Prietenii ştiu de ce!

Ziua de naştere a unui prieten drag nu poate trece niciodată fără câteva zâmbete sau chiar hohote de râs. Şi pentru că astăzi iubitul prietenei mele cele mai bune împlineşte fabuloasa vârstă de 22 de ani, câţiva dintre noi ne-am gândit să-l bombardăm cu nişte urări… aşa în stilul nostru. Drept urmare:

Dragă Florin,

Dragoş Banţu îţi urează “multă sănătate şi la multe seri de nebăut alcool împreună!” împreună cu o mică felicitare (de a cărui existenţă el nu ştie, bineînţeles :D) :

dragos urareIubita ta şi draga mea prietenă, Gabriela, are un mesaj ceva mai special: “Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate. La multi ani alaturi de mine, puiu’ meu!!”  şi îţi oferă şi ea o felicitare caracteristică. Tre’ să recunoşti că ai dat peste o gagică harnică care-ţi face papa bun! 😀

urare gabi

Cristi, după cum ştii, suferă de ADHD şi probabil i-a trecut vreo rândunică prin faţă şi i-a distras atenţia de la a-ţi scrie o urare mai creativă. Însă şi el îţi urează “La mulţi ani! Multă sănătate şi tot ce-ţi mai doreşti!” şi o felicitare specifică lui:

cristi urare alb negru

Iar eu, aproape de final, îţi doresc să fii sănătos, fericit, să ai parte de cât mai multe momente frumoase alături de Gabi, să ajungi cel mai tare doctor din parcare şi să ţi se îndeplinească toate, dar toate visele! Şi bineînţeles, îţi ofer şi eu o felicitare:

urare eu alb negru 2

La mulţi ani, Florin! Sper că ţi-am adus zâmbetul pe buze!

P.S: Vreo doi amici dragi şi mai vechi, de-ai tăi, au insistat să-ţi spună şi ei câte ceva:

Alexandru Andrieş

andries urare

Nicu Alifantis

urare alifantis

10 responses to this post.

  1. Cat de frumos ai conceput aceasta urare! Nu m-am inselat cand am spus ca ai imaginatie bogata!
    La multi ani si din partea mea, Florin! Sa fii sanatos si iubit, sa ramai inconjurat de prieteni buni, care stiu sa faca asemenea surprize!

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on April 12, 2013 at 09:57

      Mulţumesc! 😀 Nu a fost chiar uşor, mai ales când calculatorul meu refuza să coopereze cu mine. Cred că l-a durut burta ieri, că se blocau aplicaţiile din 5 în 5 minute. :))

      Like

      Reply

  2. La multi ani sarbatoritului! 🙂
    Interesant conceputa urarea.

    Like

    Reply

  3. A iesit super tare. La multi ani, iubire!! :*

    Like

    Reply

  4. Multumesc tuturor pentru urari din toata inima!!!
    Cat despre surpriza..nu ma asteptam ..foarte tare :)))))))!!!!

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!