Joaca de-a misterul

“Eram doar un coleg pentru tine acum câţiva ani şi de pe atunci îmi imaginam cum ţi-ar sta în lenjerie intima roşie. Te aştept în seara asta la ora 19.00, în faţa fântânii arteziene din centru. Nu te speria, lenjeria o vei putea purta de la a treia întâlnire încolo. Acum îmbracă-te cu ce vrei tu!”

Inima îi bătea din ce în ce mai tare, palmele îi tremurau încet iar răsuflarea sacadată îi trăda o emoţie puternică, pe care nu o mai întâlnise până atunci. Lăsă biletul pe masă şi luă telefonul în mână.

– Alo! Bianca?… Am o mică întrebare. Probabil o să crezi că sunt nebună dar ştii cumva dacă vreun coleg de-al nostru avea o pasiune ascunsă pentru mine?

– Glumeşti? Toată lumea ştia că băiatul timid din ultima bancă o visa pe bruneta din prima bancă în fiecare seară; şi nu oricum, ci în toate modelele de costume de baie, pe şezlongul de lângă piscina lui. Avea imaginaţia bogată! Unii ar fi spus bolnavă, dar na… omului îi plăceau brunetele şi costumele de baie.

– Nu cred că e vorba despre mine. Băiatul timid din ultima bancă e George… iar eu…

Şi atunci îşi dădu seama: privirea vicleană ce îi scanase întreg trupul atunci când i-a oferit pachetul, subtilităţile referitoare la admiratorul secret, ora stabilită pentru întâlnire… oare putea fi adevărat? Era George cel care o va aştepta în faţa fântânii? Era George cel care îi trimisese un colet cu lenjerie sexy şi se aştepta la o a treia întâlnire finalizată în bretele roşii?

– Da, George. L-am văzut zilele trecute şi pot să-ţi garantez că nu arată rău deloc. Anii l-au modelat exact aşa cum trebuie! Dar ce-ţi veni să mă întrebi de el?

– Cred că se joacă de-a misterul cu mine.

– Cum aşa?

După ce i-a oferit toate detaliile prietenei sale, au pus totul cap la cap şi au concluzionat acelaşi lucru: admiratorul secret era George. Cel care alesese cea mai interesantă combinaţie pentru a-i cuceri inima, cel care îi ghicise preferinţele ascunse pentru lenjerie intimă şi cel care o aştepta în braţele sale de atâta timp.

1339763603 (1)Orele treceau parcă prea greu acum iar ea îşi pierdea încet, încet răbdarea. Parcă ar fi vrut să sară direct la a treia întâlnire şi să se prezinte în tocul uşii, mângâiată de dantela roşie a lenjeriei primite cadou. Bretelele să-i îmbrace delicat umerii, culoarea sângerie să-i ofere un aer incitant iar voalul fin al topului să dea un strop de senzualitate şi mister. El să o privească arzând de dorinţă iar ea să i se dăruiască complet…

Dar destul cu visatul. Visase o viaţă întreagă! Era timpul să se pregătească pentru marea întâlnire.

Oare cum va decurge?

… va urma …

Partea I o găsiţi aici.

Advertisements

5 responses to this post.

 1. […] a participat cu o serie de 3 articole deosebit de interesante: Misterul pachetului neaşteptat, Joaca de-a misterul si Marea […]

  Like

  Reply

 2. […]  Partea I; Partea II […]

  Like

  Reply

 3. Credeam ca doar sotul meu poate ghici preferintele unei femei, dar aflu acum ca sunt si altii care se descurca. ))

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: