Misterul pachetului neaşteptat

Visa cu ochii deschişi de câteva ore bune, încercând să găsească scenariul perfect pentru un viitor strălucit.

Viaţa ei fusese un calvar timp de cinci ani, programul ei desfăşurându-se numai în biroul acela nenorocit din centru, iar timpul liber între cei patru pereţi ai dormitorului, aşteptând somnul ce nu mai venea.

Şi acum putea răsufla uşurată. Strânsese destui bani încât frigiderul să-i fie plin şi să-şi permită câte un moft pe săptămână; găsise un alt job, mai puţin solicitant, îşi reluase legăturile cu cei câţiva prieteni şi acum aştepta săgeata lui Cupidon. La naiba, s-ar fi mulţumit şi cu o săgeată în miniatură, la 5 lei bucata, care să aibă efect doar o noapte, printre aşternuturi… Dar parcă îi era totuşi frică de o aventură.

Soneria uşii o trezi la realitate. Ciudat, nu aştepta pe nimeni. Se îndreptă tiptil spre uşă, fără să facă zgomot şi îşi lipi ochiul drept de vizor. Un tip înalt, cu o şapcă roşie şi un pachet în mână. Câteva secunde rămase blocată, gândindu-se dacă a comandat ceva în ultima vreme… Nu-şi aducea aminte de nimic! Deschise uşa.

– Bună, Cristina!

– Ah, George… tu erai. Nu te-am recunoscut!

– Şapca e de vină. Am un pachet pentru tine, draga mea.

– De la cine?

– Un magazin de lenjerie intima cred.

– Poftim? N-am chef de glume…

– Glume facem diseară la 7 în Rocky’s. Eşti şi tu invitată şi poate de data asta nu-ţi mai refuzi prietenii. Acum, însă, vorbesc serios. Uite, e pe numele tău!

– Da, observ… trebuie să achit ceva?

– Nu. E totul achitat. Poate ai vreun admirator secret care-ţi face cadouri.

– Haha! Eu şi admiratorii secreţi…

– Bine, bine. Ne vedem diseară. Să nu uiţi şi să nu inventezi vreo scuză de clasa a patra!

– De data asta vin!

Închise uşa şi începu să analizeze pachetul. Poate era vreo farsă din partea colegelor de la muncă. Doar mereu făceau glume pe seama ei, spunându-i că mereu se laudă cu o schimbare radicală şi niciodată nu o duce la bun sfârşit.

Sau poate mama ei, într-o încercare disperată de a-şi găsi un ginere, i-a trimis soluţia salvatoare: unul din cele mai scumpe costume de baie. Doar de câteva zile o tot invita la piscină, dar fără succes. Zicea ea: “aici găseşti toate modelele de bărbaţi, scumpo!”. Dacă îi trimisese un costum de baie, acum chiar nu mai avea nicio scuză să nu meargă…

Făcu câţiva paşi şi intră în bucătărie. Îşi turnă un pahar de vin roşu şi se uită din nou spre pachetul surpriză.

1351782003– Cine să-mi trimită mie un colet de la un magazin de lenjerie sexy? Acum câteva seri am frunzărit nişte site-uri, căutând un corset negru pentru ocazii… speciale. Dar nu ţin minte să fi comandat ceva, deşi unul dintre ele îmi atrăsese atenţia. Era fix ceea ce-mi trebuia pentru schimbarea dorită: nu dezgolea prea mult trupul, lăsând misterul să-şi facă datoria dar era destul de incitant încât să stârnească interesul oricui. Poate-l voi comanda, totuşi! Dar, până una alta, cine oare mi-a făcut surpriza asta…?Şi-n ce constă?

Într-un final, când realiză că vorbeşte singură de câteva minute bune, lăsă toate presupunerile şi gândurile la o parte şi desfăcu pachetul. Zări două bretele roşii,  puţină dantelă şi o hârtie, împăturită în patru. Părea a fi un bilet cu un mesaj. Lăsă pachetul pe masă şi desfăcu hârtia, simţind încheieturile mâinii cum îi tremură uşor. Citi cele 4 rânduri şi înghiţi în sec. Nu-i venea a crede…

va urma

Sursa foto: http://www.just4girls.ro

 Cum credeţi voi că va continua povestea?

8 responses to this post.

  1. […] de 300 lei: Alexandra Cristea, care a participat cu o serie de 3 articole deosebit de interesante: Misterul pachetului neaşteptat, Joaca de-a misterul si Marea […]

    Like

    Reply

  2. As avea si eu nevoie de cineva care sa imi trimita un costum de baie. Tocmai mi-am dat seama ca nu as avea cu ce merge la plaja, daca m-as decide sa vad soarele. :))

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on June 18, 2013 at 08:52

      Fii subtilă şi arată-i soţului tău povestea asta… poate se inspiră din ea şi-ţi trimite un pachet misterios. 😀

      Like

      Reply

  3. […]  Partea I; Partea II […]

    Like

    Reply

  4. […] Partea I o găsiţi aici. […]

    Like

    Reply

  5. ZOMG !!! suspans maxim 😛 hai cu continuare ca nu mai pot !

    Like

    Reply

  6. Ca poveste imi place 🙂 Astept continuarea. Nu imi place sa-mi dau cu parerea, deci nu pot spune nimic despre vreo continuare 🙂
    Nu stiu de ce nu comenteaza nimeni. As comenta eu mai mult…dar nu vreau sa devin nesuferita. Tu cred ca banuiesti ce-mi sta pe limba. 🙂 Te pup!

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on May 27, 2013 at 18:37

      Îmi amintesc ceva, ceva de la ultimul articol pe această temă. :)) Poţi să spui, nu e cu supărare!
      Pup!

      Like

      Reply

Părerea voastră contează!