Cum reacţionezi când afli că te-a înşelat?

cheating

Să spunem că eşti de ceva timp într-o relaţie cu persoana ideală (femeie sau bărbat). Totul merge bine între voi, aveţi parte de clipe minunate împreună dar nu vă scufocaţi unul pe altul, reuşiţi să comunicaţi chiar foarte bine şi nici sexul nu e chiar rău; ba dimpotrivă, sunt seri în care adormi cu un zâmbet mare şi tâmp pe figură. V-aţi mutat deja împreună, nu aveţi probleme mari cu facturile şi vă permiteţi să ieşiţi şi-n weekend la câte un suc, o bere, două, trei. Mai pe scurt, totul pare a fi roz între voi!

Şi la un moment dat, într-o dimineaţă, când jumătatea ta pleacă la muncă înaintea ta, observi că şi-a lăsat Facebookul deschis şi are un mesaj. Iniţial vrei să închizi fereastra, căci ai încredere în persoana respectivă şi îi respecţi intimitatea; dar curiozitatea te împinge totuşi să dai click pe mesaj. Şi atunci, surpriză! O tânără căprioară ce aduce a fi colega lui de la muncă/ un mister musculo ce pare a fi antrenorul ei de fitness îi transmite “Abia aştept să ne vedem diseară! Va fi o noapte de neuitat!”. 

Din cazurile prezentate pe la televizor şi pe internet, de cele mai multe ori persoana care află că este înşelată reacţionează isteric: aruncă haine pe geam, sparge televizoare, ia un pix şi-o hârtie şi calculează unghiul potrivit pentru o lovitură de topor în creştetul capului, sună soacra şi o înjură pentru că a avut tupeul să nască aşa făptură, se duce la Capatos în emisiune, apelează la blestemele vrăjitoarelor etc.

Dar mai sunt şi unele persoane care îşi păstrează calmul şi elaborează câte un plan ingenios, a cărui punere în aplicare nu va constitui motiv de închisoare pe viaţă. De exemplu, o tânără i-a conceput o scrisoare foarte simpatică individului care a înşelat-o:

561294-letter (1)

O altă domnişoară s-a gândit să-i facă în ciudă fostului iubit altfel:

400457_273047592801376_86494951_n

Şi, bineînţeles, mai sunt şi persoanele care pur şi simplu aleg să iasă din peisaj, fără planuri de răzbunare şi crize de isterie; cele care realizează că orice ar face trădarea nu se va şterge cu buretele.

Voi cum aţi reacţiona dacă aţi afla că iubita/iubitul v-a înşelat?

Sursa foto: www.news.com.auliteratehousewife.com

28 responses to this post.

  1. Nu e cazul meu, dar am avut un prieten inselat… si am observat reactii si stari de la nervi la calm, la crize innecate in alcool si gandire lucida, l-am vazut iertandu-si prietena, si patind acelasi lucru dupa ceva vreme… Nu stiu cum as reactiona eu.. dar sper ca nu ca el…

    Like

    Reply

  2. Posted by alex on August 9, 2013 at 23:27

    ok.eu am fost inselat de curand…dupa o relatie de 5ani…am plecat pur si simplu..tot ea era tare in gura… 🙂 imi spunea de tipu’ ala ca are bani,masina,etc :))

    Like

    Reply

  3. Toţi sunt sfinţişori pe aici?! 😆

    Like

    Reply

  4. Este greu sa te pronunti pana cand nu te vezi pus intr-o asemenea situatie. Eu imi spuneam mereu ca as ramane calma si i-as intoarce spatele fara un cuvant, dar cand a venit acel moment (asta se intampla acum 20 de ani) am tipat, am aruncat in respectivul cu ce am nimerit, i-am pus hainele intr-o plasa de un leu si l-am zburat pe usa afara. 🙂

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on June 6, 2013 at 13:48

      Tare asta cu “plasa de un leu”! :)) Eu am păţit o singură dată şi am aflat abia după ce relaţia se terminase, deci nu mai avea niciun rost să reacţionez în vreun fel. El probabil nici în ziua de azi nu ştie că eu ştiu. :-j

      Like

      Reply

  5. Aia cu Facebook-ul e cel puțin genială :)) Cum aș proceda? Nu am fost până acum înșelat dar știu sentimentul ăla de a fi folosit când ești bun și ești luat de prost. Am rupt orice legătură și să fie sănătoasă pe drumul ei. După ani să știi că am reluat legătura doar ca să văd dacă e bine și în prezent mai schimbăm câteva cuvinte odată la câteva luni. Oricum, nu cred că aș face isterii dacă m-ar înșela. Aș vrea doar să știu dacă e ea genul ăla de infidelă de fel sau poate am greșit eu cu ceva. În rest, drum bun cale bătută 😀

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on June 5, 2013 at 09:16

      E cel mai bine aşa. Dacă faci crize de isterie mai rău îţi faci ţie. 😀 Mulţumesc pentru comentariu şi te mai aştept pe aici!

      Like

      Reply

  6. Posted by Ivan on June 5, 2013 at 00:25

    Cuvantul ‘inselat’ presupune faptul ca ai senzatia ca partenerul e posesiunea ta eterna si nu are voie sa faca nimic din ceea ce ii face placere. Daca aveti o astfel de relatie inchisa , monogama si aveti senzatia ca ea va provoaca fericire :))))))) (ce aberatie) inseamna ca deja viata va e distrusa de la inceput. Asa ca faceti ce vreti cand va ‘inseala’ …oricum e inutil, nu veti intelege nimic din ce inseamna relatia in sine…

    Like

    Reply

  7. Am citit si eu zilele trecute scrisorica tipei si a fost geniala! Respect pentru ea!
    Eu am avut norocul sa fiu inselata de cateva ori si sincera sa fiu, am reactionat…ciudat :))
    Prima data cand am fost inselata i-am facut un scandal monstru prietenului meu, a doua oara am stat fata-n fata cu amanta, am facut cunostinta, i-am zambit si am fost ironica pt ca aveam acelasi nume, i-am sp “fostului” ca “imi pare bine ca nu o sa ma uiti usor, iti vei aminti de mine cand o vei striga pe ea” , am suras si am plecat din camera! Iar ultima data am avut alarma falsa, am crezut doar, insa nu a si fosta asa, dar oricum am luat o camasa de-a iubitului si am pus-o in fata portii “vizatei” si i-am sp prietenului ca daca eu n-am fost buna, sa-i calce ea pe viitor camasile :)) asa am reactionat eu! :))

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on June 5, 2013 at 09:18

      Citind aventurile tale îmi dau seama că eu chiar am avut noroc în dragoste până acum. 😀 Asta cu cămăşile de la final a fost haioasă rău! :)) Mă-ntreb cum a reacţionat domnişoara în cauză…

      Like

      Reply

  8. I-as spune ca stiu, i-as bate obrazul si l-as lasa in plata Domnului…Si i-as spune ca, cu alta ocazie, sa fie o secunda mai destept!
    Daca intelege bine…poate reuseste sa faca ceva sa dreaga situatia. Daca nu…asta este.
    Sunt perfect constienta ca barbatii inseala des. Mai des decat ne imaginam noi. Dar macar sa fie discreti.

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on June 5, 2013 at 09:20

      Ai dreptate. Dacă ar fi mai discreţi n-am mai vedea atâtea crime pe la ştirile de la ora 5. 😀

      Like

      Reply

  9. intai i-as trage o palma.apoi as pleca

    Like

    Reply

  10. Nu ştiu. Mai bine să nu aflu de ce sunt în stare.

    Like

    Reply

  11. Hai ca tipele sunt amuzante. :))
    Eu… as pleca si atat. Nu m-as complica!

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!