga nu se simţea prea confortabil, pe timpul concediilor la mare. Şi oricum, pentru nimic în lume nu ar fi crezut că aceste metode ar avea succes cu “iubi, pufi, şmufi” inocent al ei. El era un bărbat respectabil ce nu avea nevoie de astfel de prostii!

Într-o singură revistă găsise “10 paşi spre a-i stârni interesul”, ce nu o dezgustau, şi-i pusese în aplicare deja pe toţi. Fără rezultat, însă. Tot ce reuşea să-i stârnească bărbatului era un căscat profund şi un “iubito, stinge veioza că vreau să dorm! Am o şedinţă mâine dimineaţă!”.

Era disperată… şi toată lumea putea observa asta, inclusiv colega ei de la contabilitate. Nu se suportaseră niciodată. Erau două persoane total diferite şi în afară de salutul de dimineaţă şi cel de după-amiază, nu-şi adresau prea multe vorbe. Dar în ziua aia pe amândouă le mânca limba. Pe ea să ceară un sfat şi pe colega ei să afle o nouă bârfă.

“Îl ştii pe iubitul meu, nu?”

“Da. Chipeş individ!”

“Mulţumesc… păcat că-l pierd…”

“Cum aşa?”

“Nu ştiu nici eu de ce. Îl simt din ce în ce mai distant!”

“Cum e sexul?”

“Ce-i cu întrebarea asta? E intimitatea noastră… cum îţi permi…”

“Hai, lasă ochii ăia de căprioară pentru părinţi şi prieteni de familie! Ai pornit discuţia asta pentru că ai nevoie de un sfat, de ceva care să-ţi salveze relaţia. Acum spune-mi: cum e sexul?”

“E ok…”

“Ok? Atât?”

“Da, e ok. Cum să fie altfel?”

“Exploziv, stimulant, înăbuşitor, fantastic…”

“…el pare mulţumit!”

“Deci asta e problema, îl plictiseşti… şşşş! Nu spune nimic, lasă-mă să vorbesc!   Vecina mea Cristina a trecut şi ea prin asta. Totul era minunat la început până când el s-a plictisit de aceleaşi obiceiuri, de aceleaşi declaraţii siropoase, de aceleaşi cuvinte terminate pufos şi de făcut dragoste. Şi ştii ce am sfătuit-o?”

“Nu…”

“Să îi ofere puţină diversitate!”

“Adică altă femeie?!?!”

“Calmează-te, dragă! Nu mă gândeam la asta, dar dacă ai vrea o seară în trei…”

“Nu! Sub nicio formă!”

“Ok, ok! Atunci îmbracă-te mai provocator şi surprinde-l cu o noapte de neuitat!”

“Cum adică?”

“Adică îţi achiziţionezi lenjerie intima de lux şi îl aştepţi îmbrăcată cu ea, întinsă pe pat. Va fi ceva nou, bănuiesc.”

“Da, nu am mai făcut aşa ceva. Dar aş putea, cred…”

“Uite, vino să-ţi arăt câteva modele care îl vor hipnotiza!”

axamicorsetslipbraziliancougar_back_closeup

În mai puţin de două secunde stăteau amândouă cu ochii lipiţi de monitor, admirând corsete, sutiene cu push up, portjartiere şi costumaţii babydoll. La început timidă, aproape că se uita printre degete la aceste necunoscute accesorii vestimentare. Dar când văzu’ numele magazinului o conexiune în plus se formă în mintea ei: Lenjerie Axami. Sora ei îşi cumpăra lenjerie numai de la Axami. Şi iubitul ei o diviniza!

…era clar, găsise soluţia!

La urma urmei, premisa surorii sale era că “bărbatul are nevoie de o damă în societate, de o gospodină în bucătărie şi de o amantă în pat“. Şi avea dreptate!

Voi ce părere aveţi? Procedează corect să ia în considerare sfaturile colegei?

18 responses to this post.

  1. […] Alexandra Cristea: Da, a fost chiar prima oara cand am castigat un premiu. Trebuia sa scriu un advertorial pentru lenjerie intima. Tin minte ca ma uitam pe site-ul respectiv si vedeam tot felul de sutiene, care mai de care cu puf, sclipici, dantelute si alte panselute. Ma uitam la ele si ele la mine si nu imi dadeam seama cum as putea sa le descriu intr-un text, in asa fel incat sa le fac pe cititoare sa si le doreasca in dulapul lor. Apoi m-am gandit sa le asez pe un corp, pe o silueta, pe o femeie. I-am construit povestea, am dat share si asta a fost. Am castigat o tableta atunci si tare mandra am mai fost, caci imi doream de mult sa detin asa ceva. Textul avea titlul “Dama in societate, Axami in pat” si il gasiti aici. […]

    Like

    Reply

  2. […] am câştigat o tabletă, după cum v-am mai spus, şi am fost foarte bucuroasă atunci! La fel de fericită am fost şi […]

    Like

    Reply

  3. Felicitari!

    Like

    Reply

  4. Posted by Marilena on February 16, 2013 at 18:14

    Felicitari Alexandra! :*:*:* Esti foarte creativa!

    Like

    Reply

  5. […] am muncit un pic pentru ea, punându-mi toată imaginaţia la contribuţie pentru textul “Damă în societate, Axami în pat!“. Dar mi-a făcut plăcere chiar şi aşa, pentru că la urma urmei mă lăudam cu reuşita […]

    Like

    Reply

  6. Felicitari!!Sa te bucuri de premiu.>:d<

    Like

    Reply

  7. […] Locul 1 – Allview Alldro Speed S 7 inch 8GB Android 4.0 Black Wi-Fi, GPS: https://axlandra.wordpress.com/2013/02/04/dama-in-societate-axami-in-pat/ […]

    Like

    Reply

  8. Posted by elly weiss on February 10, 2013 at 05:44

    Hmmm…cred ca cea mai cea lenjerie din asta daca o tipa o pune pe ea si n-are chef si nici “aptitudini” de a o prezenta cum se cuvine…adica profi…efortul e zadarnic. Cel financiar si apoi si cel de a incerca o dezinhibare. Care nu poate veni la comanda. Cred ca nu iese decat o situatie penibila. Asta-i parerea mea. Oricum…barbatii nici nu prea observa chestiile astea. E doar o amagire a noastra… Daca a aparut plictiseala a aparut si gata…

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on February 10, 2013 at 10:48

      Măi, nu cred că trebuie să ai cine ştie ce aptitudini ca să oferi un plus relaţiei. Mai ales în “aşternunt” :)). Dacă există dragoste şi dorinţă, aptitudinea se dezvoltă de la sine. Iar o astfel de vestimentaţie stârneşte imaginaţia şi dorinţa, din câte ştiu eu! :)) Nu trebuie să facă cine ştie ce mişcări de gimnastă la bară, dar anumite gesturi senzuale cred că orice femeie, care mai are o urmă de feminitate în ea, ştie să le facă. 😉

      Like

      Reply

  9. Daca il provoaca si il surprinde cu o noapte incendiara, mai tarziu nu va mai putea spune ca nu are chef, ca o doare capul, ca plange copilul… Va trebui sa ii ofere mereu ceva inedit, pentru ca el isi va dori mereu mai mult. :))

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on February 7, 2013 at 10:45

      :)) Nesătui bărbaţii ăştia… dar măcar îşi rezolvă problema temporar. Ce se întâmplă apoi, o priveşte fix pe ea! :))

      Like

      Reply

  10. Este clar ca diversitatea este unul din lucrurile care fac o relatie sa dureze. Cum femeia trebuie tinuta in puf asa si barbatul trebuie “fermecat” continuu. Replica din final este valabila in majoritatea cazurilor la barbati. Altfel la alegerea intre mancarea din frigider si “aceeasi” femeie din dormitor, barbatii s-ar cam ingrasa… :))

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!