Cum te comporţi la plajă?

14f9c681-a13b-430c-a521-703d3c08031e_lucy-watson-made-in-chelsea-mic-topless-bikini-pictures-beach-holidayDupă multe zile în care tânjeam la câteva ore de plajă, săptămâna trecută am reuşit să ajung, chiar de două ori, faţă-n faţă cu soarele. De vreo lună tot planificam o astfel de ieşire dar mereu intervenea câte ceva mai important de făcut şi eram nevoită să amân pentru a doua zi. Însă norocul a dat peste mine şi nu m-a mai contactat nimeni pentru nimic în ultimele zile.

Şi cum stăteam eu ieri, întinsă pe şezlong şi uitându-mă în jurul meu, la marea de oameni întinsă pe cearşafuri, am observat o nouă modă în comportamentul gagicilor, la plajă. 

Dacă până acum era suficient să faci topless, ca să atragi privirile nesătule ale bărbaţilor, acum asta e de domeniul trecutului. La câte sfârcuri au văzut în ultimii ani, îţi aruncă câte un ochi şi trec mai departe. Nu mai rămân aţintiţi cu minutele asupra ta, nu te mai visează 3 nopţi la rând şi nu te mai caută, a doua zi, cu privirea, pe plajă. Bineînţeles că exagerez de dragul artei, nu-mi săriţi în cap, dragi bărbaţi! Ştiu că nu toţi sunteţi făcuţi de aceeaşi mamă.

Noul trend (cel puţin pentru ochii mei) este să ai doar o micuţă-drăguţă-finuţă aţă între bucuţe, să fii unsă cu toate alifiile ( a se înţelege cât mai mult ulei), să ai un bronz impecabil (realizat anterior la solar), să te ridici de pe cearşaful tău şi să începi să-ţi fluturi merele, perele, pepenii, stafidele (ce ai tu în dotare de la buric în sus), pe ritmul muzicii. Dacă melodia are ritmuri latino, cu atât mai bine!

Mi se pare firesc pentru stimatele mândre! Dacă vii la plajă şi stai cuminte pe cearşaf, nu te mai observă nici ‘ăl de strânge gunoaiele. Aşa că măsurile trebuiau luate! Cu cât se bălăngăne mai mult sânii, cu atât privirile masculine vor fi mai încântate. Bravos fetelor, bine că aţi găsit repede soluţia! Îmi place că sunteţi ambiţioase… nu tu neuroni, dar muuultă ambiţie!

Vorbind cu amicul care mă însoţise la plajă, am constatat că nu e ceva ieşit din comun să dansezi lasciv în ţâţele goale. Din punctul său de vedere, nu e ceva indecent, piţiponcesc, dizgraţios. Întrebându-l dacă ar avea o părere diferită în cazul în care domnişoara în cauză ar fi iubita lui, mi-a răspuns, senin, că nu.

Tocmai de aceea m-am gândit să adresez o întrebare cititorilor mei dragi: dacă iubita dumneavoastră ar oferi un astfel de show pentru toţi domnii de pe plajă, ce părere aţi avea?

Bineînţeles că aştept şi părerile cititoarelor!

P.S: nu mă întrebaţi de ce gândul mi s-a dus la melodia de mai jos!

Sursa foto: uk.omg.yahoo.com 

22 responses to this post.

  1. pot să nu îţi răspund la întrebare? nu de alta, dar o oră petrecută la mare (la noi) e un chin şi nici să mă pici cu ceară nu aş da marea în schimbul muntelui. unde, by the way, nu se prea poartă apucături de-astea 🙂
    că donşoarele sunt tot mai generoase cu privirile gibonilor, orangutanilor şi al altor primate, e strict problema lor. şi poate arată asta pentru că la alte capitole nu prea au ce arăta. şi nici nu ar avea succes la manelarul de litoral…

    Like

    Reply

  2. Sunt mai coservator din fire şi abia încerc să mă obişnuiesc cu ideea că femeile
    nu mai au secrete în ce priveşte trupul lor. Nu că nu mi-ar plăcea, dar a-ţi bălăbăni
    ţâţele mi se pare cam mult, iar pe prietenei mele nu i-aş permite un astfel de
    comportament provocator. Dacă insistă, fiindcă ea e independentă şi face ce vrea,
    rămâne fără mine. Lucrurile sunt simple. Câţi neuroni are o astfel de fiinţă?

    Like

    Reply

  3. No, pregatiti-va pietrele!
    Nu mi se pare indecent si cu atat mai putin dizgratios.

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on July 29, 2013 at 16:05

      Atunci îţi doresc o iubită care să facă asta pe plajă, în timp ce tu stai şi sorbi din bere. 😀 Nu arunc cu pietre, căci respect părerile celorlalţi, chiar dacă nu sunt de acord cu ele.

      Like

      Reply

      • Nici mie nu mi se pare noramal ca o femeie sa stea cu tatele goale intr-un loc public. Dar aici nu vorbim despre normalitatea vazuta de mine ci de normalitatea sociala. Cat despre decenta si gratie, bineinteles ca nu mi se pare nici indecent si nici dizgratios, doar sunt barbat. Poate pitipongesc, daca tot ai adus si termenul asta in discutie.
        PS. Pe a mea sotie m-am chinuit 3 ani s-o fac sa renunte la sutien pe plaja.

        Like

      • Posted by Alexandra on July 30, 2013 at 22:15

        Fiecare cu gusturile lui…numai că eu nu criticam topless-ul ci show-ul oferit de domnişoare pe lângă cearşafuri. 🙂

        Like

  4. Posted by PApoteotic on July 29, 2013 at 11:54

    Expunerea excesiva si agresiva e facuta de pitzi care vor sa agate ceva cat mai plin de bani. Daca prietena, tipa cu care ai venit la plaja face asa ceva si e cazul sa-ti pui intrebari legat de comportamentul ei… atunci e clar ca tipa e noua in viata ta si inca nu conteaza.

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on July 29, 2013 at 12:00

      Şi dacă în timp ajunge să conteze, îi vei spune ceva legat de acest aspect? Vei încerca să o convingi că nu e ok şi că ar trebui să renunţe la astfel de expuneri?
      Sau atâta timp cât face chestia asta nu mai are nicio şansă să ajungă un pion important în viaţa ta?

      Like

      Reply

  5. Imi place articolul.Este exact despre mitocania ce vine in valuri peste Romania(na ca-s si poet) :))
    In fine, sa zicem ca sunt(si sunt) mamuti,gorile ce le apreciaza pentru ca ele dau din sani,fund, etc.Doar ca viitorul nu e atat de frumos pe cat ti-l prezice primitivul cu Q7.Viata te aduce in fata oamenilor cu demnitate.

    Like

    Reply

  6. Posted by nespusdemult on July 29, 2013 at 09:49

    Prea multa expunere inseamna prea putine mistere ramase de dezlegat!

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on July 29, 2013 at 09:56

      Aşa mă gândeam şi eu…

      Like

      Reply

      • Posted by Andra on July 29, 2013 at 10:41

        Dar totusi esti si tu topless in poza din articol.

        Like

      • Posted by Alexandra on July 29, 2013 at 10:46

        Dacă citeai articolul până la capăt, realizai că nu sunt eu în poza aceea. 😉 Plus, tema articolului nu era “topless la plajă stând liniştită pe şezlong”, mai era un mic amănunt acolo, ce pare că ţi-a scăpat. 🙂

        Like

      • Posted by Alexandra on July 29, 2013 at 10:50

        P.S: “dar totuşi” este pleonasm!

        Like

  7. Posted by businesspentrumoney on July 29, 2013 at 09:47

    Daca am realiza cam in ce hal de autodistrugem prin comportamentul ce il avem….poate ne-am trezi la realitate. De ex ceea ce fac aceste ,,domnisoare” este exemplu clar pentru fetele mici. Si cand ai sa vezi ca fetita ta de 6-15 anisori face la fel ca mama o sa te treaca fiorii. (Asta in cazul in care esti mama normala). Tot ce mancam, intregul comportament, tot ce inseamna a fi om, ne reprezinta. Suntem ceea ce ne exprimam prin comportament. Acesta este starea noastra ca tara, ca oameni in acest moment, exact ce fac dominsoarele acelea pe la plaja. Nu ma refer stric la gesturi ci la intreg setul ce deriva de la aceste gesturi. Pai ne mai miram de ce tinerii nu invata, nu iau examenele, nu mai au respect fata de ei mai intaii si apoi fata de cei din jur. Daca te respecti pe tine, nu te faci de ras; dar pentru a intelege ceea ce faci ai nevoie de ratiune; noi ca tara nu mai avem asa ceva in acest moment; Suntem foarte putini cei care mentinem un echilibru. Si deja noi cei care vrem sa fim oameni suntem considerati nebuni. In fine , sunt multe de discutat. Referitor la atitudinea tanarului care spunea ca nu il deranjeaza, ei bine eu cred ca aspus-o teoretic, de impresie, dar nu cred ca ar accepta sotia lui sa faca asa ceva!

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on July 29, 2013 at 09:56

      Câtă dreptate… lor li se pare amuzant şi normal acest comportament. Nici nu vreau să mă gândesc ce poate urma în atitudinea celor care vin după noi, dacă au aşa modele…

      Like

      Reply

Părerea voastră contează!