Păr cu personalitate

De multe ori ne trezim dimineaţa, ne uităm în oglindă şi rămânem şocaţi pentru câteva secunde. Cu privirea îngrozită analizăm toate direcţiile părului nostru şi căutăm pieptenele salvator.

Şi sunt zile când ideea asta briliantă funcţionează, dăm de două ori cu pieptenele printre firele rebele şi dragele de ele se calmează, aşezându-se frumos la locul lor. Apele se liniştesc, soarele răsare din nou şi putem pleca cu fruntea sus la muncă.

Dar cine oare nu cunoaşte zilele în care nici mama fixativului nu linişteşte bestia de fir de păr, din creştetul capului? Dai cu peria, dai cu pieptenele, încerci cu puţin fixativ, arunci şi câteva grame de gel, dai şi cu puţină apă pe deasupra, mai pui câteva kilograme de gel şi tot nu stă! Un fel de tornadă pare să se fi declanşat în părul tău şi nicio soluţie de fixat părul, prezentată la teleshopping sau printr-o reclamă primită pe mail, nu îţi este de ajutor.

Şi atunci ridici din umeri şi, încercând să pari indiferent, spui: “eh, părul meu are personalitate azi!”. Dar, în adâncul sufletului tău, ţi-ai dori să iei foarfecul şi să tai nenorocitul acela de fir care refuză să stea culcat şi care le-a influenţat şi pe firele cuminţi din jurul său.

Ei bine, dragii mei, staţi liniştiţi! Toţi avem parte de acele “bad hair days”! Şi răspunsul la întrebarea “ce-i cu părul meu astăzi?” vi-l ofer prin imaginea de mai jos:

6944758_460s

O duminică plăcută, tuturor! 😉

6 responses to this post.

  1. Nici eu n-am “antene”. Si-al meu e cuminte… 🙂

    Like

    Reply

  2. Posted by cecilia on March 31, 2013 at 12:55

    Parul meu e intotdeauna drept. Daca adorm cu el cret, a doua zi e drept! 😀

    Like

    Reply

  3. :)) Pe la mine nu vine niciodata… Parul meu este cuminte, uneori chiar prea cuminte. Il mai smotocesc eu, sa se ciufuleasca. In schimb, Ionut are mereu antene cand se trezeste. :))

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on March 31, 2013 at 19:36

      :)) Antene n-am avut până acum, dar mai am câte un fir care refuză să stea culcat, din când în când…:D

      Like

      Reply

Părerea voastră contează!