Allview lansează smartphone-ul cu cel mai mare display

Acum câteva zile vă povesteam despre pasiunea mea pentru smartphone-uri şi vă prezentam un nou model, de la Allview. Dacă acela v-a impresionat, staţi să vedeţi ce urmează:

P5 Qmax 1

Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, a lansat pe 6 iunie 2013 P5 Qmax, smartphone-ul cu cel mai mare ecran din gama proprie. Acesta se remarca prin display-ul MVA de 5,3”, care ofera unghiuri sporite de vizualizare, beneficiind de un contrast puternic si culori vii, procesorul cu patru nuclee si camera foto/video de 8MP, model OV8830.

P5 Qmax este produsul potrivit pentru a-l avea alături de tine în vacanţă şi nu numai. Este un device cu ecran generos, util pentru o navigare facilă pe internet, pentru ascultarea melodiilor şi vizualizarea filmelor preferate, pentru navigare GPS şi pentru redescoperirea plăcerii de a te juca. Totodată este un companion ideal pentru nevoile de business, oferind acces rapid la e-mail-uri şi documente importante, acestea fiind uşor de citit şi de redactat”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

P5 Qmax 2Display-ul de 5,3” cu rezoluţie 960x540px (240 dpi) şi design-ul atrăgător al produsului, ce măsoara doar 9,9 mm grosime, oferă consumatorilor soluţia ideală pentru urmărirea cu uşurinţă a filmelor HD preferate şi vizualizarea tuturor detaliilor. Utilizând o pereche de căşti, aceştia vor beneficia de un sunet de calitate datorită amplificatorului audio Yamaha.

P5 Qmax are integrat un puternic procesor Quad Core tactat la 1,2 GHz care face faţă cu brio tuturor solicitărilor utilizatorilor, iar în combinaţie cu memoria RAM de 1 GB şi sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, oferă suportul necesar pentru rularea fluentă a celor mai pretenţioase aplicaţii şi jocuri 3D. Camera de 8MP model OV8830 oferă funcţii precum HDR, Time lapse, Fotografiere continuă, Beauty shot şi filmare HD.

Produsul sub marca Allview dispune de o baterie generoasă de 3000 mAh care oferă o autonomie de 480 de minute în convorbire şi de 400 de ore în stand by.

Smartphone-ul are preinstalate aplicaţii utile precum Office Suite Viewer pentru vizualizarea documentelor de tip word, ppt, xls, Gameloft Live de unde se poate descărca gratuit mult îndrăgitul joc Asphalt 6 Adrenaline şi este securizat prin Bitdefender Premium, versiune valabilă 90 de zile.

P5 Qmax 3

P5 Qmax poate fi achiziţionat din reţelele de magazine partenere la preţul recomandat de 1.199 lei începând cu a doua jumătate a lunii iunie. Mai multe informaţii despre noul produs găsiţi pe site-ul producătorului la adresa www.allview.ro.

Şi pentru că mă tot întreba lumea dacă Allview e firmă românească, hai să ne informăm puţin şi despre ea:

Allview este o companie braşoveană înfiinţată în anul 2002, al cărei obiectiv principal constă în dezvoltarea continuă a unor produse electronice inovatoare printre care telefoane mobile Dual SIM, tablete şi notebook-uri. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România datorită serviciilor  şi facilităţilor ataşate produselor.

Compania a lansat în 2010 prima tabletă în România, iar de atunci, a adăugat modele variate. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi site-ul companiei, la adresa www.allview.ro.

Ce impresie vă face acest nou produs Allview? Mie, personal, îmi pare a fi o investiţie bună. Pentru purtătorii de ochelari (ca mine) un ecran generos precum cel al telefonului P5 Qmax este numai bun.

Advertisements

4 responses to this post.

 1. Nu stiu ce sa spun despre acest produs, deja Allview merge in jos dupa parerea mea. Nu face nimic original, doar copii ieftine.

  Like

  Reply

 2. Frumos articol (și fain hobby! :)) ). Sunt din ce în ce mai bune telefoanele de la Allview și au un preț incredibil de mic.
  De menționat și fratele anterior, P5 Quad, care e identic (exceptând display-ul – 4.5”) și mai ieftin cu 100 lei, pentru cei care nu vor „cărămidă de telefon în buzunar”.
  Nu o spun în sensul rău neapărat, mie mi se pare utilă dimensiunea Qmax-ului, dar sunt mulți care consideră că este exagerat. 🙂
  Ceva mai tehnic de-atât, procesorul este bazat pe tehnologia ARM-A7, ce permite un consum mai redus de curent fără să sacrifice performanța per total. Chiar și așa… sunt oricum 4 core-uri. (și bate fără milă A6-le custom al iphone 5 😀 )

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on June 11, 2013 at 18:51

   Mulţumesc! 😀 Nici eu nu am telefon cu ecran foarte mare dar nu sunt contra lor. Sunt persoane care le preferă aşa. Fiecare cu gusturile lui! Oricum Allview au destule modele, pentru toate gusturile. 😀

   Like

   Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: