Pisi, lasă telefonul!

phoneaddict

Ora 7.00: Lady Gaga îți răsună în ureche, strigându-l pe un anume Alejandro. Te trezești buimacă, cu părul ciufulit, ochii lipiți și pantalonii răsuciți ca un sac de cartofi pe șoldurile tale. Întinzi mâna, încercând să nimerești telefonul pe care l-ai aruncat aseară sub pernă, după ce ai scris un ultim ”noapte bună!” pe Facebook.

Ora 7.20: Ai reușit să-ți găsești o bluză decentă și o fustiță asortată noului anotimp. Îți aduci aminte că nu ai făcut nicio poză primăvara asta și e deja 2 Martie. Îți scoți trusa bună de machiaj din sertar și te ascunzi din nou sub masca de femeie fatală. Iei telefonul și îți faci 10 poze: 4 în oglinda din camera ta, 3 în oglinda din baie și 3 în oglinda de pe hol; toate cu privirea într-o parte, de parcă nu știai că mâna ta va declanșa blitzul în secunda aia.

Ora 8.00: Ai întârziat la serviciu/ore dar a meritat, căci ai primit deja 10 like-uri la poza numărul 11, pe care ți-ai făcut-o în fața blocului.

Ora 8.10: Ești în taxi și auzi o melodie bună la radio dar nu știi cum se cheamă. Nu se poate așa ceva! Trebuie să afli numele melodiei. E prea genială ca să nu o mai asculți măcar de o sută de ori. Telefonul îți face cu ochiul și scoți Shazam-ul la înaintare. Afli numele melodiei, zâmbești fericită și o cauți pe aplicația de youtube. „Distribuie pe Facebook!” Gata, viața are sens din nou!

Ora 8.30: Îți ceri scuze pentru întârziere. Dai vina pe vreme, trafic, astre, faci niște ochi de miel la tăiere și scapi cu basmaua curată. Te așezi la birou și scoți telefonul din poșetă. Tastezi repede un status despre cum muncești tu cu drag și spor, mai dai trei (zeci) de scroll-uri în news feed și pui telefonul într-un sertar. Măcar două ore nu trebuie să te mai uiți la el.

Ora 8.45: Vibrează ceva în sertar. Tre’ să fie un sms de la ursulețul tău pufos sau Pysycutz@Sexxxy, prietena ta cea mai bună. Te uiți repede. E tipul de sâmbătă seara căruia i-ai dat „din greșeală” numărul tău de telefon.

Ora 9.00: Ai rezistat eroic mai mult de 10 minute fără să te uiți la telefon. E timpul să scrii despre asta pe Facebook.

Ora 10.00: N-ai mai intrat de mult timp pe Twitter.#plictiseala #decenutrecetimpulmairepede #vreauacasa

Ora 11.00: O cafea și un sandwich delicios. Instagram, e timpul să intri în acțiune. Ah, câtă lume va aprecia imaginea cu gustarea ta.

Ora 12.00: Ce bine arată picioarele tale pe birou! Nu vrei să faci o poză cu ceea ce vezi tu acum și să le arăți și celor 24325 de prieteni de pe Facebook? Pariu că primești 100 de like-uri în prima secundă, dacă ridici fusta mai sus?

Ora 14.00: Pauzele mici și dese, cheia marilor succese. O plimbare în Mall ți-ar face bine. Poate găsești și ceva de purtat pentru sâmbătă seară. Dar întâi, un check in pe Facebook. ”At the Mall, bitcheeeeez!”

Ora 15.00: Sophisticata a distribuit un citat răvășitor. Te dărâmă pur și simplu. Trebuie să apară și pe Timeline-ul tău, poate-l vede și ursuletzul tău pufos și bagă ceva în capul ăla sec.

Ora 16.00: E timpul să te duci acasă. E îngrămădeală în metrou dar dai din coate și reușești să-ți faci loc, cât să scrii pe Google+ cam cât de nașpa e să mergi la ora asta cu metroul.

Ora 17.00: Vin două prietene la tine acasă. Stați toate trei pe canapea. Pe fundal rulează un film. Niciuna din voi nu știe numele filmului. Ana joacă Candy Crush, Maria se ceartă pe chat cu Săndel; iar tu te uiți la pozele fostului tău și suspini.

Ora 18.00: Ursuletzul tău îți dă poke. Ah, ce mult te iubește! Chiar dacă a dat like la aia cu decolteul cât Australia. Dacă te-a ciupit înseamnă că te iubește. Ce dovadă mai clară de iubire ai putea să-ți dorești?

Ora 19.00: A venit și Geta într-un final, cu o sticlă de șampanie din aia scumpă. Trebuie să faci o poză cu fetele și cu sticla și să o postați urgent pe Facebook. Hai, repede, poate se plictisește Zuckerberg să înoate în bani și închide site-ul înainte să apuci tu să primești minim 10 comentarii.

Ora 20.00: Camera se învârte și te gândești că e cazul să te duci pân’ la toaletă, să scoți răul din tine. Ana și Maria te urmăresc, ambele cu telefonul în mână. Se iau la întrecere: care postează mai repede poza cu tine dând la pește.

Ora 20.06: Lași un comentariu la poză: ”Haiudeți buăi fetilor…_)))”

Ora 20.10: Deschizi Twitterul și tastezi: Bărbații e degeaba. #preamultasampanie #drunkbitch 

Ora 21.00: Îți dai cu apă rece pe față, îmbraci pijamalele cu inimioare roz și sclipici la margine și te bagi în pătuț. Status pe Facebook: ce mahmureală urmează mâine…

Ora 22.00: Te foiești de pe o parte pe alta și nu reușești să adormi. Scoți telefonul de sub pernă și analizezi toate postările prietenilor tăi până ajungi la ce au postat acum 2 zile. Adormi cu telefonul în mână.

Ora 7.00: Alejandro, Alejandro…

Sursa foto:  Coco De Mo

4 responses to this post.

 1. Ce viaţă plină are Pisi!

  Like

  Reply

 2. Ora 7:00. Viata reala baga socialmedia intr-un sertar. Il incuie si rupe cheia.
  Viata e minunata 🙂

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: