Un discurs cu ketamină

mihai-gadea-2Fiind responsabilă cu transportul copiilor, dimineaţa, inevitabil ascult anumite posturi de radio. Uneori mă delectez cu muzică bună (Rock FM), alteori mai aud câte o poantă în vreo emisiune (Europa FM) şi alteori aud lucruri care mă lasă fără cuvinte. Spre exemplu, astăzi dimineaţă am auzit un discurs care mi-a stârnit un pic de repulsie. Discursul era al lui Mihai Gâdea, făcea parte dintr-o emisiune TV (“Sinteza zilei” ), din 23 septembrie, şi suna cam aşa:

Sunt foarte fericit ca in aceasta seara maestrul Arsinel este printre noi si sper sa fie multi ani de zile de aici incolo.

Sper ca va veni si o zi in care in tara noastra sa nu se mai doreasca atat de mult moarte, sa moara ala, sa-i moara copilul, sa-i moara nepoata, sa mori tu, sa moara ma-ta.

Celor care ne doresc moartea: Probabil ca Mircea (Badea – n.red.) o sa isi spuna in emisiune punctul de vedere. Lui Mircea, mie si altora. Pentru ca ei sunt sclavii lui Basescu.

Pentru ca au reusit sa aduca in Piata Universitatii, pe langa cei onesti, care probabil ca au fost si sunt. Cu toti banii lui Soros, cu toate organizatiile lui Soros, cu toate organizatiile ICR-iste basiste, au reusit sa aduca in piata… cati au fost aseara? 10 mii? In seara asta nu mai era nimeni.

Vreau sa le atrag atentia ca in momentul in care urasti intr-o asemenea maniera incat sa urezi moarte cuiva si ii pui lumanari la capatai s-ar putea sa nu stii de unde te loveste.Sper din toata inima sa nu se intample asa ceva.

Dar nu-i iritati pe oamenii multi, foarte multi care iubesc postul acesta de televiziune si pe oamenii care lucreaza aici.

Pentru ca voi nu stiu daca stiti, ca multi dintre voi nu stiti din cauza ketaminei, multa ketamina va impiedica in a intelege lucrurile. Ketamina voastra, urina prietenei, a prietenului, va impiedica. 

Dar sefii vostri – pentru ca voi sunteti niste sclavi, sunteti sclavii lui Basescu si ai regimului lui  – sefii vostri stiu cat de multi oameni se uita aici pentru ca din acest motiv v-au pus sa injurati Antena 3. 

Oamenii aia s-ar putea sa fie deranjati de mesajele voastre instigatoare si de ura asta teribila. Si noi nu putem sa fim responsabili daca voi continuati cu lucrurile astea.” (sursa text+imagine: revista22.ro)

Nu am atins subiectul Roşia Montană pe acest blog, nu am ţinut partea nimănui şi nici nu am ieşit în stradă. Şi probabil nu voi face asta prea curând, dar mie acest mesaj îmi sună un pic a ameninţare. Să le adresezi astfel de cuvinte protestatarilor, pe un post de televiziune, e un pic deplasat din punctul meu de vedere. Nu sunt as în ale politicii. De fapt, nu prea înghit tot ce ţine de lumea politică românească, şi tocmai din cauza asta vă întreb pe voi, dragii mei cititori: ce părere aveţi despre acest discurs al domnului Mihai Gâdea? Poate doar mie mi se pare că a întrecut un pic limita…

11 responses to this post.

 1. Facebook mi-a scos si mie in cale acest discurs. Nu stiam cine e acel nene si dupa ce l-am ascultat, m-am decis sa ma feresc de el si de acum inainte.

  Like

  Reply

 2. Nu stiu de ce se mai uita cineva la aceste marionete politice care se considera oameni de televiziune. Antenele nu mai reprezinta demult o sursa de informare de incredere si mai ales antena 3. Ar fi trebuit sa aibe si ei ca si Carcotasii la final un “claim” in care sa se specifice la finalul fiecarei emisiuni ca acestea sunt doar pamfleturi si trebuiesc tratate ca atare.

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on October 1, 2013 at 18:00

   Din fericire eu nu mă uit. Dar, uite, se mai întâmplă să şi auzi, întâmplător, la radio… 🙂

   Like

   Reply

 3. O zicala batraneasca suna cam asa :
  ” De taceai, filozof ramaneai ” !!!

  Like

  Reply

 4. Posted by ratzone on September 30, 2013 at 17:03

  vremea a trecut, reactie timida, lipsa de argumente viabile, palpabile, spun si eu ca un necunoscator

  Like

  Reply

 5. Mi se pare balmajeala unui minor “crud la minte” – infantila atitudine, discurs pe masura. Vorba aia: daca taceai, filozof ramaneai!

  Like

  Reply

 6. Pur şi simplu trebuia să tacă.

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: