Campania 1 leu pentru Dorinel

Despre Dorinel v-am mai povestit eu câte ceva dar cred că a sosit vremea să-l luăm din nou în vizor. Treaba devine din ce în ce mai serioasă iar timpul din ce în ce mai scurt.

“Dorinel este un copil de 5 ani a cărui vedere a fost afectată de naşterea prematură, suferind de retinopatie. Deşi este târziu, mai există totuşi o şansă ca Dorinel să se bucure de copilărie aşa cum o fac copiii obişnuiţi. Fără banii care să acopere operaţia, timpul se scurge însă în defavoarea lui. Cu cât intervenţia poate fi făcuta mai repede (în maximum 3 luni), cu atât mai bine.

Gândiţi-vă cât înseamnă 1 LEU pentru voi? Mai nimic… Probabil că nici nu vă mai amintiţi ce v-aţi cumpărat ultima dată cu 1 LEU. Poate că v-aţi luat o pâine, un covrig sau l-aţi dat unui cerşetor pe stradă, care în ziua următoare vă poate agresa pe voi sau pe familia voastră.

campanie

Dar, pentru Dorinel, 1 LEU înseamnă o şansă la viaţă. Dacă 150.500 de oameni donează câte 1 LEU, Dorinel poate să facă intervenţia chirugicală care îi oferă şansa de a vedea.

Haideţi să demonstrăm că se poate şi că putem schimba lumea, puţin câte puţin! Să începem cu lumea lui Dorinel, prin a-i colora universul în imagini cu mama sa, fraţii, prietenii etc. Nu lăsaţi indiferenţa şi pretextul că sunt prea mulţi copii bolnavi pentru a-i putea ajuta pe toţi să-i frângă aripile lui Dorinel. Putem face schimbări mari cu paşi mici, uitându-ne în jurul nostru şi acţionând, cu resursele noastre limitate.

Puteţi dona online sau prin sms folosind platforma https://secure.mobilpay.ro/buy-product/ihp9bt sau direct în cont folosind datele de mai jos:

Titular cont Tilica Mariana (mama copilului)

RO68RNCB0579040596800001 -cont Lei

RO41RNCB0579040596800002cont in EURO

Cod SWIFT:RNCB ROBU

Sucursala Stefan Luchian Botoșani

Un gând bun pentru Dorinel sau orice aspect legat de cazul băiatului poate fi transmis direct mamei sale, Tilica Mariana, la numerele de telefon: 0231.549.150, 0726.453.127 , pe email tilicamariana@yahoo.com sau facebook:/mariana tilica”

Sursa text: http://dorintilica.blogspot.ro/

Daţi mai departe acest mesaj, poate reuşim să-l ajutăm pe Dorinel!

Advertisements

3 responses to this post.

 1. Soluția – operația- există. Cu toate acestea, ea nu poate fi realizată în România și defapt nici măcar în Europa. Ajutorul se ascunde tocmai în SUA, la o clinică din Detroit (William Beaumont). Totul pare că va ieși cu bine, nu? Și într-adevăr o va face dacă reușim să depășim un obstacol devenit stupid în aceste circumstanțe. Fondurile. Călătoria și operația sa se ridică la costul de 35 000 euro.

  Like

  Reply

 2. trist 😦

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on June 10, 2013 at 16:21

   Da, îmi pare aşa rău când întâlnesc cazuri de acest gen… dacă aş putea, i-aş ajuta pe toţi…

   Like

   Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: