Prea mult Photoshop dăunează grav sănătăţii!

Nu de puţine ori am văzut pe internet fotografii modificate în Photoshop. Unele arătau bestial iar altele zici că erau făcute de o persoană legată la ochi, bolnavă de Parkinson.

Înţeleg latura artistică, atunci când lucrezi la culorile unei fotografii ca să scoţi ceva în evidenţă; înţeleg când faci un afiş şi trebuie să combini mai multe fotografii… dar când ai prea mult timp liber şi foloseşti un program de modificat poze ca să-ţi “accentuezi” formele (pe care nu le ai), devii pur şi simplu penibil(ă).

fb-photcomm-13

Când eram eu prin generală, tehnologia nu era aşa avansată şi fetele se mulţumeau să păcălească băieţii, purtând câte două sutiene şi băgându-şi şosete, chiloţi, cârpe de şters praful şi bureţi de baie în sutien.

Acum, însă, e la modă să-ţi măreşti fundul în Photoshop. Din două, trei clickuri, te transformi în visul îndeplinit al lui Ghiţă şi îţi asiguri măcar vreo 200 de like-uri pe Facebook. Nasol e când, prin lista ta, se rătăceşte şi unul cu mai mult de doi neuroni, care observă că fundul tău bombat a avut efect în aşa hal asupra dulapului, încât l-a curbat şi pe el un pic…

Dar să nu credeţi că doar fetele au acces la programe de modificat poze:

fb-photcomm-18

Exemplarul de mai sus are muşchii atât de bine formaţi încât peretele s-a speriat şi s-a ondulat un pic spre stânga… să nu mai zic de podea, care şi ea a schimbat brusc direcţia, la vederea unui asemenea… model de boxeri…

Ce o fi în mintea lor, Dumnezeu cu mila!

Din fericire eu n-am specimene din acestea prin lista mea de prieteni… dar sunt convinsă că aţi întâlnit şi voi astfel de fotografii, atât de bine lucrate. Oare când îşi vor da seama că trupul trebuie să ţi-l aranjezi făcând sport, nu cu mouse-ul în mână?

Sursa foto: smosh.com

Advertisements

9 responses to this post.

 1. Posted by Nymphtetamine on June 24, 2013 at 12:34

  cred ca vomit :))

  Like

  Reply

 2. […] în cele mai tâmpite ipostaze şi dacă nu reuşesc să scoată o fotografie demnă de milă, o lucrează în Photoshop; iar unii mai apar şi pe la TV, cu poveşti de adormit copiii şi speriat […]

  Like

  Reply

 3. Întrebare: de câtă minte mai au nevoie oamenii ăștia ca să nu mai posteze astfel de poze? Răspuns: de toată! :))

  Like

  Reply

 4. Imi este mila de parsoanele care apar bine doar in Photoshop :)) sau nu? :))

  Like

  Reply

 5. :))) Uite ca nu am fost niciodata atat de atenta si nu stiu daca prin lista mea de prieteni exista specimene ca cele de mai sus. Sper din inima ca nu! :))))
  Pe vremea mea, maica, tot cu sosete bagate in sutien se pacaleau baietii. Si fundul trebuia tinut spre inapoi, sa se vada asa cum le placea masculilor. Unele ajungeau sa semene a raţe. :))

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on June 18, 2013 at 08:45

   Da, da…aveam şi eu o colegă care mergea mereu cu fundul spre înapoi…. ea zicea că e sexy dar era cam caraghioasă.:))

   Like

   Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: