3 minute de Farmec – femeile și timpul

farmec_superblog_proba8.00 

Am ajuns la grădiniță. Dau jos geaca, îmi scot sticla de apă, fug repede până la baie și-mi prind părul, apoi mă întorc în clasă. Micuții au început să vină. Îi salut și mă așez între ei. Îi deschid fermoarul unui băiețel, dau jos fesul unei fetițe, scot fructul din geanta unui alt băiețel și aranjez ghiozdanele în dulap.

„Doamna, nu mai e plastilină!”

„Doamna, mă legi, te rog, la șiret?”

„Doamna, sun-o pe mami să o întrebi dacă dorm azi la grădiniță!”

„Doamna, îmi dai o ascuțitoare, te rog?”

„Doamna, nu mai sunt fișe de colorat!”

1,2,3,4… trag aer în piept și le iau pe rând: leg șiretul, iau din dulap plastilină și ascuțitoare, trag la xerox câteva fișe de colorat și o rog pe doamna secretară să sune mămica în cauză. Gata, am rezolvat!

„Doamna, mă duc să fac pipi! Vii să mă ștergi?”

Mă uit la ceas: 8.03

Cam așa trec 3 minute când ești educatoare. 

teacher_by_kimotocat

 Sursa foto: pinterest.com

20.00

Telefonul sună de zor.

„Sunt în fața scării. Te aștept!”

„Acum cobor!”

Mă uit pentru a „enșpea” oară în oglindă, încercând din răsputeri să găsesc un motiv pentru care nu sunt mulțumită și trebuie să mai schimb un rând de haine. Machiajul e terminat, părul e aranjat dar îmbrăcămintea îmi dă de furcă. Dacă aș fi avut azi timp pentru o epilare, ar fi fost mult mai simplu acum: puneam una din rochițe și gata! Nu mai stăteam o eternitate în fața oglinzii. Dar chiar nu am mai avut când să fac și asta. Să sperăm că întâlnirea romantică nu va fi cu dorințe de finalizare.

Mă uit la ceas: 20. 03

Cam așa trec 3 minute când ești femeie. 

Woman Looking at Reflection --- Image by © Elisa Lazo de Valdez/Corbis

                               Sursa foto:  © Elisa Lazo de Valdez/Corbis

23.00

Urcăm scările ținându-ne de mână. Ne oprim în fața ușii iar eu încep a căuta cheile prin geantă. „Of, Doamne, ce frumos e! Sper că îi place și lui de moaca mea. Mi-aș băga mâna-n părul lui, să-l ciufulesc un pic. Pare a avea un păr atât de moale. Păr…Păăăăr…PĂR!!! Dumnezeule, nu sunt epilată! Ce naiba fac acum? Nu pot să-l trimit acasă după ce deja l-am invitat sus!”

– S-a întâmplat ceva? Pari crispată…

– Aaa, nu. Nu dădeam de chei, dar le-am găsit acum. E în regulă! Intră… fug puțin până la toaletă. Fă-te comod!

– Ok. Te aștept!

Închid ușa la baie și arunc o privire disperată în jur. Cu epilatoru’ n-am nicio șansă, cu ceara nici atât, iar ultimul aparat de ras l-am aruncat săptămâna trecută. Nu pot să-i zic că mi-e frig și vreau să rămân cu pantalonii în vine, că o să spună că-s nebună! Mă sprijin de perete și simt cum mă preling, încet, pe faianță; moment în care văd pe ultimul raft al colțarului o cremă depilatoare de la Farmec. „Asta-i, tati!”

Plonjez spre ea, cu viteza lui Speedy Gonzales pe cocaină, o înșfac de pe raft, mai să dărâm tot din jurul ei și citesc eticheta: cremă depilatoare rapidă, cu ulei de argan, care ajută la emolierea și catifelarea pielii; timp de acționare – 3 minute. „Perfect!”

crema rapida

  • Eu, în baie:

Cu fundul pe cadă și piciorul drept pe perete, mă ung de zor.

Pielea era perfect curată – bifat! Am aplicat un strat uniform și gros – bifat! Acoperă tot piciorul – bifat! E valabil pentru ambele picioare – bifat! Acum așteptăm. Hmmm, oare câte plăci de faianță am pe acest perete?”

  • El, pe canapea, în sufragerie:

Cu un picior strâns sub el, răsfoiește cartea pe care am uitat-o pe masă. Se amuză pe seama titlului: „Cum să placi în 3 minute – la întâlniri, la serviciu, în grup”. Se uită la ceas și dă ochii peste cap.

„Acum a apucat-o să se ducă la toaletă, când era focul mai arzător. De ce nu vine mai repede? Te pomenești că a adormit pe WC.”

 

depilatoare

Da, dragilor, 3 minute înseamnă, uneori, o eternitate; alteori, un nimic. În unele clipe ai impresia că trec mult prea greu, iar în altele, mult prea ușor. În 3 minute ne putem hotărî viitorul și ne putem uita trecutul. Putem lua decizii importante sau ne putem aminti de copilărie; putem cânta, dansa, găti micul dejun și îmbrățișa persoana iubită.

Iar dacă ești femeie, cu job, copil, bărbat, prieteni și hobby-uri, 3 minute pot face diferența între:

  • un proiect aplaudat și unul aruncat la coșul de gunoi;
  • un copil care simte iubirea mamei și un copil care se simte neglijat;
  • un bărbat fericit și unul care-și caută fericirea pe sub alte fuste;
  • o relație strânsă de prietenie și o bârfă cu tentă de amiciție;
  • o autobiografie citită de întreaga țară și un alt manuscris respins de toate editurile.

Și pentru că timpul din ziua de azi devine din ce în ce mai limitat, e musai să apelăm la multi-tasking pentru a duce la bun sfârșit tot ce ne-am propus.

depilatoare

De aceea, cremele depilatoare de la Farmec vin în ajutorul femeilor care nu mai reușesc să-și facă timp pentru o epilare rapidă la salon, cu o gamă nouă și diversificată, destinată oricărui tip de piele:

  • cremă depilatoare pentru piele normală – cu extract de orhidee;
  • cremă depilatoare rapidă – cu ulei de argan;
  • cremă depilatoare pentru piele sensibilă – cu extract de vanilie;
  • cremă depilatoare TEENager – cu extract de zmeură;
  • + bonus, cremă depilatoare pentru bărbați – cu extract de Boswellia Serrata.

Fie că ești tânără adolescentă și te pregătești pentru balul de absolvire, fie că ești mama unor copii frumoși care-ți stau permanent în brațe, fie că deții o afacere care te îngroapă în spatele unui birou, în hârtii și dosare, crema depilatoare Farmec îți devine cea mai bună prietenă atunci când intri în criză de timp.

Mai trebuie să-ți faci unghiile sau să îți îndrepți părul? Poți face asta în timp ce lași crema depilatoare Farmec să-ți mângâie și catifeleze picioarele!

Vrei să le citești copiilor o poveste, înainte de culcare? Poți face asta în timp ce lași crema depilatoare Farmec să-ți îndepărteze toate firele de păr nedorite!

Mai ai de terminat o planificare și de trimis câteva e-mailuri? Poți face asta în timp ce lași crema depilatoare Farmec să-ți transforme picioarele, în magnet pentru ochii bărbaților!

opinii

Lasă Farmec-ul să-și pună amprenta asupra ta, în doar 3 minute! Bucură-te de efectul WOW și lasă-ți picioarele să fie răsfățate cu noua gamă Farmec de creme depilatoare – 2016!

Acest text a fost scris pentru proba 15, Spring Superblog 2016. 

sursa foto: farmec.ro

15 responses to this post.

  1. :-)))
    Varianta cu pantalonii în vine mergea imaginată all the way! 😆
    Noroc că ai…farmec! 🙂

    Liked by 1 person

    Reply

  2. […] 3 minute de Farmec – femeile și timpul […]

    Like

    Reply

  3. Posted by OanaIuliana on April 9, 2016 at 09:09

    Super articolul! 🙂 Chiar ma gandesc si eu sa incep sa folosesc produsele Farmec..in special in situatiile “de urgenta” 😀 Succes in continuare! :*

    Liked by 1 person

    Reply

    • Posted by Alexandra on April 9, 2016 at 09:14

      Mulțumesc, pisi! :*
      Și cremele lor chiar îți lasă pielea catifelată, îți zic din proprie experiență.
      Mă mângâiam pe mâini toată ziua, după ce o foloseam pe cea din gama veche. :))

      Liked by 1 person

      Reply

  4. Comentariul ăleia e de tot farmecul. 🙂 Faină perspectiva. Succes!

    Liked by 1 person

    Reply

  5. titlul la cum ai pus tu problema trb sa includa si 3 minute de educatoare si 3 minute de femeie. cum s-a terminat intalnirea romantica cum ai sperat fara finalizare sau cu finalizare?

    Like

    Reply

  6. Super, mi-a placut povestea.

    Liked by 1 person

    Reply

Părerea voastră contează!