Cine nu are o Katy, să-și facă rost!

Da, exact, cine nu are o Katy, să-și facă rost!

Cine e Katy și de ce o laud atât de mult încă din titlu, vă întrebați?

Katy este tipa care m-a făcut să-mi schimb părerea despre unghiile cu gel. Dacă înainte eram total contra unghiilor care nu-ți aparțin în totalitate, această dragă fată m-a făcut să-mi schimb radical concepțiile și să îi pășesc pragul casei măcar o dată pe lună, pentru un nou model de unghii cu gel. 

De când am început să muncesc ca educatoare, mi-am îndreptat cam toată energia și răbdarea în direcția celor mici. Drept urmare, ori se întâmpla să nu mai am timp să mă ocup de unghii, seara când ajungeam acasă, ori să am timp dar să nu mai am nici energie și nici chef. Așa că mă uitam la unghii și ele la mine, fără vreun rezultat. Și pentru că nu am știut ce să fac altceva, le-am tăiat cât mai scurt, ca să arate cât de cât uman. O lună așa; următoarea lună tot așa; mai un pic de lac pe deasupra, mai o culoare aruncată în doi peri, când aveam o jumătate de oră liberă în weekend. Și când mai vedeam și că, după două zile, sare oja de zici că-i familie de purici siamezi, mi-am băgat piciorușul și am apelat la Katy.

Și draga de ea, de atunci, îmi tot face unghiile o dată pe lună și nu strâmbă din nas, oricât de fantastic ar fi modelul pe care mi-l doresc (flori, ași, buline și chiar minioni). Iar Alexandra nu mai are nicio problemă de ojă sărită, unghie ruptă, manichiură inestetică. Indiferent de ce spăl, închid, deschid, trag, zgârii, apuc, unghiile mele rămân intacte până la următoarea programare. O dată nu mi s-a întâmplat să-mi sară vreo unghie sau să se rupă și să urlu de durere, cum am mai văzut pe la alte persoane.

Și, pe lângă unghiile frumoase pe care mi le face, mai am parte și de o porție sănătoasă de râs, atunci când merg la programare. E mai ceva ca o ședință terapeutică! Ce psiholog, ce consiliere, ce specialist… două ore de povestit și râs în hohote sunt mai mult decât suficiente, pentru a uita de probleme și a te rupe de realitate.

Ce mai încolo și încoace, e un adevărat răsfăț!

This slideshow requires JavaScript.

Așa că dacă nu aveți o Katy, care să vă transforme unghiile într-o operă de artă și să vă binedispună cât pentru întreaga lună, eu v-o recomand cu căldură pe Katynka Katy.

sursa foto: arhiva personală

Advertisements

5 responses to this post.

 1. Am şi eu o Katy şi-s tare încântată. Dar arunc o privire la a ta că zilele astea merg şi poate mă inspir pentru model 😉

  Liked by 1 person

  Reply

 2. Posted by Flavia on March 24, 2016 at 19:59

  Interesant… cred ca mi-ar trebui si mie o Katy 😊 dar timpul meu este cu mult mai scurt decat al tau… vine si acasa Katy a ta?

  Like

  Reply

Părerea voastră contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: