O şansă la CrystalGlamour

De mică a fost etichetată drept “fata cu bijuteriile”. Obişnuia să o aştepte pe mama ei să plece la serviciu şi să-şi bage nasul, apoi, în cutia sa cu bijuterii. Era o cutie mare şi plină de inele, ceasuri, brăţări, coliere şi cercei. Le admira, pe fiecare în parte, şi se gândea cu jind la ziua în care va creşte mare şi le va putea purta pe toate.

Acum avea 16 ani şi îşi căuta deja primul job. Voia să fie cât de cât pe cont propriu şi bătea din poartă-n poartă cu CV-ul şi diplomele în mână, dorind un start nou, o şansă de a se afirma. Ceasul cu Tweety, pe care îl avea la mână din clasa a patra, îi era sursa norocului iar pandantivul cu iniţiala numelui strălucea în lumina soarelui, amintindu-i de vorbele mamei sale: “Speranţa moare ultima!”.

După ore întregi de căutat oportunităţi şi cerşit şanse la oameni făr’ de interes, stătea acum pe o bancă, puţin dezamăgită, dar cu aceeaşi dorinţă în suflet. Deodată, vântul îi lăsă la picioare un pliant colorat. Îl ridică, îl analiză şi un zâmbet viclean îi apăru pe faţă.

Asta era: un job în lumea fascinantă a bijuteriilor! CrystalGlamour avea nevoie de cineva care să se ocupe de promovarea magazinului în reţelele de socializare.

ceas-de-dama-swarovski-women-quartz-watch-alloy-band-iw2313-cu~m_2469428Entuziasmul îi reveni la cote maxime şi deja îşi imagina cum îşi va convinge prietenele să cumpere bijuterii cu cristale Swarovski, cum le va proba ea pe toate înainte şi cum, poate, îşi va putea schimba ceasul cu Tweety cu unul strălucitor din colecţia de ceasuri de dama. Un ceas alb, fin, elegant, cu câteva mici cristale pe alocuri, i-ar oferi exact imaginea de care are nevoie.

Îşi va iubi produsele înainte de a le vinde şi le va face reclamă atât de bine, încât nimeni nu va rezista tentaţiei. “CrystalGlamour nu este doar un magazin online de ceasuri şi bijuterii la îndemâna oricui, ce oferă o diversitate foarte mare de produse, ci este magazinul la care apelezi pentru a te relaxa după o zi de muncă! Ce poate fi mai relaxant decât o sesiune de shopping de bijuterii cu cristale Swarovski?” 

Poate, cu ocazia asta, va începe toată lumea să o privească cu alţi ochi. Doar păşeşte graţios în drumul ei spre maturizare… Profesorii o vor trata mai cu respect, colegii o vor invidia şi poate Dan îşi va opri puţin privirea şi asupra ei. Cu un ceas nou la mână şi un job la activ, cu siguranţă nu o va mai ocoli.

Dar destul cu visatul, e timpul să trimită CV-ul şi să aştepte răspuns!

va urma

Sursa foto: crystalglamour.ro

9 responses to this post.

  1. […] deja ziua interviului şi emoţiile nu îi mai părăseau trupul. Se deplasa, în continuu, dintr-o parte în alta a […]

    Like

    Reply

  2. Intr-un final cred ca voi ceda si imi voi cumpara un ceas. Vad tot mai des modele care atrag privirile…
    S-ar putea ca parintii sa fie mandri de ea si sa dea semnatura pentru a se putea angaja… 😉

    Like

    Reply

  3. Ce poate fi mai relaxant? Sa stai lungit/a pe tot patul dupa o partida nebuna de sex.

    Like

    Reply

  4. ”Ce poate fi mai relaxant decât o sesiune de shopping de bijuterii cu cristale Swarovski” ? Uneori chiar avem nevoie de câte o sesiune din aceasta. Un weekend minunat îți doresc! 🙂

    Like

    Reply

  5. N-o angajează nimeni la 16 ani, decât cu semnătura părinţilor.
    Şi nu poate lucra normă întragă.

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on April 27, 2013 at 17:22

      Nu întotdeauna e nevoie de contract ca să câştigi un ban. 😉 Poate va obţine un internship, vom vedea în partea a doua. 🙂

      Like

      Reply

Părerea voastră contează!