Frumoaso, trezește-te!

Da, e greu! E a naibii de greu să îți simți posteriorul câmp de bătălie. Nu e deloc plăcut să-ți iei șuturi în MS-DOS și să aștepți să se vindece vânătăile. Nu e frumos să fii lovit cu creionul peste nas de fiecare dată când încerci să scoți capul la suprafață. Dar la ce te-așteptai? La o viață în care fiecare zi începe la ce oră vrei tu, cu cafeaua adusă la pat, un masaj și o cărare de trandafiri până la baie? Frumoaso, trezește-te!

Uită-te în oglindă și întreabă-te cum e mai bine: să stai ca fraiera și să aștepți să-ți pice un destin roz în brațe? Sau să pui piciorul în prag, să ieși din pantalonii ăia de trening, să-ți aranjezi moaca aia presată de cearșaf și să îți faci propriul destin?

Te văd plimbându-te prin oraș, cu căștile în urechi și mintea departe. Da, te-o fi trădat Făt-Frumos. O fi plecat cu rățușca cea urâtă, pentru că avea fundul mai bombat. Dar asta nu înseamnă că a murit mama… organelor de pe planetă. Ridică ochii din pământ și privește în jurul tău. Lasă telefonul, lasă-l pe Tony Poptamas să se consoleze singur cu citatele sale și construiește-ți o viață atât de frumoasă încât oricine să-și dorească a face parte din ea.

Nu te auzi ce scârțâit suni atunci când te plângi? Ești prea grasă, ești prea slabă, ești prea osoasă, prea scundă, prea brunetă, prea bronzată, prea somnoroasă, prea obosită, prea gravidă. Soarele e prea sus, asfaltul e prea fierbinte. Norii sunt prea puțini, vântul nu bate destul de tare; autobuzul nu vine destul de repede, magazinul nu ține deschis destul de târziu…

Nu, nu o să o dau și eu în filosofii, spunându-ți că ești frumoasă/superbă/mirifică/mirobolantă așa cum ești; că lumea trebuie să te accepte așa și că nu e de datoria ta să te schimbi. Nu-ți convine ceva la tine sau la ce te înconjoară, fă ceva în privința asta!

Nu-ți place cum arăți? Nu te mulțumi să bocești în oglindă! Apucă-te de un sport, ține o dietă, consultă un nutriționist etc.

Nu-ți place că n-ai destulă energie? Mai lasă munca în plus, serialele și ieșitul prin cluburi și odihnește-te mai mult!

vacation

Ți se pare că asfaltul te sufocă? Fugi la mare. Fugi pe plajă, în Vama Veche sau în Costinești. Ia dacă vrei ceva mai mult lux, fugi la Mamaia. Acesta este pretul pentru cazare la hotel Comandor in Mamaia. Nu aștepta zilele să treacă pe lângă tine. Planifică-ți o vacanță cu familia, cu prietenii. Anunțuri și oferte sunt astăzi peste tot: comunicatedeafaceri.ro.

follow me

Lasă-i pe alții să plângă, să suspine, să se enerveze. Plângi și tu, suspină și tu, enervează-te și tu! Nu zic că nu ai dreptul, dar nu-ți face din asta un obicei, un stil de viață. 

Întotdeauna se poate mai rău.

Dar, de asemenea, întotdeauna se poate și mai bine!

Sursa foto: pinterest.com

Advertisements

2 responses to this post.

  1. Posted by iluminisme on May 28, 2014 at 17:30

    o critica constructiva 😉 buna buna

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: