Un pas nou către CrystalGlamour

Era deja ziua interviului şi emoţiile nu îi mai părăseau trupul. Se deplasa, în continuu, dintr-o parte în alta a camerei şi încerca să găsească răspunsurile potrivite, la posibilele întrebări ce i le va adresa angajatorul.

– O să faci un şanţ în mijlocul camerei dacă te mai foieşti mult! îi spuse mama sa, cu un zâmbet mândru în colţul gurii.

– Îmi e teamă, mamă! Ce vrei să fac?

– Aşază-te aici, lângă mine şi hai să vorbim!

– Despre ce să vorbim? Şi-aşa sunt stresată! Mai ai şi tu chef de vorbă acum…

– Trage aer în piept şi încearcă să te linişteşti!… Bun, acum uită-te la mine şi spune-mi ce anume îţi place aşa mult la magazinul CrystalGlamour?

– Ştiu că nu am experienţă deloc dar îmi doresc foarte mult să o pot căpăta lucrând pentru ei!

– De ce nu eşti atentă? Nu asta te-am întrebat! Ce te-a atras la acest magazin? Trebuie să existe un motiv pentru care o fată de doar 16 ani îşi doreşte din tot sufletul să capete experienţă în lumea vânzării de bijuterii. Care e acela?

– CrystalGlamour nu este doar un magazin online de bijuterii la îndemâna oricui, ci oferă o diversitate foarte mare de produse!

– Să mai încercăm o dată exerciţiul cu respiraţia şi poate, apoi, mă vei asculta cu atenţie şi îmi vei răspunde la întrebare…

– Bine… fata dădu ochii peste cap şi încercă să-i facă pe plac mamei.

– Bun! Ce te atrage spre acest job?

– Mami, ştii doar că de mică eram fascinată de cercei, brăţări, inele şi mereu eram cu nasul în cutia ta cu bijuterii!…

– Deci…

– E felul în care strălucesc şi aura pe care ţi-o oferă atunci când le porţi! Cu cerceii potriviţi ţinutei tale, poţi face o impresie de neuitat la o petrecere!

– Aşa, foarte bine! Şi ce bijuterii ţi-au atras atenţia în magazinul Crystal Glamour?

ceas-de-dama-yeke-golden-light-cu-cristale-swarovski~l_5012570– Le-am îndrăgit pe toate din prima clipă şi pentru fiecare dintre ele aş fi putut găsi ţinuta ideală,  dar cel mai mult mi-au plăcut două ceasuri cu Swarovski. Sunt atât de fine şi elegante încât aş renunţa la hainele sport şi casual şi aş alege doar ţinute formale, doar ca să le port mai des!

– Ei bine, aşa cum mi-ai răspuns acum să o faci şi la interviu! Încearcă să laşi emoţiile deoparte şi să priveşti totul ca pe o discuţie liberă. Dacă vei oferi răspunsuri robotice, nu vei impresiona pe nimeni. Spune exact ceea ce crezi! Dacă nu le vor conveni răspunsurile unei adolescente entuziasmate, e treaba lor. Decât să te bâlbâi şi să vorbeşti pe lângă subiect, mai bine spune-le exact ceea ce simţi şi totul va fi bine! Eu îţi ţin pumnii şi, dacă totul iese bine, îţi voi face cadou unul din acele ceasuri pe care ai pus ochii!

– Bine, fac tot posibilul, mami! Promit!

După o nouă privire aruncată în oglindă, copila şi-a adunat toate gândurile pozitive şi a păşit pe uşă.

va urma

4 responses to this post.

  1. […] să nu uite ceea ce-i spusese mama sa. Deşi era emoţionată în continuare, făcea tot posibilul să îşi ţină promisiunea şi să se concentreze pe siguranţa de sine. Era îmbrăcată cu o cămaşă albă, de bumbac, un […]

    Like

    Reply

  2. Frumos articol ❤
    Particip si eu la aceasta campanie :3

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on May 14, 2013 at 21:15

      Mulţumesc frumos! 😀 E o campanie faină şi abia aştept să-mi comand ceasul mult dorit! 😀

      Like

      Reply

Părerea voastră contează!