Aylin – actriţă şi voce în Chemistry

După cum v-am spus, Aylin lansează videoclipul piesei Chemistry exclusiv pe blogosferă.

Copy - DSC_1612

Aylin Cadir s-a întors la prima dragoste, muzica, iar acum se pregăteşte de lansarea celui de-al doilea videoclip din cariera solo. Piesa Chemistry, extrasă de pe viitorul album, păstreaza aceeaşi direcţie muzicală, pop-jazz şi o reprezintă în totalitate.

Piesa compusă de Christie şi Bazooka de la Moonlight Breakfast beneficiază începând de astăzi şi de un videoclip în care Aylin dă viaţă mai multor personaje şi ne prezintă mai multe tipologii de cupluri. Cu un final extrem de amuzant Aylin îşi exersează şi rolul de actriţă în videolclipul piesei Chemistry, regizat de Vladimir Dembinski. Din nou, actriţa a apelat la oameni din industria filmului, astfel că producătorul videoclipului este Radu Stancu, iar director de imagine George Dăscălescu.

“Prima dată când asculţi “Chemistry” te gândeşti în mod sigur la fustiţele anilor ’50, la pasteluri şi la coafuri în stilul american housewife… Ei bine, eu am ales să facem un scurtmetraj “film noir”. A pornit de la ideea lui Vladimir Dembinski, regizorul clipului, care a venit cu această poveste, şi care mi s-a părut minunată pentru că vine drept contrapunct la piesă, o completează exact cum trebuie şi astfel evităm pleonasmul. Sper ca şi publicului să-i placă la fel de tare cum ne place nouă. “ a declarat Aylin.

Pe data de 11 aprilie la Palatul Ghika din capitală, Aylin lansează primul album din cariera solo. Cloud va fi un album de jazz-pop, produs de label-ul lui Aylin, Clouds Production, şi va conţine 9 piese semnate de compozitorii Alex Burcea, Elena Moroşanu, Ciprenko şi Christie şi Bazooka de la Moonlight Breakfast şi un bonus track, Better, piesă cântată de Vicky Red împreună cu Aylin.

Pentru mine, melodia “Chemistry” reprezintă cea mai bună modalitate de a începe o nouă zi. Având în vedere faptul că în fiecare dimineaţă mă îndrept spre grădiniţa plină cu prichindei, aceste versuri şi ritmuri colorate sunt numai bune pentru a mă înveseli şi pregăti pentru cei mici!

Hai să fredonăm “Chemistry” împreună!

Vă place videoclipul?

Aştept păreri în comentarii! Mulţumesc!

3 responses to this post.

 1. felicitări pentru câștigarea invitației!!!

  Like

  Reply

 2. Posted by nespusdemult on April 5, 2013 at 10:30

  Poate juca cam orice rol! De la figuri nevinovate la serial killer!

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: