Un compliment gratuit, pentru un nou început de săptămână

6538385_460sNu sunt fană a trezitului dimineaţa devreme, ziua de luni nu este nici ea printre preferatele mele, dar mereu am trăit cu gândul că aşa cum începi săptămâna, aşa o vei şi termina.

De aceea, m-am gândit să las optimismul să intre şi la mine printre gânduri astăzi, ca să-mi meargă bine tot restul săptămânii. Deşi aş lenevi toată ziua, căci m-a cuprins un strop de răceală, azi am câteva taskuri care sunt musai de făcut. Sper să mă lase în pace febra astăzi, să plece de la mine, ca să pot bifa totul de pe lista mea.

În primul rând, astăzi trebuie să invoc inspiraţia şi să o exploatez la maximum, căci am de recuperat la scris articole pe Belva. La cât voi alerga prin oraş astăzi sper să am parte şi de întâmplări care să merite povestite.

Apoi, ar trebui să descopăr un magazin care să nu-mi dea gaură în buget cu preţul ştanţelor decorative. Am nevoie de aşa ceva pentru a le face “buline” din hârtie autocolantă celor mici; un fel de răsplată pe care le-o lipesc pe tricou atunci când îmi răspund corect la lecţie. Că ei şi le lipesc apoi pe frunte şi le pică în farfuria cu ciorbă, e cu totul altă poveste…

De câteva zile aştept un colet de la Editura All. Sper din tot sufletul să ajungă astăzi, ca să mai pot contribui la campania vALLuntar 2 cu încă două recenzii. În momentul de faţă, strâng comentarii, pentru plantat copăcei, la articolele: Manierele într-o societate modernă şi Captiv într-o relaţie toxică. Ce-i de făcut?.

De asemenea, mi-am pus în gând să-i cumpăr o husă tabletei mele dragi, câştigate prin intermediul acestui blog. Nici cu ea nu aş vrea să-mi golesc de tot portofelul, sper să am noroc să găsesc ceva la un preţ modic.

Am cam întârziat cu nişte cărţi la biblioteca oraşului şi ar trebui să ajung şi acolo astăzi. Sper să nu mă ia la ture prea tare doamna din spatele biroului unde se predau cărţile.

230722_516462015042484_270899371_n

Ar mai fi câteva chestii mărunte, dar nu ţin neapărat să le rezolv astăzi. Până una alta, eu îmi aleg un compliment din imaginea de mai sus şi îl las să-mi însenineze ziua. Toate sună bine, dar astăzi mă concentrez pe “you inspire me”.

Pe restul vi le ofer vouă. Pe care vi-l alegeţi, în această minunată zi de luni?

9 responses to this post.

  1. Posted by nespusdemult on March 11, 2013 at 23:47

    You amaze me!

    Like

    Reply

  2. Nimic nu mai are azi un preţ modic. Producătorii de huse pornesc de la ideea că, dacă ai avut bani să-ţi cumperi o taletă, vei găsi alţii şi pentru o husă.
    La fel se întâmplă şi în cazul altor produse. Ştii cât e diferenţa de preţ dintre un far pentru o maşină Dacia şi unul pentru Mercedes?
    Asta nu înseamnă că n-ai voie să speri…

    Like

    Reply

  3. Posted by Lucian Moldovan on March 11, 2013 at 14:11

    Nu e pe lista, dar as adauga eu unul: “You make me more human.” 😀

    Like

    Reply

  4. Eu mi-l aleg pe acesta “you light up my life”… De biblioteca nu mai zic ca am si eu 3 carti de dus si cand voi ajunge sa le predau imi va lua cu tot cu carti si ceva banuti. :))

    Like

    Reply

  5. Eu nu am mai luat carti de la biblioteca de vreo doua luni, de cand cu invazia de carti de care am avut parte. Inca mai am o multime careasteapta sa fie citite. :))
    Tu vrei sa stau cu gatul stramb pentru a citi ce scrie acolo? :))

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on March 11, 2013 at 17:45

      :)) Şi eu tot cu gâtul strâmb am stat când am ales…:P
      Nu am mai luat nici eu azi cărţi de la bibliotecă, deoarece şi eu am fost invadată de cărţi din toate direcţiile şi am material pentru câteva săptămâni. 😀

      Like

      Reply

Părerea voastră contează!