Viva Q7 şi Viva Q8: cele mai subţiri tablete din gama Allview

V-am mai tot spus despre afinitatea mea faţă de firma românească Allview, aşa că nu o să insist prea mult pe aspectul acesta. O să vă anunţ, însă, că acum câteva zile a avut loc lansarea unei noi game de tablete Allview: Viva.

Primele device-uri din serie sunt Viva Q7 şi Viva Q8, două tablete care au la bază procesoare Quad Core. Acestea se remarcă printr-un design atrăgător şi elegant, fiind cele mai subţiri tablete din gama Allview, cu o grosime de numai 7,5 mm. Ambele dispozitive au display IPS şi rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

„Am dorit să venim în întâmpinarea nevoilor consumatorilor care îşi doresc un device uşor, simplu de manevrat şi cu un design elegant, care să beneficieze în acelaşi timp de dotări performante. Tabletele din gama Viva, cu design ultra-slim, dotate cu display IPS remarcabil şi procesoare Quad Core îndeplinesc toate aceste cerinţe”, a declarat Lucian Peticilă, general manager Allview.

Ambele tablete din noua  gamă Viva dispun de un procesor Quad Core de 1 GHz, o placă video Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee şi 1GB memorie RAM, impresionând prin fluenţa şi eleganţa experienţei de browsing şi multi-tasking. Memoria internă de 8 GB, extensibilă până la 32 GB, oferă spaţiul necesar pentru a stoca imagini, filme sau fişiere audio.

Q8

Displayul IPS de 7,9” al tabletei Viva Q8, cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli, oferă soluţia ideală pentru urmărirea filmelor HD preferate şi vizualizarea imaginilor la o claritate deosebită. Camera foto OV5647 de 5 megapixeli cu funcţie de înregistrare video Full HD şi focalizare automată aduce o noutate pentru tabletele Allview: poate filma şi realiza fotografii în acelaşi timp.

Viva Q7, cea de-a doua tabletă din gamă, este dotată cu un ecran IPS LCD de 7’’,cu o rezoluţie înaltă de 1024×600 pixeli. Decodarea video se face la o rezoluţie 4K (3840x2160p), facilitând vizionarea de filme şi videoclipuri cu o calitate ridicată a imaginii.

Q7

Ambele tablete rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, care oferă o experienţă mai fluidă şi mai rapidă, timpi mai scăzuţi de reactie a aplicatiilor şi o tranziţie mai rapidă între ecrane. Funcţia Fast Boot permite pornirea tabletei într-un timp record de numai 5 secunde.

Conexiunea wi-fi oferă acces rapid la internet, iar conectivitatea PC prin USB facilitează transferul datelor de pe tabletă pe PC şi invers. Tabletele au încorporată aplicaţia Office Viewer, care permite vizionarea de documente tip Excel şi Powerpoint, iar antivirusul Bitdefender (pachetul Premium fiind inclus gratuit timp de 3 luni) garantează protecţia necesară. De asemenea,  ambele device-uri dispun de o aplicaţie integrată de update.

Tabletele Viva Q7 şi Q8 pot fi achiziţionate din magazinele partenere la preţul de 599, respectiv 799 lei.

Dacă nu aş avea deja o tabletă de la Allview, aş fi tentată să-mi achiziţionez una din noua gamă.

14 responses to this post.

  1. Posted by dan70333 on October 30, 2013 at 15:14

    Cele mai bune tablete din gama Allview(dupa parerea mea). Au un design elegant si sunt incorporate cu un puternic procesor Quad Core cere le da viteza de reactie rapida. Au un display luminos , iar pretul este forte acccesibil.

    Like

    Reply

  2. […] invit în galeria mea cu femei în oglindă pe: Adi Hădean, Alexandra, CafeauaTa, X și pe toți ceilalți care gustă Frumosul din arte și care trec pe aici […]

    Like

    Reply

  3. Posted by Speed Speed on September 27, 2013 at 14:38

    Sunt impresionat. Cei de la Allview vin cu produse din ce in ce mai bune, dar si cu noi inovatii pe piata romaneasca. Recunosc ca mi-ar placea sa am o tableta de la ei si Q8 cred ca ar fi alegerea perfecta. Cat despre telefoane, alegerea mea e V1 Viper. 🙂

    Like

    Reply

  4. […] Zina Femei in oglinda 33 – Yasuo Kuniyoshi, Sonia Mulțumesc, Alexandra Viva Q7 şi Viva Q8: cele mai subţiri tablete din gama Allview, Gabi,Vania,Lili3d,Diana,Mala,Irealia Time out! ,Zina Caini si pisici – UN MOTAN FILOSOF – […]

    Like

    Reply

  5. Posted by Mirela Pete on July 25, 2013 at 16:19

    Îți doresc succes și sper să ai cât mai repede tableta dorită! 🙂

    Like

    Reply

  6. […] Zina Femei in oglinda 33 – Yasuo Kuniyoshi, Sonia Mulțumesc, Alexandra Viva Q7 şi Viva Q8: cele mai subţiri tablete din gama Allview, Gabi,Vania,Lili3d,Diana,Mala,Irealia Time out! ,Zina Caini si pisici – UN MOTAN FILOSOF – […]

    Like

    Reply

  7. O foarte frumoasa si utila prezentare, Alexandra. Daca imi voi lua o tableta, ma voi gandi si la ceea ce ai scris aici.
    Zi frumoasa !

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on July 25, 2013 at 12:25

      Eu am o tabletă de la Allview şi îmi este foarte utilă, mai ales când plec din localitate. Am blogul la o atingere distanţă. 😀

      Like

      Reply

      • pana la urma te-ai obisnuit cu scrierea de pe tableta in BLOG?:D

        Faina prezentarea si destul de completa. nu stiam ca faci si prezentari de produse in blogul personal,dar imi place.

        Like

      • Posted by Alexandra on July 25, 2013 at 14:04

        mai prezint şi produse, din când în când 😀
        Ei, mai am până să mă obişnuiesc… încă e greu, mai greşesc tastele… dar e mai bine. 😀

        Like

      • Eu ma car cu laptopul dupa mine, mi-ar fi mai usor cu o tableta. Am vazut ca exista niste huse cu tastatura pentru tablete. Sunt curioasa cum se scrie pe ele, adica daca nu e prea incomod.

        Like

      • Posted by Alexandra on July 26, 2013 at 09:28

        Mă bate un gând să-mi iau o husă cu tastatură, căci mi-ar fi mai uşor să scriu pe blog, de pe ea… aşa cu touchscreen încă nu m-am obişnuit şi mai greşesc uneori litere….:D

        Like

Părerea voastră contează!