Tu o cumperi, ei ţi-o aduc în siguranţă!

Acum câţiva ani, sătui de transportul în comun şi cu o dorinţă de a pleca în concediu la mare, ne-am hotărât să cumpărăm o maşină nouă. De când draga mea “roşioară” (Dacia 1310 roşie) dispăruse de printre noi, prin programul Rabla, ne tot bântuia gândul să luăm o altă maşinuţă, care să meargă şi la deal, nu doar la vale.

Drept urmare, am apelat la vărul meu, care se ocupa cu transportul de maşini din alte ţări în România şi ne-ar fi putut sfătui spre un preţ convenabil şi o calitate bună. După îndelungi căutări, comparaţii şi negocieri, am pus ochii pe un Ford Ka 4 argintiu, în două uşi. Singura problemă era că trebuia adus din Germania.

Am pus pe masă atunci o mulţime de variante, am căutat o firmă de transport autoturisme care să nu ne chelească de bani, dar până la urmă am hotărât că să se ducă vărul meu până acolo şi să vină cu maşina ar fi cel mai convenabil.

auto-transport

De atunci însă, au tot apărut firme de transport autoturisme, care dau dovadă de profesionalism şi nu te bagă nici în faliment. De exemplu, firma Optimal Auto este una din cele mai bune din Arad, oferind servicii complete de transport masini Anglia Romania  şi retur, atât pe întreg teritoriul judeţului Arad cât si în restul ţării.  Cursele se fac în orice zi, la cerea clientului, şi cuprind transportul pe platformă auto de autovehicule noi sau avariate, utilaje, autoutilitare, atv-uri, motociclete sau scutere.

 • Din câte îmi spunea vărul meu, apelând la astfel de servicii, clientul cere în primul rând siguranţă. În momentul în care îţi cumperi o maşină din străinătate, îţi doreşti ca ea să ajungă în faţa blocului tău cu toate componentele întregi. De aceea, ai nevoie de oameni cu experienţă care vor avea grijă de maşina ta, ca şi cum le-ar aparţine lor şi nu ar transporta-o pentru altă persoană.
 • Apoi, se caută şi eficienţa. Când îţi cumperi un autoturism nou, arzi de nerăbdare să urci la volanul său şi să te plimbi prin oraş, împreună cu cei dragi. De aceea, ai nevoie de oameni care să-ţi ofere cea mai rapidă alternativă, consultându-te în privinţa traseului ales şi respectând condiţiile impuse de tine. 
 • Şi nu în ultimul rând, costul transportului apare pe lista problemelor întâmpinate de clienţi. Atunci când iei hotărârea de a-ţi cumpăra o nouă maşină, eşti conştient de costurile suplimentare care te vor întâmpina la orice pas. Tocmai de aceea, cauţi varianta cea mai bună, preţul cel mai avantajos raportat la calitatea serviciului. 

Iar dacă găseşti firma care să întrunească toate cele trei cerinţe, poţi sta relaxat pe canapea, uitându-te la televizor şi fiind convins că maşina ta nu va apărea la ştirile de la ora 5, înainte de a-ţi intra în posesie. Firma Optimal Auto e una din cele care îţi vor alunga orice urmă de grijă.

Voi ce aşteptări aveţi de la o firmă de transport autoturisme?

Sursa foto: arad-tractari-auto.ro

3 responses to this post.

 1. eu nu cred că aș apela la o firmă e transport. Mai ales că foarte puțin probabil aș lua o mașină de afară. Într-un timp asta credeam că e cea mai bună soluție. Dar poți găsi și aici mașini ok cam la aceiași bani și nu mai dai bani și pe transport. Și parcă văd că în viitor îmi schimb iar părerea și încep să accept ideea că mai bine iau mașina nouă, deși momentan nu mi se pare cea mai bună idee :))

  Like

  Reply

 2. […] “Pisi” s-a transformat în “psi“, “Iubita” şi-a mai tuns din litere şi a rămas doar “ubita“, nu mai spunem mulţumesc, ci aruncăm o combinaţie de caractere de pe tastatură, de tipul “THNQ”, “THX”, “10x”, “tenx”,” ty”, şi suntem convinşi că destinatarul va înţelege mesajul. Nici măcar un amărât de “La mulţi ani” nu mai suntem în stare să urăm cum trebuie, unei persoane dragi sau unei cunoştinţe, ci îi trântim un “lma” şi mergem mai departe.  […]

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: