Predestinaţi

6a011168668cad970c0134857eda58970c-400wi

Legătura puternică dintre două persoane o simt şi cei din jurul lor. Se vede pe chipurile lor fericirea, încântarea, extazul… atunci când sunt împreună.

Când el o ia de mână, ea tresare şi-l priveşte delicat în ochi. Degetele li se întrepătrund iar trăirile lor ajung la un numitor comun. Îşi zâmbesc şi se asigură dintr-o singură suflare că legătura lor nu va fi ruptă.

Când păşesc spre un loc necunoscut, mâna ei o caută pe a lui, tânjind la siguranţă iar el i-o oferă nestingherit, luându-şi angajamentul de a o proteja.

Luând cina împreună, ea nu-şi dezlipeşte privirea de pe el, asigurându-se că paharul de apă îi este plin şi că are tot ceea ce-i trebuie cât mai aproape. Îl serveşte cu delicateţe şi îi mângâie părul atunci când el îi spune “Sărut mâna pentru masă, draga mea!”.

Când nu sunt unul lângă celălalt, simt amândoi un gol în stomac şi o senzaţie de înăbuşire îi acaparează de cele mai multe ori. Le este dor să se privească, să se atingă, să-şi şoptească trăirile…

Iar când dansează, fiori neconteniţi le trec pe şira spinării şi mişcările lor se completează reciproc. Ea îşi sprijină capul pe umărul lui, el îi mângâie spatele uşor încordat. Ea are încredere în forţa lui şi se lasă purtată de val, iar el e încântat să o conducă într-un cadru fermecător. Ea fuge, el o răpeşte într-o piruetă şi pentru câteva secunde buzele li se apropie. El îi dă drumul la mână iar ea îşi încolăceşte un picior în jurul taliei lui. Pasiunea degajată de trupurile lor este resimţită de toţi cei care îi privesc…

Când doi oameni sunt predestinaţi, fie că sunt sau nu împreună, legătura lor este veşnic strânsă, flacăra iubirii veşnic aprinsă. Niciun fel de distanţă nu poate rupe ceea ce sufletele lor au unit pe veci.

Iar cei din jurul lor simt asta!

Oricine poate citi legătura dintre două persoane. E suficient să le observi privirea, chiar şi atunci când e fugitivă. E suficient să descoperi dacă există sau nu strălucirea în ochii lor atunci când se privesc. Nu e nevoie de nimic altceva!

Sursa foto: positivelypresent.com

Advertisements

8 responses to this post.

 1. Eu am avut mereu impresia ca oamenii care sunt predestinati, care se iubesc mult si se inteleg de minune, incep chiar sa semene intre ei, parca isi imprumuta si trasaturile, nu doar gesturile.

  Like

  Reply

 2. Foarte frumoasa descrierea ta… dar nu sunt de acord cu partea “fie ca sunt sau nu impreuna”. Daca nu sunt impreuna, poate exista orice legatura pentru ca exista degeaba… dupa cum rezulta din povestea de ieri, devine nociva o legatura dintre doua persoane care nu sunt impreuna, dar se doresc a fi…

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on March 27, 2013 at 17:02

   Poate au fost şi nu mai sunt…:) dar legătura a rămas. Există şi varianta asta! 😀

   Like

   Reply

   • Nu stiu cine spunea ca doi oameni care se iubesc nu pot ramane prieteni dupa o despartire…

    Like

   • Posted by Alexandra on March 27, 2013 at 18:49

    Nu mă refeream la legătura fizică aici. Nu pot rămâne prieteni pentru că măcar unul dintre ei va avea în continuare sentimente pentru celălalt. Dar legătura sentimentală, dacă a fost puternică, nu se rupe doar pentru că ei nu mai sunt împreună. 🙂 ASta era ideea!

    Like

   • Aaa, asa da. Scuze, nu am inteles 🙂

    Like

   • Posted by Alexandra on March 27, 2013 at 18:52

    Nu-i nimic! 😀

    Like

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: