Zburdalnici balerini

baleriniNu am avut dorinţa să devin balerină când eram mică, dar întotdeauna m-am simţit extrem de confortabil încălţată cu balerini. Fie că mă duc la serviciu, fie că ies la o plimbare cu prietenii, fie că mă duc la o petrecere, balerinii sunt primii pe lista mea de încălţăminte.

Iarna sufăr foarte mult de dorul lor, căci oricât de moderne şi pufoase ar fi cizmele mele, tot nu se compară cu balerinii. Încălţată cu altceva, mersul îmi devine greoi, orice pietricică se transformă într-un ditamai obstacolul şi mă simt de parcă aş avea două picioare stângi. Şi-aşa sunt emotivă şi neîndemânatică din fire, dacă mă mai încalţ şi cu ceva inconfortabil, sunt în stare să mă împiedic şi de o frunză.

Şi chiar dacă ninsoarea a luat primăvara noastră dragă prin surprindere, planurile mele de a-mi achiziţiona o nouă pereche de balerini nu s-au anulat. Căci, la un moment dat, tot va răsări soarele şi va încălzi pământul, alungând iarna şi poftind, din tot sufletul, primăvara. Iar atunci voi dori să zburd pe străzile oraşului, în căutarea mirosului de copaci înfloriţi şi iarbă proaspătă. Şi cum altfel să mă pot plimba cu spor, dacă nu încălţată cu o nouă pereche de balerini?

Cu acest gând în minte am pornit în căutarea perechii ideale, care să se potrivească atât la o ţinută formală, cât şi la una colorată, de ieşit în club cu prietenii. Şi bineînţeles că am găsit-o!

Balerinii KITTEN pentru femei CIPELE din categoria Curatenia de primavara, sunt exact aşa cum îmi doream: negri, cu un model modern în vârf, format din câteva rânduri de capse aurii, şi cu o fundiţă pe mijloc. Cu aceşti balerini mă văd parcurgând drumul spre grădiniţă, în fiecare dimineaţă, şi spre o întâlnire romantică, la sfârşit de săptămână.

De aceea, particip cu acest text la campania lansată de BlogAwards, “Se caută Blogger ambasador ZorileStore!” şi vă invit şi pe voi să vă înscrieţi! Eu mi-am ales balerinii KITTEN CIPELE, mărimea 36. Voi ce vă alegeţi?

Update: Pentru că stocul a fost epuizat când au ajuns la mine, deşi am scris articolul încă din prima zi, a trebuit să-mi aleg cu totul altceva decât ceea ce-mi doream. Drept urmare, acum aştept răspunsul pentru o pereche de papuci GRENDHA pentru femei. Să sperăm că nu se va epuiza din nou stocul… n-aş vrea să cred că am un aemenea ghinion şi voi fi nevoită să ies din campanie.

12 responses to this post.

 1. […] o Alexandra exagerat de nerăbdătoare, papucii de la ZorileStore au ajuns la destinaţie. Nu erau balerinii pe care mi-i dorisem din tot sufletul, dar m-am adaptat condiţiilor şi am acceptat cu aceeaşi […]

  Like

  Reply

 2. Sa ii porti sanatoasa, Alexandra! Nici nu mai tin minte de cand nu mi-am mai cumparat balerini. :))

  Like

  Reply

 3. […] 17.20: articolul participant e gata. E timpul să mă odihnesc! Mă aşez în pat şi închid […]

  Like

  Reply

 4. Sunt drăguţi. Să-i porţi sănătoasă şi zburdalnică 🙂

  Like

  Reply

 5. Cea mai comodă încălțăminte, cu excepția espadrilelor, care sunt exclusiv de vară, așa că tot balerinii câștigă. Sigur îți vin perfect, să-i porți cu plăcere! 🙂

  Like

  Reply

 6. Să ştii că niciodată n-am simţit nevoia să port balerini…

  Like

  Reply

 7. Si mie imi plac! Sa-i porti sanatoasa!
  Seara placuta!

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: