Cum (nu) seduci un bărbat normal

Ce femeie nu visează la arma infailibilă a seducţiei? Fiecare dintre noi caută calea cea mai sigură către inima bărbatului dorit. Problema apare atunci când femeile încurcă inima bărbatului cu altceva ce se află puţin mai jos de buric.

Nu îţi trebuie cinci facultăţi şi nişte cursuri suplimentare pentru a atrage atenţia unui bărbat. Dar să ne înţelegem de la bun început, vorbesc despre cei care încă au rămas bărbaţi şi nu s-au transformat în aşa ceva:

4Z2JM

Dacă îţi doreşti un partener care să se îndrăgostească de absolut tot ceea ce însemni tu ca persoană, totul e extrem de simplu şi vei şi vedea de ce. Dar dacă visul tău e un specimen precum cel din fotografia de mai sus, te rog să părăseşti această pagină. Nu te pot ajuta (nu că nu vreau, dar chiar nu ştiu cum)!

Dacă gândim cât de cât asemănător, bărbatul pe care ţi-l doreşti nu claxonează mândrele când stă la semafor, nu fixează cu privirea orice urmă de bucuţă şi are în vocabular şi alte cuvinte în afară de “sex”, “maşină”, “bani” (sau “avere”), “sală” şi “club”.

Pentru ca o întâlnire cu un astfel de bărbat să fie reuşită, tot ce trebuie să faci e să fii tu însăţi. Orice urmă de artificiu va ieşi la iveală, la un moment dat, pe parcursul unei eventuale relaţii. Drept urmare, cel mai bine e să fii sinceră de la bun început şi cu tine şi cu el.

1. Îmbracă-te comod! Un strop mai elegant, dar comod să fie. Nu apela la o curea pe post de fustă, că şi misterul are rolul său în seducţia unui bărbat. Dar nu-ţi pune nici un sac de cartofi pe tine, căci aspectul tău fizic trebuie să fie plăcut vederii, nu să-l trimită pe bietul om la lista cu “scuze pentru care trebuie să plec mai devreme de la întâlnire”.

2. Nu te cocoţa pe tocuri înalte dacă nu ai experienţă cu ele! Şi când zic experienţă nu mă refer la probat modele diferite, într-o după-amiază, la magazinul din centru’. Dacă nu reuşeşti să-ţi menţii echilibrul şi te bălăngănești pe tocurile înalte ca un beţiv la 5 dimineaţa, renunţă la idee şi încalţă-te cu ceva care să nu-ţi asigure milionul de vizualizări pe Youtube.

3. Când vă întâlniţi, încearcă să nu pari ca proaspăt scoasă din congelator dar nici atât de entuziasmată de prezenţa lui încât să-i creezi o stare de sufocare. 

4. Nu-i pune pe tavă chiar toată povestea vieţii tale: de la prima oară când ai făcut la oliţă, până la ultima partidă de sex eşuată! Unele lucruri ar trebui să le ţii pentru tine şi, pentru numele lui Dumnezeu, mai lasă-l şi pe el să vorbească!

5. Dacă nu ai idee cu ce se mănâncă hobby-urile sale, nu îi da impresia că eşti expertă în aşa ceva. Oricât de mult ai vrea să-i demonstrezi că aveţi sute de mii de chestii în comun, află că minciuna are picioare scurte şi te muşcă de fund când te aştepţi mai puţin!

6. Şi nu în ultimul rând, zâmbeşte! Pe lângă parfum, care are un rol ameţitor de a stimula imaginaţia masculină, zâmbetul e cel mai reuşit accesoriu al unei femei. Pe mine, cel puţin, m-a ajutat de fiecare dată!

Nu ai nevoie de super-puteri pentru a seduce un bărbat, din punctul meu de vedere. Dar trebuie să-l nimereşti pe cel compatibil sufletului tău. Altfel, îmi pare că nu prea are rost.

Mă gândisem iniţial să concep un set de sfaturi şi pentru bărbaţi, dar apoi mi-am adus aminte de Rowan Atkinson şi a sa lecţie de seducţie:

Articol scris pentru proba Super Playboy – SuperBlog 2013.

Super_Playboy_Print_SP.indd

11 responses to this post.

 1. Posted by Claudia Oprisan on October 27, 2013 at 17:25

  Interesant ce si cum scrii…bafta la concurs

  Like

  Reply

 2. Mmmm, puteai sa mai adaugi, sunt mai multe , bineinteles tot la modul general dar daca stau bine sa ma gandesc, nu stiu ”cate fete” respecta din ce ai enumerat. Probabil asa faci tu…dar apare ecuatia x si y, in care barbatul mai conservator…nu se lasa cucerit de o femeie..e ceva absurd. Eu cel putin ma sperii cand sunt ”urmarit” :))) si fug..tare..

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on October 22, 2013 at 15:31

   Eih, ştiu că nu e valabil în toate cazurile dar am încercat şi eu… măcar la câteva persoane e posibil să se aplice. 😀

   Like

   Reply

 3. Alexandra, ai dreptate! ”Pe lângă parfum, care are un rol ameţitor de a stimula imaginaţia masculină, zâmbetul e cel mai reuşit accesoriu al unei femei.” E chiar bun, să știi! Textul tău, dar și parfumul. Baftă! 🙂

  Like

  Reply

 4. […] Mirela Pete, Silving, Gabi, Lili, Axlandra, Florina, Zamfir, Penelopa, Zina, […]

  Like

  Reply

 5. Filmuletul cu Mr. Bean e genial. Mai ales finalul :))).

  Like

  Reply

  • Posted by Alexandra on October 19, 2013 at 17:01

   M-ar fi interesat mai mult părerea ta despre textul meu.:D Filmuleţul e într-adevăr genial! :))

   Like

   Reply

   • Si textul e bun. Eu sunt o persoana pretentioasa in ceea ce priveste relatiile. Pardon, sunt o persoana selectiva. Si nu pic repede in plasa nimanui. Mai ales daca e imbracata cu un covor, vorbeste ca la coltul blocului si are creierul unei ciori. :)). Deci, da…cam asa nu seduci un barbat

    Like

   • Posted by Alexandra on October 19, 2013 at 21:26

    E bine atunci că suntem pe aceeaşi lungime de undă. :))

    Like

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: