50 de umbre întunecate – povestea continuă

A trecut ceva timp de când am promis că-mi voi face timp şi pentru celelalte umbre ale domnului Grey. De aceea, “zeiţa mea intimă” s-a simţit cu musca pe căciulă şi m-a împins către volumul doi al faimoasei poveşti de dragoste turbată: “Cincizeci de umbre întunecate” – E.L.James.

fifty-shades-darker-450x600

Dacă primul volum l-am citit amorţind pe scaun în faţa calculatorului, m-am gândit că ar merita să îl citesc pe al doilea de pe tabletă, că doar nu o am degeaba; cărţile în format normal nu am avut curaj să le cumpăr (portofelul meu s-a făcut mic de tot în fundul buzunarului când am citit preţul).

Nu ştiu dacă volumul doi a fost scris mai bine sau dacă a fost de vină poziţia relaxată, cu capul pe pernă şi tableta în mână, dar mi-a plăcut de o sută de ori mai mult decât primul volum. Mi-a părut acţiunea mult mai frumos conturată, scenele de sex lăsate undeva mai spre fundal, povestea punând accent mai mult pe relaţia sentimentală dintre cele două personaje principale, şi parcă nici “zeiţa intimă” a Anastasiei nu m-a mai iritat pe retină aşa tare.

Dacă în primul volum, Ana roşea la orice semn venit din partea lui Christian, în partea a doua a trilogiei, capătă ceva mai mult curaj dar nu şi stimă de sine. Prinde “tupeu” la categoria jocuri şi scenarii erotice, dar când vine vorba de cealaltă parte a relaţiei, încrederea în propria persoană se află tot sub nivelul mării. Pe tot parcursul cărţii, îl venerează pe Christian pentru felul în care arată, gândeşte, simte; îi aplaudă generozitatea, sufletul cald şi primitor (după ce a îndurat o copilărie groaznică) dar nu reuşeşte să-şi dea seama de ce el e atras de ea. Întrebări precum “Oare ce vede la mine?”, “Sunt suficient de bună pentru el?”, “Oare îi pot satisface toate nevoile?” apar frecvent în toate capitolele.

Firul poveştii e chiar simplu. Deşi citisem anumite recenzii unde lumea se plângea că povestea e prea încurcată, mie mi s-a părut chiar (prea) uşor de urmărit. Volumul începe cu durerea resimţită de Ana, după despărţirea de Christian. Îi este dor de el dar în acelaşi timp, îi este frică de ceea ce poate face ciudăţenia din el. L-ar suna, dar parcă nu… Ar vrea să-l vadă, dar parcă nu… Îi simte lipsa dar parcă nu…

Fifty-Shades-Darker-Worship-fifty-shades-trilogy-30586366-1920-1080

Într-un final, însă, ajung să se întâlnească pentru o expoziţie de fotografie, unde Christian, orbit de o gelozie şi o posesivitate ieşită din comun, cumpără toate fotografiile cu Ana, realizate de prietenul ei, Jose. După câteva discuţii şi priviri cu subînţeles, ajung să se împace. Relaţia lor însă nu va fi la fel ca în primul volum.

Sexul e chiar normal, fără jucării, cătuşe, funii, nuiele, dopuri şi bile (mai puţin spre final, unde ni se prezintă o scenă BDSM în “camera de joacă”, singura de altfel); sentimentele lor devin din ce în ce mai intense şi, la un moment dat, chiar are loc un schimb de roluri: Ana devenind dominatoarea, iar Christian supusul; ceea ce m-a surprins un pic…

Printre scenele romantice şi cele erotice, mai apare şi ceva acţiune: noul şef al Anei este cam pervers şi el şi face tot posibilul să ajungă sub fusta ei; Ana nu se lasă prea mult protejată de Christian şi vrea un strop de independenţă, încăpăţânare ce ajunge să o coste de câteva ori: trezindu-se înghestuită în colţul unui birou de către şeful ei sau ameninţată cu pistolul de o psihopată, fostă supusă de-a lui Christian; Elena, prietena cea mai bună a lui Christian, îi dă şi ea bătăi de cap, cu insistenţa de a se întâlni şi a sta la taclale; o licitaţie la un bal-mascat o pune într-o ipostasă cam stânjenitoare; iar câteva detalii din trecutul Dominatorului ei viciat aproape că o pun pe fugă.

tumblr_m8lmjtDeih1qdq0cto1_500

Cu doze mici de amuzament pe ici, pe colo, volumul al doilea al trilogiei a fost mai mult pe gustul meu decât primul; iar finalul său m-a făcut curioasă pentru cel de-al treilea volum, aşa că nu cred că va mai dura mult până îl voi răsfoi şi pe acela. Chiar sunt curioasă ce i-a mai trecut prin cap scriitoarei E.L.James de data asta. Un accident, un viol, o răpire sau un cuplu fericit, cu 2 copii şi un rottweiler în fundul curţii?

În continuare am aceeaşi părere, că nu e o carte pentru oricine. Trebuie să fii puţin deschis la minte ca să reuşeşti să nu o închizi de la prima sută de pagini. De asemenea, nu e unul din romanele “musai de citit” şi nu vei dobândi cunoştinţe deosebite în urma lecturii. Dar povestea a primit de la mine, odată cu volumul doi, mai multe bile albe decât negre. Să vedem ce va urma…

Sursa foto: tumblr.com

259 responses to this post.

  1. Posted by Filo0777 on April 7, 2016 at 18:24

    Trimite-mi si mie te rog toate volumele sau macar cate ai? Nu le-am gasit nicaieri pana acum. Mersi mult! Pe adresa: iana.eliza@yahoo.com\

    Like

    Reply

  2. Posted by Oana on January 26, 2016 at 23:09

    Buna, imi poate trimite si mie cineva volumul 2 si 3? Multumesc frumos 🙂

    Like

    Reply

  3. Imi poti trimite si mie te rog volumul II si III daca il aia in format pdf?
    anne.marrie30@yahoo.com

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on June 16, 2015 at 17:53

      Rog pe cei care au primit de la mine deja volumele să le dea mai departe și celorlalți doritori. Nu am întotdeauna timp să răspund cererilor atât de prompt pe cât mi-aș dori, așa că ar fi frumos să vă ajutați și între voi.
      Mulțumesc!

      Like

      Reply

  4. Posted by codruta on April 24, 2015 at 10:21

    Super recenzia!
    Asi dori si eu trilogia daca se poate.
    codruta_craciun@yahoo.com

    Like

    Reply

  5. Posted by dia on March 10, 2015 at 18:49

    Buna,Alexandra!Poti te rog sa-mi trimiti si mie volumul 2 si 3?Nu am prins acea oferta cand erau doar 20 de lei si acum nu imi vine sa dau atatia bani pe ele…Multumesc mult! dianadiii13@yahoo.com

    Like

    Reply

  6. Posted by lara on March 6, 2015 at 16:08

    buna pot primii si eu volumele 🙂 sunt curioasa dupa ce ti-am citit articolul despre ele. multumesc frumos. lara.celeste8@yahoo.com

    Like

    Reply

  7. Imi poti trimite si mie linku sau orice unde pot citi volumele 2 si 3 , te rog multtt 🙂

    Like

    Reply

  8. Posted by Paula on March 4, 2015 at 14:37

    Buna imi poti trimite si mie volumele 2 si 3 daca nu e deranjul prea mare ? Multumesc ! p_avacariteipaulageorgiana@yahoo.com

    Like

    Reply

  9. Posted by Maria petrescu on March 4, 2015 at 13:20

    Buna ! Îmi poți trimite si mie toate volumele? Adresa fam.petrescu@yahoo.com
    Mulțumesc anticipat!

    Like

    Reply

  10. Buna din nou ! 🙂
    Am terminat ultimul volum din Fifty Shades acum cateva zile.Eram nerabdatoare sa-i aflu sfarsitul, Dupa prea mult timp acordat celorlalte doua volume, am considerat ca mai pot pierde doua zile pentru ultimul

    Daca vei citi Fifty Shades Freed, poate ca imi vei da dreptate cand spun ca autoarea trebuia sa vine cu ceva putin mai diferit si sa nu ne tranteasca tipul acela de final clasic la care a atasat putin bdsm , ce pe mine una nu m-a dat deloc pe spate si pe care eu il consider destul de nepotrivit.
    Ce mi-a placut insa a fost ideea de a face cunostinta cu el. Pentru ca la final, dupa ce toata lumea e bine fericita, domnul Cincizeci de Umbre povesteste primele doua intalniri.
    Cam asta ar fi…
    Am fost tentata sa spun mai multe, mai ales ce mi-a displacut… dar cred ca cei ce citesc comentariile vor sa descopere singuri. 🙂

    Like

    Reply

  11. Posted by Tania on February 26, 2015 at 19:44

    Buna!
    Imi poti trimte si mie, te rog, volumele II si II? Ca nu le-am gasit 😦 Adresa mea e tania.crazygirl@yahoo.com.
    Multumesc anticipat!

    Like

    Reply

  12. Posted by Iulia on February 25, 2015 at 08:24

    Buna!
    Aseara am terminat de citit vol 2, mi-a placut la nebunie…l-as mai citi odata, dar trebuie sa dau cartea…tot aseara am vazut si filmul facut dupa primul volum….dezamagitor, as putea sa spun ca doar faza de inceput cu interviul se apropie de carte…in rest….cititi cartea….daca ma poti ajuta cu volumul 3 in format electronic ar fi nemaipomenit, abia astept sa vad ce se intampla!
    Adresa mea de email este iulys@hotmail.com!
    multumesc!

    Like

    Reply

  13. Poti sa imi trimiti si mie volumul 2 si 3 te rog mult …(roxi_riana@yahoo.com) Iti multumesc!

    Like

    Reply

  14. Posted by lidia on February 22, 2015 at 00:54

    buna!imi trimiti si mie te rog frumos volumul 2 si 3 pe adresa (
    lidia.mihalcea@yahoo.com) multumesc anticipat!

    Like

    Reply

  15. Posted by garofita on February 21, 2015 at 10:44

    imi poti trimite si mie vol 2 si 3?multumesc mult!

    Like

    Reply

  16. Posted by Adriana on February 20, 2015 at 22:24

    Buna,imi poti trimite te rog vol 2 si 3 pe adriana_red_roose@yahoo.com,Ti-as fo foarte recunoscatoare…Mersi mult!

    Like

    Reply

  17. Posted by Bianca Oana on February 20, 2015 at 15:39

    buna as vrea si eu te rog frumos partea a 3a. (byank_oana2008@yahoo.com )

    Like

    Reply

  18. Buna!
    Am citit recenziile tale pentru doua din cele trei volume si m-am hotarat sa incep cu primul volum acum cateva zile. Intre timp l-am si terminat.
    Recunosc ca am aflat de aceasta carte nu cu mult timp in urma, auzind multe pareri negative ale celor ce se tot impiedica de ea in drumul lor. De ea si de filmul de curand lansat.
    Aseara am inceput volumul al doilea in format electronic. Inca de la primele pagini m-a amuzat teribil obsesia tipului pentru mancare. Bineinteles… nu e singurul lucru care m-a amuzat, sunt si altele mult mai grave* dar….trecem peste.
    Dincolo de asta, mi s-a parut o carte draguta cu toate defectele ei.

    Cat despre film… A fost asa… pe repede inainte. Nu pot sa spun ca mi-a placut. Mi s-a parut gol, “facut in intarziere”. Noroc cu muzica, noroc cu Beyonce si cu al ei “Haunted”

    Like

    Reply

  19. Posted by Mihalache Cristina on February 6, 2015 at 22:27

    Buna! as vrea si eu volumul 2 si 3. Multumesc 🙂 cristina_crina2312@yahoo.com

    Like

    Reply

  20. Posted by cris on February 5, 2015 at 21:50

    Please, vreau si eu volumul 2 si 3. (cris.oglinda@gmail.com) . merci

    Like

    Reply

  21. Posted by Flo on February 2, 2015 at 10:12

    Buna!
    Te rog, trimite-mi si mie vol. 3 la adresa de e-mail florinelaluca@yahoo.com

    Multumesc foarte mult!

    Like

    Reply

  22. Buna!!!!!!imi poti trimitele te rog volumele I,II,III?iti multumesc!(c.ioana94@gmail.com)

    Like

    Reply

  23. Posted by Livia on December 12, 2014 at 16:11

    Buna,ai putea te rog sa imi trimiti si mie volumul 3 pe b_blondutza18@yahoo.com ?iti multumesc anticipat!

    Like

    Reply

  24. Posted by Oana on December 2, 2014 at 11:54

    Te rog mult de tot, poti sa mi trimiti si mie vol 2 pe mail?? Le.am cumparat pe celalalte dar volumul 2 nu mai era…si asa pierd sirul… Iti multumesc din suflet! Oana.gheorghe90@yahoo.ro

    Like

    Reply

  25. Buna,as vrea si eu,te rog, volumele 2 si 3 pe adresa dany110887@yahoo.com. Multumesc.

    Like

    Reply

  26. Posted by Andrei on November 14, 2014 at 11:40

    Buna ! Daca binevoiesti, te rog sa imi trimiti si mie volumul III la adresa : audreiyi@yahoo.com .. Multumesc !

    Like

    Reply

  27. Posted by Diana on November 2, 2014 at 12:06

    Buna, te rog sa imi trimiti si mie volumul III pe sanduta_diana@yahoo.com pentru ca l-am cautat cu disperare si nu l-am gasit.

    Like

    Reply

  28. Posted by ruxandra on October 30, 2014 at 14:45

    buna!!!!si eu as dori te rog vol 3 daca ai putea sa mi l trimiti….ruxandra881@yahoo.com……..multumesc frumos!

    Like

    Reply

  29. Posted by Georgi Rădulescu on October 27, 2014 at 00:48

    Poți te rog frumos să imi trimiti si mie volumul 3 ? Am terminat de citit volumul 2, acum 10 minute,si sunt deja extrem de nerăbdătoare sa citesc si ultimul volum… Adresa mea de mail este georgi.radulescu@yahoo.com

    Like

    Reply

  30. Posted by Rodica on October 17, 2014 at 22:05

    Buna imi doresc enorm de mult vol 3 , cui ii este Mila de mine! Vizitiu_rodica@hotmail.fr fac cinste la restaurant 😀😀😀

    Like

    Reply

  31. Posted by mihaela on October 16, 2014 at 12:11

    Buna. Imi poti trimite si mie volumul 3 pe adresa miki_niki91@yahoo.com? Te rog mult :). L am cautat peste tot.si nu il gasesc. Multumesc anticipat. O zi cat mai buna.

    Like

    Reply

  32. Posted by Crissmz on October 16, 2014 at 00:24

    Te rooog sa imi timiti vol 3 daca il ai! Am inceput sa visez noaptea de intrigata ce am ramas de la vol 2…cristina_18_blue2@yahoo.com multumesc anticipat!

    Like

    Reply

  33. Posted by andreea on October 13, 2014 at 23:28

    trimite-mi si mie te rog frumos vol 2 si 3,multumesc anticipat (coman_vlad21@yahoo.com)

    Like

    Reply

  34. Posted by mihaela on October 1, 2014 at 23:35

    Poti sa imi trimiti si mie volumul 3 oe adresa mihaela0127@gmail.com?

    Like

    Reply

  35. Posted by Lavinia on September 25, 2014 at 20:07

    Poti te rog sa îmi trimiti vol II si III, pe mailul laviniaa.avram@gmail.com?

    Like

    Reply

  36. Posted by Dana on September 19, 2014 at 13:05

    Buna.

    Citind pe blogul tau despre aceasta carte am cautat-o si eu.Am gasit primul volum si m-a placut foarte mult.Te rog frumos sa imi trimiti si mie volumele II si III pentru ca nu le-am gasit pe nicaieri decat incomplete.Adresa de mail: dana_florea_71@yahoo.com

    Multumesc.

    Like

    Reply

  37. Salut…te rog mult sa-mi trimiti si mie toate 3 volume daca nu te deranjez…ms mult,iti sunt recunoscatoare :*
    goras.ina@gmail.com

    Like

    Reply

  38. Posted by andreia on September 15, 2014 at 23:54

    Buna imi trmitei si mie vol 3, nu ilgasesc nici cum 😦 multumesc mult 🙂 andreia_sorina89@yahoo.com

    Like

    Reply

  39. Posted by cristina on September 14, 2014 at 21:24

    Si mie va rog trimitetemi vol 2 si 3
    Kristina_b95@mail.ru

    Like

    Reply

  40. Posted by alexandru on August 30, 2014 at 20:48

    Poti te rooooog sa imi trimiti toata trilogia de carti sau daca nu doar volumele 2 si 3??(alexcobzaru26@yahoo.com)

    Like

    Reply

  41. Posted by alexandru on August 30, 2014 at 20:45

    poti te rooooog sa imi trimiti toata trilogia de carti sau daca nu doar volumele 2 si 3??9alexcobzaru26@yahoo.com)

    Like

    Reply

  42. Posted by Alexandra on August 24, 2014 at 11:31

    Alexandra,

    Te rog tare, tare mult, trimite-mi si mie volumele II si III pe adresa alexandra.d.ivan@gmail.com.

    Raman recunoscatoare!

    Like

    Reply

  43. Posted by nicoleta on August 21, 2014 at 11:26

    buna !!! trimiteti-mi si mie va rog vol 2-3 ca o sa mi se opreasca inima cred daca nu citesc in continuare …Mersi mult! Va rooog!!! (nicoleta18b@yahoo.com)

    Like

    Reply

  44. Posted by Alexandra Foarfa on August 20, 2014 at 23:11

    Buna..pot sa le am si eu ?volumul 2 si 3 ?careva ?multumes mult mult 🙂
    aleka_the_best@yahoo.com

    Like

    Reply

  45. Posted by miha on August 19, 2014 at 21:54

    Salut, sper sa luati in seama si cererea mea..:) am nevoie de ea ca si ce-au scris mai sus. cine ar fi disponibil expediati-mi va rog vol 2 si 3 pe mihaelarenta@yahoo.com
    somebody, please:)

    Like

    Reply

  46. Posted by oana on August 19, 2014 at 19:25

    Buna! Imi poate trimite si mie cineva volumele 2 si 3? Va rog tare mult! ( oana.netea@yahoo.com )

    Like

    Reply

  47. Posted by joanne on August 19, 2014 at 16:35

    Imi poate trimite si mie cineva volumul 2 si 3? X_adutsa_x@yahoo.com .Mulțumesc!

    Like

    Reply

  48. Posted by oana on August 17, 2014 at 13:04

    Îmi poate trimite și mie cineva va rog vol. 2 și 3.? Adresa este onutza_78@yahoo.com. Mulțumesc!

    Like

    Reply

  49. Posted by Roxana on August 13, 2014 at 01:14

    Buna…imi trimite si mie cineva pe mail…vol 2 si 3…va rog…beatrice.paunoiu@gmail.com

    Like

    Reply

  50. Posted by andra on August 12, 2014 at 22:19

    Buna,mi.ai putea trimite si mie volumele 2 si 3? te rog foarte mult :).(andreea.dinca94@gmail.com) ti.as fi recunoscatoare.

    Like

    Reply

  51. Buna! Imi poti trimite si mie vol. 2 si 3 ? Chiar imi doresc sa citesc continuarea si nu le-am gasit nicaieri. multumesc frumos! ion_andreea1988@yahoo.com

    Like

    Reply

  52. Posted by Alexa on August 11, 2014 at 19:42

    buna, am tot cautat volumele 2 si 3,dar tot nu le. am gasit daca ai putea sa imi trimiti si mie prin email cele doua volume ti. as fii foarte recunoscătoare. mersii mult
    uite aici emailurile :alextzutanebunik@yahoo.com/alexachristiana69@gmail.com

    Like

    Reply

  53. Posted by Tatiana on August 10, 2014 at 17:33

    Buna! Scuze de deranj, dar te rog mult sa-mi trimit si mie vol.I-III pe adresa: tatiana_dicusar@mail.ru. Multumesc mult! O zi frumoasa!

    Like

    Reply

  54. Posted by matildutza on August 10, 2014 at 15:27

    Buna..pot sa le am si eu ?volumul 2 si 3 ?careva ?multumes mult mult 🙂
    balint_ana_maria_91@yahoo.com

    Like

    Reply

  55. Buna!Te rog mult de tot sa-mi trimiti si mie volumele ii si iii?Te roog (iuly.rusu@yahoo.com)

    Like

    Reply

  56. Posted by Raluca on August 9, 2014 at 12:21

    Îți multumesc Alexandra si sa ai o zi frumoasa

    Like

    Reply

  57. Posted by Alina on August 6, 2014 at 02:03

    Buna!!! Scuze deranjul, vad ca ai destul de multe cereri….crezi ca ai putea sa imi trimiti si mie vol 2 si 3?? Ti-as fi foarte recunascator!!! Multumesc!!! cams_alina@yahoo.com

    Like

    Reply

  58. Posted by Adriana on August 5, 2014 at 16:07

    Buna imio poti trimite si mie vol1 si 3 pe adriana_bolboaca@yahoo.com
    ? Multumesc :*

    Like

    Reply

  59. Posted by Raluca M on August 4, 2014 at 09:12

    Buna! Am si eu aceasi rugaminte ca toti cei de mai sus! Te rog sa imi trimiti si mie pe e-mail vol 2 si 3 din aceasta minunata trilogie. Iti multumesc foarte mult! Adresa mea este raluca_du2002@yahoo.com

    Like

    Reply

  60. Posted by Raluca on August 2, 2014 at 18:31

    Va rog care îmi poate trimite vol.2 si 3 ca nu le găsesc ? Va multumesc ralucagheaur@yahoo.es

    Like

    Reply

  61. Posted by kinga on August 1, 2014 at 22:06

    sunt fascinata de acesta trilogie si curioasa de continuare,de aceea imi permit sa te deranjez si as avea marea rugaminte sa-mi trimiti si mie ultimele doua volume.multumesc anticipat! kinga_kiki@yahoo.com

    Like

    Reply

  62. Posted by Sabina on August 1, 2014 at 20:14

    Buna, te rog trimite-mi si mie volumul 2 si 3 😦 nu reusesc sa le gasesc pe nicaieri te rog adresa de e-mail este sabinna_roxana@yahoo.com

    Like

    Reply

  63. Posted by Lili on July 30, 2014 at 16:41

    Buna, am rugămintea, dacă se poate, sa îmi trimiti si mie vol 3 întreg. Peste tot găsesc maxim 30 pagini. Multumesc, o zi buna ! Liliana86_florescu@yahoo.com

    Like

    Reply

    • Posted by violett on August 3, 2014 at 03:47

      Ceau,se pare ca toti cei de aici aveam aceeasi dorinta…..se poate sa am si parte de vol 3?iti multumesc anticipat!violeta.radu84@yahoo.co.uk

      Like

      Reply

  64. Posted by Nadia on July 30, 2014 at 09:26

    Salut ,Alexandra ti-as fi profund recunoscătoare dacă mi- ai trimite vol 2 şi 3 pe email bors_nadia @mail.md. Mulţumes anticipat.

    Like

    Reply

  65. Posted by Elena on July 29, 2014 at 20:03

    Salutare. Cautind vol.2 am dat peste aceasta descriere tare interesanta. Ti-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ai trimite si mie vol.2. Te rog si ms frumos. elena.mogildea91@gmail.com

    Like

    Reply

  66. Posted by andreea ndd on July 27, 2014 at 20:21

    Buna Alexandra, citesc cu multa placere tot ce scrii si tin sa te felicit ! Am gasit si eu pe Internet prima carte si am reusit sa o termin intr-o singura zi. Toata ziua am cautat ca disperata volumele 2 si 3 in format pdf si nu le am gasit. Ti as fi profund recunoscatoare, la fel ca toti de aici, daca mi ai trimite si mie volumul 2 si 3 pe email, te implor. loly_lollipop23@yahoo.com
    Raman prodund indatorata !

    Like

    Reply

  67. Posted by Dragutan Anastasia on July 27, 2014 at 11:34

    Salut imi poti transmite si mie vol 2si 3. La adresa dragutan.anastasia@gmail.com Multumesc anticipat!

    Like

    Reply

  68. Posted by ioana maria on July 24, 2014 at 22:47

    Asa o descriere si asa multe comentarii pozitive chiar starnesc curiozitztea oricui..inclusiv mie 🙂 imi poate trimite si mie cineva volumele I,II si III la adresa marinioanamaria@yahoo.com ? va multumesc!

    Like

    Reply

  69. Posted by IuliaiB on July 24, 2014 at 22:46

    Buna! Asa cum ti s-a tot cerut..trimite-mi si mie te rog mult de tot, volumele 2 si 3 la adresa iuliaib@yahoo.com

    Like

    Reply

  70. Posted by Alexandru Ciurea on July 21, 2014 at 20:38

    Buna Alexandra!!!Scuze, vad ca ai destul de multe cereri….crezi ca ai putea sa imi trimiti si mie vol 2 si 3?? Ti-as fi foarte recunascator!!! Multumesc!!!
    Jvorabey@gmail.com

    Like

    Reply

  71. Posted by Alexandru Ciurea on July 19, 2014 at 21:15

    Ti-as fi foarte recunoscator daca mi-ai trimite si mie volumele 2 si 3 Alexandra, te rog frumos…… jvorabey@gmail.com
    Multumesc!

    Like

    Reply

  72. Salut,ai putea sa-mi trimiti si mie vol 2 si 3 la adresa de email : babira.diana@mail.ru .Multumesc anticipat!!!

    Like

    Reply

  73. Posted by Crina on July 10, 2014 at 11:31

    Buna. Imi poti trimite si mie vol 2 si 3?

    Like

    Reply

  74. Posted by Alexandra on July 8, 2014 at 18:01

    Bună! N-aș vrea să repet tot ce cu siguranță ai mai citit in comentarii. Sper sa ne ințelegi, trecând și tu prin emoția de a aștepta volumele unei trilogii care te-a emotionat. Deci, dacă poți, în timpul tău liber, te rog să-mi trimiți pe adresa ciliboiualexandra@gmail.com, ultimele două volume. Mulțumesc!!!

    Like

    Reply

  75. Posted by valeria on July 7, 2014 at 22:59

    buna, imi puteti trimite va rog si mie volumul 2, si 3. Multumesc anticipat.
    Adresa este valeria.gandrabur@yahoo.com sau valerush7@mail.ru

    Like

    Reply

  76. Posted by Elena on July 2, 2014 at 20:09

    Buna! Am citit primele doua volume si am ramas wow!..adica cum se pot imbina lucrurile.Caut demult si volumul 3,insa nu l-am gasit. Ma poti ajuta, te rog, trimitandu-l la adresa de email vioras_ingeras16@yahoo.com? Sunt foarte nerabdatoare sa citesc continuarea! Multumesc! 🙂 🙂
    P.S: Esti buna in ceea ce faci! Continua! Ai toata admiratia mea! :-*

    Like

    Reply

  77. […] la lectură pe: Alexandra, Alex Mazilu, CafeauaTa, Kadia,  și pe toți ceilalți care sunt curioși să vadă ce scrie […]

    Like

    Reply

  78. Posted by emma on July 1, 2014 at 15:25

    buna! imi trimiti te rog pe emailul bambola_e@yahoo.com volumele 2 si 3 ?? iti multumesc anticipat! 🙂

    Like

    Reply

  79. Posted by crinutza27 on July 1, 2014 at 14:48

    hey..probabil ca esti cam satula sa citesti aceleasi lucruri, insa te rog si eu ca toti ceilalti sa imi trimiti vol 2 si 3 pe crinaciofu@yahoo.com . multumesc!! :*

    Like

    Reply

  80. Posted by Gina on June 25, 2014 at 11:50

    Buna Alexandra,citind ce ai scris mi-ai starnit curiozitatea sa citesc continuarea volumului 1.Te-as ruga sa-mi trimiti si mie volumele 2 si 3! gprodan92@yahoo.ro
    Multumesc anticipat!

    Like

    Reply

  81. Posted by Madalina on June 25, 2014 at 01:17

  82. Posted by Madalina on June 25, 2014 at 01:16

    buna, imi poti trimite si mie pe mail volumul 2 si 3? te rog frumos! multumesc anticipat!

    Like

    Reply

  83. Posted by Anna on June 20, 2014 at 21:18

    Buna! Ca majoritatea de pe aici, ador tot ce scrii… Iar aici vine partea usor jenanta : ai putea, te rog, sa-mi trimiti si mie vol 2 si 3 pe anne_marya@yahoo.com ? Stiu ca deja te-ai plictisit de asta… De cand l-am terminat pe primul incerc sa le gasesc, dar nu reusesc. Multumesc mult!

    Like

    Reply

  84. Posted by anca on June 18, 2014 at 23:48

    buna! te rog imi poti trimite volumul 2 si 3 in format pdf daca le ai . mersi! only4_ancutza@yahoo.com

    Like

    Reply

  85. Posted by Nicoleta on June 15, 2014 at 10:36

    Salut! Poți sa imi trimiti si mie pe email cărțile? marcoci.nicoleta@yahoo.com

    Like

    Reply

  86. Posted by Oana on June 11, 2014 at 02:16

    Buna, imi poti trimite si mie volumele 2 si 3 pe mail la oaanag@yahoo.com ? Nu le pot gasi nicaieri sa le descarc. Multumesc anticipat

    Like

    Reply

  87. …. cu oarecare jena, te rog si eu daca poti sa-mi trimiti cele 3 volume. Multumesc.
    mmovf4@gmail.com

    Like

    Reply

  88. Posted by Roxana on May 23, 2014 at 23:11

    as vrea si eu volumele 2 si 3. Poate cineva sa mi l-e trimit pe mail : roxana.roxx96? va rog!

    Like

    Reply

  89. Posted by Ene Silviu Mihai on May 15, 2014 at 00:34

    Buna..ai putea sa imi trimiti si mie volumele 2 si 3 pe adresa de mail:zasilviu@yahoo.com?..multumesc anticipat

    Like

    Reply

  90. Posted by Elena on May 11, 2014 at 00:42

    Buna seara, va rog frumos cine are bunavointa sa imi trimita si mie cartea in format pdf . Toate volumele daca se poate…Va multumesc anticipat. Cu drag, Elena. elenastuparu@yahoo.com

    Like

    Reply

  91. Posted by Cristina on May 7, 2014 at 09:30

    Buna :), am aceeasi rugaminte ca majoritatea de aici si anume daca are cineva amabilitatea si detine vol 2 si 3 sa mi le puna si mie pe email la adresa cristinatoma23@yahoo.com
    Multumesc anticipat 🙂 :*

    Like

    Reply

  92. Posted by Irina on May 5, 2014 at 18:02

    Buna! Imi poti trimite si mie vol. 2 si 3 ? Chiar imi doresc sa citesc continuarea si nu le-am gasit nicaieri. daca poti pe adresa : inna2203@yahoo.com.
    Multumesc

    Like

    Reply

  93. Posted by Irina on May 5, 2014 at 17:59

    Buna! Imi poti trimite si mie vol. 2 si 3 ? Chiar imi doresc sa citesc continuarea si nu le-am gasit nicaieri. multumesc frumos 🙂

    Like

    Reply

  94. Posted by Mada on May 1, 2014 at 19:05

    buna…mi-ai putea trimite si mie volumul 2 si 3 pe adresa de mail nightmare2210@yahoo.com ?
    Multumesc frumos >:D<

    Like

    Reply

  95. Posted by Larisa anastasiei on May 1, 2014 at 18:21

    Buna! Imi poti trimite si mie vol. 2 si 3 ? Chiar imi doresc sa citesc continuarea si nu le-am gasit nicaieri 🙂
    Multumesc anticipat si o zi frumoasa. Asta e adresa: larisa.anastasiei@gmail.com

    Like

    Reply

  96. Posted by oana tosa on April 28, 2014 at 11:40

    Buna, imi poti trimite te rog volumul 3, umbre descatusate? Multumesc anticipat. Adresa de mail oana_tosa@yahoo.com

    Like

    Reply

  97. Draga Alexandra, ma bucur sa citesc asa o parere echilibrata despre carte. Am citit si eu volumul 1 si, desi nu pot sa spun ca ma incanta foarte tare si nu simt ca mi-a adus plus cunoastere, mi se pare “addictive”. Imi doresc sa citesc si volumele 2 si 3. Te rog sa mi le trimiti pe adresa sahtyradu@yahoo.com. Multumesc!:)

    Like

    Reply

  98. Posted by ela on April 22, 2014 at 20:06

    salut , am descarcat primul volum de pe net … dar 2 si 3 nu dau de ele… poate cineva sa mi le transmita va rog ? email ela_200912@yahoo.com . Ms frumos 🙂

    Like

    Reply

  99. Posted by Lavinia on April 20, 2014 at 01:40

    Heei,te-as putea deranja daca te-as ruga din toata inima sa-mi trimiti cele 2 volume ( II,III) pe e-mail ? As ramane profund recunoscatoare !!! (lala.loves_yaw@yahoo.com)

    Like

    Reply

  100. Posted by oana on April 18, 2014 at 19:25

    Te rog mult de tot, daca poti, trimite mi si mie vol. 2 si 3. Imi doresc f mult sa le citesc si p ele 😀
    Adresa mea d email: oana_salman@yahoo.com
    Multumesc anticipat :-*

    Like

    Reply

  101. Posted by Stelu on April 18, 2014 at 17:38

    buna.Am terminat de citit primul volum din aceasta trilogie (mi l-a facut cadou sotul meu de Craciun) si desi nu m-a impresionat la maxim,cartea “te prinde” si as dori sa le citesc si pe celelalte 2.Am tot cautat modalitati de downloadare (ptr ca nu imi permit sa dau atatia bani pe ele),dar nu am gasit.Asa ca apelez la tine (ca multi altii,dupa cum am vazut),si te rog,cand ai timp,sa-mi trimiti si mie link-ul de unde pot sa le “iau”.Iti multumesc ! Adresa mea de mail e: punctuletz79@yahoo.com

    Like

    Reply

  102. Buna Alexandra! Daca ai vrea ai putea sa-mi trimiti si mie volumele 2 si 3 pe adresa de e-mail larisa.ximena09@yahoo.com ? Multumesc mult anticipat!

    Like

    Reply

  103. Posted by dana on April 16, 2014 at 13:47

    Buna, trimite-mi si mie te rog, volumele 2 si 3 ale trilogiei “cele cincizeci de umbre ale lui gray”. omydeea@yahoo.com

    Like

    Reply

  104. Posted by Rebeca on April 9, 2014 at 12:35

    Buna as dori si eu volumul 3…daca poti trimitel pe adresa mea.rebeca_alexandrina@yahoo.com…multumesc

    Like

    Reply

  105. Salut va rog sa imi trimiteti si mie macar vol I la adresa de mail: c.candu@mail.ru

    Like

    Reply

  106. Posted by andrei on April 6, 2014 at 17:36

    Salut , poti sa imi trimiti si mie toate 3 volumele pe adresa : andreyme6@yahoo.com te rog? Nu le pot gasi nicaieri sa le descarc, multumesc anticipat !

    Like

    Reply

  107. Posted by flavia on April 6, 2014 at 17:31

    Buna! Foarte addictive primele 2 carti si sunt foarte nerăbdătoare sa o citesc pe următoarea! As aprecia foarte mult daca mi-ai trimite-o pe adresa: flavia.2221@yahoo.com

    Like

    Reply

  108. Posted by Andra on April 6, 2014 at 16:44

    Buna! Imi poti trimite, te rog, vol. 2 si 3 pe andradeeutza85@yahoo.com? Nu le gasesc nicaieri. 😦

    Like

    Reply

  109. Posted by Elena on April 6, 2014 at 13:21

    Buna! Imi poti trimite, te rog, vol II si III pe natashaaa.andra@yahoo.com ? Nu le gasesc nicaieri si sunt nerabdatoare sa le citesc. Banuiesc ca a devenit enervant sa trimiti atat de multe e-mail-uri, dar iti apreciem efortul din suflet. Multumesc!

    Like

    Reply

  110. Posted by Alexa on April 4, 2014 at 21:32

    Buna! Ai putea sa-mi trimiti si mie volumele 2 si 3 pe adresa alexa894@yahoo.com? O seara placuta!

    Like

    Reply

  111. Posted by alina on April 4, 2014 at 00:02

    Buna! Iti scriu atat de tarziu pentru ca acum am terminat de citit primul volum, iar pe celelalte pur si simplu nu le gasesc nicaieri. Imi poti trimite si mie vol 2 si 3, te rog? Multumesc anticipat.

    Like

    Reply

  112. Posted by Silvia on April 2, 2014 at 21:23

    multumesc frumos 🙂

    Like

    Reply

  113. te rog, tocmai am terminat vol. si nu pot decat sa ma gandesc la urmatoarele volume, poti sa mi le trimiti si mie? Iti multumesc fff mult

    Like

    Reply

  114. Posted by Silvia on April 1, 2014 at 14:54

    servus,

    pot sa primesc si eu volumele 2 si 3, te rog frumos. multumesc. am citit primul volum in 2 zile, si sunt destul de curioasa sa aflu continuarea.

    Like

    Reply

  115. Posted by Lavinia on March 31, 2014 at 00:19

    Imi trimiti te rog frumos si mie volumul II si III la adresa lavynya_93m@yahoo.com. Multumesc frumos 🙂

    Like

    Reply

  116. Posted by maria on March 28, 2014 at 19:05

    Buna! Ti-as fi foarte recunoscatoare daca ai putea sa-mi trimiti si mie volumele 2 si 3 in romana la adresa: maritza_kissu@yahoo.com multumesc anticipat 🙂

    Like

    Reply

  117. Posted by Ruxanda on March 26, 2014 at 12:25

    Buna Alexandra te rog mult si mie vol 2 si 3
    adresa ruxal@rambler.ru
    multumesc mult

    Like

    Reply

  118. Posted by mona on March 26, 2014 at 01:41

    BUNA SEARA!Am inteles ca aici pot gasi volumele 2 si 3? Daca da si nu e prea mare deranjul as vrea si eu sa le am..adresa mea e lysa_mona@yahoo.com

    Multumesc!

    Like

    Reply

  119. Posted by maricica on March 25, 2014 at 22:45

    ohhh… te rog mult sa ai bunavointa de a-mi trimite si mie vol 2 si 3…. le caut si tot nu le gasesc..(maria.chitanu@gmail.com). Multumesc mult!!!

    Like

    Reply

  120. Buna! Ma bucura foarte mult faptul ca am gasit aceasta postare! Daca nu te deranjez si ai timp zilele astea te rog frumos sa imi atasezi si mie vol. II si III pe mailul: xcorceax@yahoo.com. Probabil ca deja te-ai saturat de atatea cereri, eu chiar nu vreau sa deranjez in vreun fel!
    Multumesc frumos!:)

    Like

    Reply

  121. Buna!
    Ma bucur foarte mult ca am gasit aceasta postare! Ti-as fi foarte recunoascatoare daca ti-ai face putin timp sa imi trimiti si mie vol. II si III, probabil ca deja te-ai saturat ca toata lumea sa ceara asta si chiar nu as vrea sa te deranjez, deci doar daca ai timp si vrei. Iti multumesc oricum! Mi-a facut placere sa citesc ce ai scris aici!
    leeaiulia@gmail.com este e-mailul meu

    Like

    Reply

  122. Posted by Aliona on March 24, 2014 at 14:06

    imi cer scuze, daca nu are sa va incomodeze, v-as ruga sa imi trimiteti si mie vol 2 si 3 pe adresa alionka0991@mail.ru
    multumesc anticipat

    Like

    Reply

  123. Posted by Ana on March 20, 2014 at 18:34

    Vreau si eu vol 2 si 3, te rog mult! Adresa: missyanne.b108@yahoo.com
    Multumesc mult!

    Like

    Reply

  124. Buna.Am citit primul volum intr-o noapte,insa nu le gasesc si pe celelalte doua.Crezi ca se poate ,te rog frumos,sa mi le trimiti si mie pe adresa blue_wild_roses@yahoo.com
    Multumesc anticipat

    Like

    Reply

  125. Posted by Georgiana on March 16, 2014 at 07:37

    Caut si eu de cateva zile vol 2 si 3,fara succes.Mi le poate trimite si mie cineva pe adresa georgicu_mc@yahoo.com ? Multumesc anticipat!

    Like

    Reply

  126. Posted by felicia on March 14, 2014 at 01:36

    poti sa imi trimiti si mie vol 2 si 3 te rog? (felicia_mihaela_92@yahoo.com)

    Like

    Reply

  127. Posted by eugeniu on March 13, 2014 at 12:42

    Buna, imi poti trimite si mie cartile? toate 3 volume plisss (e_nacu@mail.ru)

    Like

    Reply

  128. Posted by Andru on March 13, 2014 at 08:08

    Buna! Imi poti trimite si mie volumul II si Volumul III ?
    Adresa mea este : xandra.bodonea@gmail.com

    Like

    Reply

  129. Hey, ti-as fi foarte recunoscatoare daca ai putea sa-mi trimiti si mie cartile in romana la adresa: lime_7@bk.ru . Multumesc anticipat! 🙂

    Like

    Reply

  130. te rog sa i-mi trimiti si mie volumele 2 si3 aici e adresa mea de email adedeli@yahoo.com

    Like

    Reply

  131. Posted by ioana on March 8, 2014 at 14:26

    buna,ma declar impresionata de descriere si asi fi recunoscatoare sa primesc si eu volumele 2 si 3 la adresa de email adina.ioana_popovici@yahoo.com daca e posibil…multumesc anticipat

    Like

    Reply

  132. Posted by Anna on March 8, 2014 at 11:21

    Buna ! Daca te rog, imi trimiti si mie volumele? 2 si 3 mi-ar trebui ..
    Mailul meu e babus_4u@yahoo.com
    Iti multumesc anticipat ! 🙂

    Like

    Reply

  133. Posted by Alexandra on March 8, 2014 at 11:12

    Scuze pentru întârziere, am trimis astăzi volumele. Să-mi lăsați un comentariu dacă nu le-ați primit. 🙂 Iar dacă le-ați primit, lectură plăcută!

    Like

    Reply

    • Posted by Christinne on March 22, 2014 at 20:19

      Buna! Am citit primul volum insa nu le gasesc pe celelalte :/, ai putea sa imi trimiti pe mail volumele 2 si 3 ? (chrissstinne@yahoo.com) Multumesc mult ! ^_^

      Like

      Reply

  134. Posted by Cami on March 6, 2014 at 23:40

    Buna, imi poti trimite si mie cartile?!! Le-am citit in engleza si tare as vrea sa le mai citesc o data si in romana. Mersi anticipat (c.kmy86@gmail.com)

    Like

    Reply

  135. Posted by gabriela on March 6, 2014 at 19:40

    am citit si eu primele 2 volume dar de cel de al 3 lea nu dau nicicum. as fi recunoscatoare daca mi-ai trimite si mie la adresa ababeigabriela@yahoo.ro .multumesc tare mult si astept cat mai curand raspunsul mult asteptat

    Like

    Reply

  136. Posted by Iulian on March 5, 2014 at 10:28

    buna! imi poti trimite si mie te rog volumul 3? adresa: todor.iulian@gmail.com

    Like

    Reply

  137. Posted by Ana on March 4, 2014 at 13:08

    te rog mult si mie vol 2 si 3
    adresa mea e exitos_06@yahoo.es
    mersi mult

    Like

    Reply

  138. Posted by Daniela on March 4, 2014 at 12:07

    Buna! Imi poti trimite volumul II si III ? Adresa mea este : danieladicu92@yahoo.com Multumesc!

    Like

    Reply

  139. Posted by Viky_66 on March 3, 2014 at 21:17

    Daca Alexandra tia trimis cartea,poti te rog sa mio transmiti si mie pe adresa aceasta victorita-1999@hotmail.com.multumesc!

    Like

    Reply

  140. Posted by Viky_66 on March 3, 2014 at 16:50

    Am citit volumul 1,e o carte minunata,merita citita,poti te rog sami trimiti pe adresa aceasta victorita-1999@hotmail.com ,volumul 2 si 3.Mulțumesc anticipat!

    Like

    Reply

  141. Posted by Mara on February 27, 2014 at 15:15

    Mi-ai putea trimite si mie volumul 3? Ard de nerabdare….mcaloean@yahoo.com
    Multumesc anticipat!

    Like

    Reply

  142. Posted by miki on February 26, 2014 at 19:45

    Buna! Daca se poate cele trei volume pe adresa cristin_ica@yahoo.com. Multumesc mult de tot. O seara buna

    Like

    Reply

  143. Posted by andreea on February 22, 2014 at 22:35

    buna seara 🙂 imi poti trimite si mie vol 2 si 3 te rog? mersi frumo 🙂 adresa mea este andreea_tersanszki@yahoo.com

    Like

    Reply

  144. Posted by adriana on February 21, 2014 at 18:01

    eu acum 2 zile am terminat de citit prima carte si sincer de mult nu am mai fost asa captivata de o poveste.Mi-ar placea sa imi trimiti volumele 2 si 3.Adresa mea este mares.adriana3@gmail.com

    Like

    Reply

  145. Heey,

    Am ajuns pe blogul tau din curiozitatea de a afla mai multe despre aceasta carte. Mi-a placut ce am citit si din cauza asta am citit mai multe articole. Super fain!:)

    As vrea si eu daca nu e un deranj prea mare cele 3 volume online (ionella_31@yahoo.com).

    Multumesc&Bafta la scris 🙂

    Like

    Reply

  146. Posted by Lucia on February 17, 2014 at 14:58

    Vreau si eu volumul II daca se poate, sirbulucy@yahoo.com, multumesc anticipat

    Like

    Reply

  147. Buna, am fost impresionat de tot ce tine de aceasta carte! Imi poti trimite si mie volumele 2 si 3? jardanvasile251989@gmail.com MSSSS :****

    Like

    Reply

  148. Posted by Sorana on February 15, 2014 at 16:06

    buna! mi-a placut foarte mult vol.1 si abia astept sa ma apuc de celelalte. imi poti trimite si mie pe mail vol2 si 3? (butterfly.s027@yahoo.com) multumesc anticipat!

    Like

    Reply

  149. Posted by maria on February 14, 2014 at 12:49

    esti tare! desi am cuparat toate 3 volumele,as dori sa mi le trimiti si mie pentru a avea activitate si la munca!!!multumesc:maria.cristea@elo.ro

    Like

    Reply

  150. Posted by Sabina on February 12, 2014 at 18:17

    Buna! Ce ai făcut mai sus e chiar foarte tare! Am citit volumul unu pe scribd si îmi doresc din tot sufletul sa le citesc si pe celelalte doua. Te rog mult mult mult sa mi le trimite si mie pe următoarea adresa de mail : mylove4xoxo@yahoo.com!
    Multumesc anticipat!

    Like

    Reply

  151. Posted by Ana on February 12, 2014 at 17:04

    Buna!! Imi poți trimite te rog si mie vol 2 si 3! De ieri nici nu respir, am terminat primul volum!! Adresa mea de email pop1981andreea@yahoo.com , multumesc anticipat!

    Like

    Reply

  152. Posted by Delia Pop on February 10, 2014 at 16:08

    Buna! Daca te lasa inima,poti sa-mi trimiti si mie volumele 2 si 3? 🙂
    Ai respectul meu si admiratia pentru munca depusa pe acest blog,cat si pe pagina de facebook,unde am gasit niste postari care mi-au ajuns la suflet! Felicitari si tine-o tot asa,pentru ca munca ta este apreciata,iubita si urmarita ! :*
    Uite de adresa de e-mail :
    deliapop26@yahoo.com . Multumesc mult ! O zi frumoasa..

    Like

    Reply

  153. Posted by alexandra on February 8, 2014 at 19:06

    Buna alexandra..e sunt alexandra…intr.adevar vol 2 pare a fi mai placut dat din pacate nu il am ppe tot.ai putea te
    rog daca esti draguta sa imi trimiti si mie vol 2 si 3??.
    ale_9004@yahoo.com
    ms mult:*:*

    Like

    Reply

  154. Posted by Linda on February 7, 2014 at 11:18

    Buna imi poti trimite si mie, te rog, vol 1 si 3? linda_raluca@yahoo.com Multumesc

    Like

    Reply

  155. Posted by fendtvarioprofi@gmail.com on February 5, 2014 at 15:28

    Buna, nu am gasit nici primul volum ,,sunt mai prostanac,, mi le trimiti si mie te rog
    Pe adresa fendtvarioprofi@gmail.com ?:)
    Iti multumesc mult ingeras, pa

    Like

    Reply

  156. Posted by olga on February 2, 2014 at 16:59

    Buna Alexandra poti te rog sa imi trimiti si mie volumul 2 si 3….te rooog omoloman@yahoo.com

    Like

    Reply

  157. Posted by lacramioara on January 31, 2014 at 18:06

    BUNA ALEXANDRA AS DORI SA-MI TRIMITI SI MIE VOL II ADRESA DE MAIL ESTE lacra_mat@yahoo.com.. te rog din suflet

    Like

    Reply

  158. Posted by lucik on January 28, 2014 at 16:49

    Buna!daca se poate(doresti)sa-mi trimiti si mie vol 2 si 3.te rog mult si frumos.lucik_17_2008@yahoo.com.ms mult

    Like

    Reply

  159. Posted by liya on January 26, 2014 at 13:43

    te rog mult sa.mi trimiti si mie volumul 2 la adresa liza4ka75@yahoo.com
    merci mult

    Like

    Reply

  160. Posted by iness on January 23, 2014 at 12:59

    buna Alexandra, nu te supara, te-as ruga sa-mi trasmiti shi mie volumul 2 si 3!adresa mea manolii_inesa@yahoo.com merci anticipat!

    Like

    Reply

  161. Posted by iness on January 23, 2014 at 12:58

    buna Alexandra, nu te supara, te-as ruga sa-mi trasmiti shi mie volumul 2 si 3!adresa mea manolii_inesa@yahoo.com. merci anticipat!

    Like

    Reply

  162. Buna, am citit primul volum si mi-a placut enorm de mult. As fi recunoscatoare daca mi-ai putea trimite si mie pe mail volumul 2 si 3 -> bia_irt@yahoo.com.
    Multumesc anticipat !

    Like

    Reply

  163. Posted by Greta Claudia on January 13, 2014 at 19:48

    Buna, Oare unde pot sa gasesc volumul 2 si 3. Daca poate cineva sa imi trimita pe e-mail: claudiagreta77@yahoo.com.

    Multumesc

    Like

    Reply

  164. wowww, am terminat si eu primul volum. Abia astept sa vad ce se intampla in continuare 😉
    Alexandra, inca o data, iti multumesc mult pentru volume.
    Tuturor, … sa aveti o zi minunata

    Like

    Reply

  165. Posted by Alexandra on January 8, 2014 at 15:04

    Buna Alexandra!!!Scuze, vad ca ai destul de multe cereri….crezi ca ai putea sa imi trimiti si mie vol 2 si 3?? As fii foarte recunoscatoare!!! Multumesc!!! alexutza183@yahoo.com

    Like

    Reply

  166. Posted by adina on January 2, 2014 at 19:31

    buna , daca ai timp , as dori si eu cele 2 volume pe adresa vioreladina@yahoo.com. multtumesc

    Like

    Reply

  167. Posted by Iulix on December 30, 2013 at 17:33

    in acest moment am terminat de citit volumul I… Simt o nevoi de nestapanit sa incep tot in acest moment volumul II.. Daca ai putea sa mi-l trimiti si mie as fi profund recunoscatoare!
    Multumesc!

    Like

    Reply

  168. Posted by Anna on December 28, 2013 at 01:28

    Buna, precum ceilalti am terminat primul volum, mi-a placut la nebunie si as fi profund recunoscatoare daca le-as putea primi prin email celelalte 2 volume, adresa mea de email este : anne_iulia_dio@yahoo.com .
    Multumesc anticipat, continuarea pare sa fie mult mai interesanta!

    Like

    Reply

  169. Imi poti trimite si mie volumul 2 si 3 la adresa
    dana_bia23@yahoo.com.
    Am citit si volumul 1 , dar acum sunt din ce in ce mai curiosa .Multumesc anticipat!

    Like

    Reply

  170. Posted by deea on December 22, 2013 at 14:09

    Salut! As vrea si eu sa citesc aceasta carte. Ai putea sa imi trimiti volumele pe adresa : aurelia231970@yahoo.com . Multumesc mult!

    Like

    Reply

  171. Posted by Georgiana on December 10, 2013 at 02:51

    Hey! Tocmai ce am terminat de citit primul volum, ai putea, te rog, sa mi trimiti si mie vol 2 si 3. Nu le gasesc pe nicaieri. Adresa mea este: georgianaalx@gmail.com (da, cu 2 de “a”). Multumesc anticipat 🙂

    Like

    Reply

  172. Posted by Cristina Catalina on December 9, 2013 at 16:42

    Buna! Se poate sa primesc si eu volumul 2 va rog ? Aseara am terminat volumul 1 si simt ca ma sfarsesc daca nu intru repede in posesia continuarii! Adresa mea este window_shopper_4real@yahoo.com. Va multumesc anticipat

    Like

    Reply

  173. Buna, imi doresc de mult sa citesc aceasta carte. Prima oara am auzit despre ea la emisiunea ‘dr Oz’. Imi poti trimite si mie, pe mail volumele? Adresa mea de mail este: vvv_112003@yahoo.com
    10x anticipat

    Like

    Reply

  174. Posted by roxana on November 27, 2013 at 19:11

    Imi poti trimite pe mail vol 1 si 2, le am cautat si nu le am gasit pe net. adresa mea este : pontondelta@yahoo.ro

    Like

    Reply

  175. buna. ai putea sa imi trimiti si mie vol 1 si 2 ale cartii te rog. sofiandanielalarisa@yahoo.com. multumesc:)

    Like

    Reply

  176. Posted by Roxana on November 25, 2013 at 01:47

    Buna! tocmai am terminat de citit volumul I, mi-a placut foarte mult. Am cautat dar nu gasesc nicaieri de unde as putea descarca si volumul II. Mi-l poti trimite si mie pe mail,te roog frumos? roxana_e16@yahoo.com

    Like

    Reply

  177. Posted by raluca on November 11, 2013 at 00:39

    vreau si eu volumul 2 daca se poate te rog.uite emailul meu:ralluk_ella19@yahoo.com

    Like

    Reply

  178. Buna! M-ai facut curioasa si pe mine. Nu e prea mare deranjul pentru tine, daca te rog sa mi-o trimiti si mie pe email? anitta.cazacu@yahoo.com . Multumesc mult!

    Like

    Reply

  179. […] la lectură pe: Alexandra, Alex Mazilu, CafeauaTa, Kadia,  și pe toți ceilalți care sunt curioși să vadă ce scrie […]

    Like

    Reply

  180. Posted by andreea on October 21, 2013 at 10:53

    Buna,as vrea si eu volumele 2,3 daca ma poata ajuta cineva pe mail:andreiutza
    _deea90@yahoo.com 🙂

    Like

    Reply

  181. Posted by diana1306 on October 14, 2013 at 20:42

    Fetele, vindeti vreuna volumul 2?va pup

    Like

    Reply

  182. […] am considerat ca sunt cam la fel precum cele pe care le-am citit prin acum, am citit diverse pareri si am pornit la […]

    Like

    Reply

  183. Am la activ cartea 1 si 2 si acum 3 abia am inceput-o, am citit peste tot, in autobuz, acasa, la munca in pauze, cum acasa nu imi vedea nimeni ranjetul, la servici cineva m-a observat si intrigat m-a intrebat de ce zambesc asa frumos cand citesc ?! Acu zau, cum sa nu zambesti???! Mi-a placut mult, am savurat unele faze, altele le-am retinut, altele as vrea sa le mai citesc, una peste alta, nu vreau sa se termine, dar presimt ca azi e ziua cand termin si a 3 a carte, kindle-ul imi devine tare bun prieten in astfel de momente.

    Misto carte, pe mine m-a prins si as mai citi-o peste cateva luni, sunt convinsa ca voi vedea altfel informatiile si as recomanda-o tuturor, fie ei barbati sau femei si nu strict pentru secventele fierbinti, ci pentru cultura generala, avem nevoie uneori scris negru pe alb pentru a ne descatusa mintea. Intradevar are multe tendinte romantoase, dar am crescut citind si Sanda Brown, deci nu mai cred in povesti, insa prinde bine la sufletel o astfel de carte din cand in cand. Multumesc ptr cuvintele tale, tot amanam sa o citesc, varianta in engleza mi se pare putin greioaie dar am cercetat sa gasesc in romana si am reusit.

    Like

    Reply

  184. Posted by My Dark Ilusions on August 30, 2013 at 15:37

    Stiu ca nu-i frumos din partea mea dar mi-am golit buzunarele pe Dan Brown vara asta si vreau cartea cred ca nu am trimis bine adresa de email daca e asa o mai scriu o data si de nu merge te-as ruga sa lasi link-ul de unde ai descarcat-o ca eu o tot caut de ceva timp. Scuze ca te deranjez iar. 😀 adresa e ghineaeugenia@yahoo.com

    Like

    Reply

  185. Posted by Louise on August 27, 2013 at 14:58

    Ai dreptate, nu e o carte grea dar nici nu pica usor, ca sa spun asa. Nu are intelesuri ascunse si pasaje complicate, dar uneori e prea plina de jocuri sexuale. Nu e o carte perfecta, se gasesc parti, desi nu multe ce e drept, care nu isi au locul acolo, dar, daca e sa tragi o linie, merita citita pe net, nu e genul pe care vrei s-o cumperi pentru recitit. Apropo, in romana sau engleza ai gasit-o? M-ar tenta sa ma apuc si de partea a doua, pare interesanta din ce ai scris tu.

    Like

    Reply

  186. […] Nina, Ana-Maria, Kadia, Tina, Carmen, Raluca, Surioara, Ciupercuta, Cris Mary, Ana Q., Redsky, Alexandra, Bia. Sigur, dacă mai sunt doritori, o pot prelua fără probleme, iar eu le voi oferi în schimb […]

    Like

    Reply

  187. […] Mirela Pete, Dana Lalici, Gabi, Theodora, Axlandra, Dănutz, […]

    Like

    Reply

  188. Nu este chiar genul de carte care sa ma atraga, mai ales ca abia am terminat primul volum dintr-un SF minunat. Sunt inca sub influenta lui Orson Scott Card. 😉
    Dar imi place felul in care vorbesti despre ea, reusesti sa starnesti curiozitatea omului.

    Like

    Reply

  189. […] Aici găsiţi recenzia pentru volumul II! […]

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on August 1, 2014 at 02:45

      Bunaa!! Imi poti trimite si mie te rog, volumele II si III ? le-am tot cautat , dar fara succes.mersi mult! 😀 (alexandra.allexa94@yahoo.com)

      Like

      Reply

Părerea voastră contează!