Gelozia distruge vieți

video-undefined-21E595DC00000578-337_636x358

Întâmplător, astăzi, am dat peste povestea unei femei care, deși a pierdut într-o luptă a geloziei dusă la extrem, nu s-a dat bătută și a făcut tot posibilul să-și continuie viața cât de normal posibil. Dana Vulin era o femeie foarte frumoasă. Era privită cu admirație în orice încăpere intra dar totodată exista și multă invidie în jurul ei. Invidie și gelozie.

Fiindcă e blogul meu și nu vreau să o dau în ritm de emisiune de Kanal D, fac o scurtă paranteză și zic așa: știu că femeile sunt nebune când vine vorba de dragoste. Știu că ne îndrăgostim ca tâmpitele de câte unu și ni se pare că totul se învârte în jurul posteriorului său aurit. Știu că ne apucă dorul și crizele și supărările și dacă mai suntem și-n perioada de grație și SPM-ul e la putere, reușim să facem ravagii în cuplu. Dar hai să nu ne legăm singure la mâini din cauza unui bărbat!

Închid paranteza.

Această frumoasă făptură a fost agățată în club de un bărbat. A flirtat cu el, au conversat ce au conversat dar nu s-a întâmplat nimic mai mult între ei. Singurul amănunt care merită menționat este că individul i-ar fi spus că e divorțat.

Numai că acest flăcău în călduri numai divorțat nu era, ci avea o nevastă geloasă și consumatoare de metamfetamină, care-l aștepta cu bâta acasă. Și când a aflat (naiba știe cum) despre micul flirt al bărbatului, ce s-a gândit inteligenta pământului să facă? Bineînțeles, să o amenințe pe ailaltă, că-i taie gâtu, că-i taie fața etc. în loc să-și pună la punct treburile cu mielușelul ei tâmpit. Și dacă ar fi rămas totul doar o amenințare, ar fi fost o treabă…

Dar individa a intrat peste Dana în casă și i-a dat foc. Mai departe, vedeți aici:

Pe lângă compasiunea pe care am simțit-o pentru tânăra femeie, mi-am dat seama că unele probleme pe care le întâmpinăm noi zi de zi sunt exagerat de minore, deși noi ne consumăm exagerat de mult din cauza lor. Poate ar trebui să ne gândim uneori că suntem norocoși, căci există pericole mai mari în lumea asta…

One response to this post.

  1. 😦
    E…inuman…

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: