E uşor şi frumos să dăruieşti!

carti-cadou

E atât de frumos să faci cadouri celor dragi, încât nu-i înţeleg pe cei care se plâng atunci când sunt puşi în faţa unui eveniment special. Cum să nu te bucuri atunci când îi faci o surpriză unei persoane la care ţii şi îi citeşti fericirea în ochi? Cum să nu te simţi împlinit atunci când îi oferi ceva ce-şi dorea de foarte mult timp şi-i observi extazul în privire?

Lăsându-i la o parte pe cei care fac cadouri cu de-a sila şi din pură obligaţie, eu spun, cu mâna pe inimă, că sunt o fană înfocată a surprizelor şi cadourilor. Chiar dacă uneori nu dispun de bugetul necesar unui cadou excepţional, de fiecare dată îmi pun toată imaginaţia la contribuţie şi născocesc surprize haioase sau emoţionante, pentru persoanele dragi.

De aceea, m-am bucurat foarte mult să aflu de campania “E usor sa daruiesti”. Pentru că există pe lumea asta şi oameni care nu au pretenţii la cadouri extra-mega-scumpe, echipa bookcity.ro pune la dispoziţia tuturor o altă variantă de a aduce cuiva zâmbetul pe buze: romanul, cd-ul sau filmul mult dorit, ambalat special să arate cât mai spectaculos.

Ştii că prietena ta cea mai bună este fascinată de ştiinţele oculte dar parcă n-ai vrea să-i faci cadou o şedinţă de spiritism? Atunci alege un volum din categoria ştiinţe oculte, menţionează că îl vrei ambalat frumos, cu fundă roşie, şi cadoul ideal îţi va ajunge în scurt timp acasă, gata să fie dăruit în secunda doi.

Aruncând o privire printre multitudinea de volume prezentate în acea categorie, am pus ochii pe „Karma şi reîncarnarea” de Gabriel Delanne. Am pus-o pe listă şi sper să revin cu o recenzie cât mai curând.

Până atunci, dacă vreţi să bucuraţi o persoană apropiată, profitaţi de campania „E uşor să dăruieşti!”, căci nu este doar uşor să dăruieşti, ci şi frumos!

P.S: Şi pentru că tot spuneam că e frumos să dăruieşti, aşa ca de final, să vă vând un pont şi să vă arăt un model amenajare baie.

Sursa foto: bookcity.ro

3 responses to this post.

 1. As apela la un asemenea cadou, daca as gasi o carte despre amenajari interioare, domeniu care o pasioneaza pe prietena mea. 😉

  Like

  Reply

 2. Posted by carmenfortis on March 30, 2013 at 03:40

  Buna dimineata, te-am nominalizat la “Liebster blog award” – http://carmenfortis.wordpress.com/2013/03/30/late-liebster-award/
  O dimineata placuta ! 😀

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: