Allview lansează X1 Soul, primul smartphone single SIM din portofoliu

Sfârşitul lunii octombrie nu a rămas nemarcat în lumea smartphone-urilor. Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, a lansat pe 31 octombrie noul său vârf de gamă.

DT__8986

Acesta aduce în premieră: design unibody, procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, display japonez JDI  Full HD, camere foto de 13, respectiv 5 MP. X1 Soul este primul smartphone Allview dotat  cu funcţia Air Gesture, care permite interacţiunea ultilizatorilor cu telefonul fără să-l atingă. Noul device are un ecran de 5 inchi protejat de Gorilla Glass 3, o grosime de numai 7,9 mm şi rulează sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean.

X1-Soul_Semiprofil_2

 „Lansăm astăzi noul vârf de gamă, un telefon ultraperformant, cu dotări de top. Cu X1 Soul satisfacem cele mai pretenţioase gusturi în materie de tehnologie şi design, oferind utilizatorilor un device ingenios, inovativ şi inteligent, care îi va inspira. Acesta este primul single SIM din portofoliul nostru” , a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Telefonul dispune de 2 camere foto, cea principală model OV12830 de 13 MP şi cea secundară model OV 5648, de 5 MP. Pe lângă funcţiile standard precum filmare Full HD, fotografiere panoramică şi smile detection, camera device-ului dispune de o serie de funcţii inteligente precum: picture clear, fotografiere hands free, continuous shooting (99 de fotografii în 21 de secunde), 12 efecte beauty şi best picture. Partea frontală a telefonului este prevăzută cu o cameră secundară de 5MP, care facilitează convorbirile video şi realizarea de autoportrete.

Allview X1 Soul este cheia de boltă a gamei Allview, fiind realizat cu tehnologii de top precum: LTPS, Full Lamination, White Magic şi CABC în cazul display-ului JDI Full HD sau tehnologia BSI pentru camerele Omnivision de 13, respectiv 5 MP,” a declarat Alin Niscov, Sales Manager Allview.

X1-Soul-front-back

Designul unibody este rezultatul îmbinării perfecte între precizia computerelor şi îndemânarea specialiştilor din domeniu, prin utilizarea tehnologiei CNC. 

Datorita tehnologiilor display-ului JDI, aplicaţiei inteligente de economizor baterie şi nu în ultimul rând, a bateriei SDI, creşte performanţa energetică cu până la 30%. 

Interacţiunea cu device-ul este spectaculoasă în orice moment al utilizării aplicaţiilor inovatoare controlate prin gesturi şi voce. 

Amplificatorul audio Yamaha şi sistemul DTS garantează calitatea sunetului, iar căştile cu un design inovator incluse în pachet asigură o înaltă fidelitate sonoră.

Noul smartphone este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

X1 Soul  poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 1599 lei.

Mie, personal, mi-a cam făcut cu ochiul acest nou smartphone şi, pentru că în curând va veni timpul să-mi schimb telefonul, acesta va fi cu siguranţă pe lista de alegeri.

 Voi ce părere aveţi?

X1-Soul-semiprofil_casti

Sursă foto&informaţii: Comunicat de presă Allview

8 responses to this post.

 1. Posted by cristi on March 4, 2014 at 16:13

  Noul telefon mi se pare unul dinte cele mai bune de la Allview. M-au impresionat foarte tare cu Viper insa acesta intrece toate asteptarile mele. Pe landa design-ul unibody, au venit cu o camera de 13 Mp si multe alte functii ale ei pe care abia astept sa le testez.

  Like

  Reply

 2. Posted by paul on March 3, 2014 at 17:08

  Super frumos telefonul. Are specificatii dintre cele mai bune si cred ca este unul dintre cele mai bune telefoane iesite pe piata la ora actuala. Camera este de 16 MP si are un procesor Qualcomm MSM8274 Krait 400/2.15GHz Quad-core, dintre cele mai bune.
  Chiar este un telefon special.

  Like

  Reply

 3. Încă nu sunt hotărât dacă să-l cumpăr sau nu. Mai aștept să mă mai gândesc. El pare un telefon foarte bun.

  Like

  Reply

 4. Posted by dan70333 on November 8, 2013 at 13:31

  Mi se pare foarte tare telefonul asta. E mai mult decat ma asteptam de la Allview. Are un design impecabil , iar specificatiile sunt pe masura lui. E perfect! Il vreau si eu!

  Like

  Reply

 5. Ca o mica sugestie, daca imi permiti: cand mai scrii astfel de articole incearca sa nu te zgarcesti la cuvinte si in special explicatii, ca nu toata lumea stie ce inseamna CNC, JDI, SDI ori DTS.

  Like

  Reply

 6. […] de azi a fost aleasă, foarte inspirat, de Alexandra Cristea. Urmează, în 17 noiembrie, povestea cu tema Parfumul de la curtea Regelui Soare, o temă […]

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: