Credit – în trecut, prezent și viitor – de la online la offline

  • Tu la ce te gândești când auzi cuvântul „credit”?

normal_credit_card-s400x308-70447

Dar să lăsăm gluma deoparte!

În trecut, m-aș fi gândit la câțiva euroi pe cartela prepay, pe care mi-i puneau ai mei părinți, în fiecare lună și pe care eu îi cheltuiam, pe SMS-uri, din primele 30 de minute.

În prezent, îmi fuge gândul la activitatea mea de bloggeriță și la reputația pe care încerc să mi-o construiesc,  în blogosferă. Căci, să dobândești credit în mediul online nu este tocmai floare la ureche, mai ales când pe lume există mii de oameni, care vor același lucru ca tine.

New Bitmap Image (2)

Te trezești dimineața, pornit să iei frâiele lumii online și să o transformi în lumea ta. Uneori se întâmplă să reușești, alteori să bați pasul pe loc cu lunile/anii. Deoarece, oricât te-ai vedea tu alfa și omega, atunci când ești blogger, tot la cheremul altora ajungi. Și tot ce-ți rămâne de făcut e să cauți metode noi pentru a ieși din anonimat.

De-a lungul timpului, eu am pus în aplicare tot soiul de sfaturi, am citit cărți și articole și am făcut capătul la internet, încercând să descopăr varianta cea mai ușoară de a ajunge mai sus. Iar după ani de căutări, am ajuns la concluzia că nu există nicio variantă UȘOARĂ. Pentru că totul se face prin muncă, muncă și iar muncă!

Grădina mea a fost vizitată, aplaudată dar și criticată. Iar în tot acest timp, eu am aplicat 7 metode sigure de promovare în blogging:

  1. Fii tu!

Nu încerca să-ți copiezi idolul sau să te compari cu minunata concurență. Hotărăște-te cine ești TU și ce vrei să transmiți lumii.

  1. Ai încredere în tine!

Tu știi de ce meriți cititori, distribuiri și like-uri? Află mai întâi, apoi treci la taste și convinge-i și pe ei!

  1. Fii sincer!

Oamenii vor să citească o părere onestă. La câtă falsitate și manipulare există în mass-media, oamenii sunt însetați de adevăr. S-au săturat de minciuni sfruntate. Nu mai vor informații credibile, ci informații adevărate.

  1. Scrie des!

Cum spunea Hazlitt: „Cu cât scrii mai mult, cu atât poți scrie mai multe!”. Doar prin exercițiu, poți deveni mai bun.

  1. Fii sociabil!

Atât online, cât și offline. Camera ta îți oferă o cantitate limitată de inspirație. Orașul în care locuiești, însă, e o sursă necontenită de idei. La fel și-n online: oricâte like-uri ai da, tot un comentariu te scoate-n evidență. Folosește cuvintele și pentru a vorbi cu cei din jur, nu doar pentru a-ți scrie părerile!

  1. Participă la concursuri!

Orice experiență e importantă, iar un concurs te poate propulsa în topul celor mai căutați bloggeri. Dacă nu mă credeți, întrebați-i pe câștigătorii edițiilor Superblog: Cristina Lincu, Christian Hertzug, Daniel Botea,  Cornelia Crina Popa, Dana Lalici, Bianca Alexandra Bîzîiac.

  1. Bate la porți înalte!

Bagă-te în seamă cu persoanele publice, strecoară-te în sufletul partenerilor media pe care îi întâlnești în concursuri. Dacă ai reușit să impresionezi, fii sigur că te vor contacta pentru o colaborare fructuoasă.

Exemple: Chic-Elite, Connect, Loopa, RadioLynx, toateBlogurile.ro, TVR2 etc.

parteneri-1

În viitor, cuvântul „credit” îmi va inspira cu totul altceva: credit de nevoi personale sau chiar credit pentru prima casă. Iar în cazul acesta, lucrurile se pot simplifica, apelând la serviciile AVBS Credit.

Dacă pentru a obține credit în blogosferă, trebuie să îmbini mai multe metode, pentru un credit bancar, există o metodă sigură: compania de brokeraj AVBS Credit. De ce să te chinui și să pierzi timp, când poți apela la un broker bancar, ce te va ajuta să-ți îndeplinești scopul? Mai ales dacă acest serviciu este complet GRATUIT.

AVBS-CREDIT1

Dacă pentru a obține credit în blogosferă, trebuie să faci, uneori, și anumite investiții financiare (promovare pe facebook, achiziție domeniu propriu, testat produse cumpărate din buzunarul propriu etc.), pentru un credit bancar, nu trebuie să investești nici măcar timp. Pentru asta există brokerul financiar.

Și nu în ultimul rând, dacă pentru a obține credit în blogosferă, trebuie să mai apelezi uneori la cei trei “F” (Family, Friends, Fools), pentru a obține un credit rapid în bancă, e nevoie să apelezi  doar la AVBS Credit.

Pentru mine, prima casă va purta, cu siguranță, amprenta AVBS Credit, deoarece cum spunea și fondatorul companiei, Valentin Anghel: „A avea brokerul TĂU de credite este un LUX, un LUX care NU COSTĂ!”

Acest text a fost scris pentru ultima probă a competiției Spring Superblog 2016.

sursa foto: avbs.ro; pinterest.ro;

16 responses to this post.

  1. Mult succes, îți mulțumim pentru articol și pentru clipul de prezentare!
    Ai evidențiat foarte bine diferențele și asemănările dintre creditul financiar și cel blogosferic.
    Mult succes!

    Liked by 1 person

    Reply

  2. Posted by Flavia Susnoschi on April 11, 2016 at 09:18

    Succes, Alexandra, iti tin pumnii! Imi place si ultima proba, cred ca o sa le placa si membrilor juriului 🙂 in plus, am aflat ceva nou, habar nu aveam de AVBS Credit, desi sper sa nu fiu nevoita sa mai fac inca un credit, ca am destule de platit… pupici 🙂

    Liked by 1 person

    Reply

  3. parca dimineata luai fraiele la gradinita nu la lumea online. ai reusit sa bati la vreo poarta inalta? ca tu esti cam mica de inaltime:)

    Like

    Reply

    • Posted by Alexandra on April 10, 2016 at 02:00

      Ziua nu are doar dimineață! 🙂 Și poarta înaltă are și o parte mai joasă. Nu plutește deasupra mea. 😉

      Like

      Reply

      • asa e ziua n-are dimineata nici saptamana zile, nici luna saptamani nici anul luni. eu cred ca tia raspuns usierul la poarta inalta dar tu fiind pra mica nu te-a observat si a inchis la loc.:)

        Like

  4. Bune sfaturi 🙂

    Liked by 1 person

    Reply

    • Posted by Alexandra on April 9, 2016 at 18:42

      Mulțumesc! Sper să ajute măcar un blogger, care se află la început. 😀 Căci îmi aduc aminte de mine când am gustat prima oară din blogging… mă uitam ca mâța-n calendar…:D

      Liked by 1 person

      Reply

      • Și eu la fel! 😆 ce vremuri… oricum atunci (2006) nu prea se știa în România ce e ăla blog… dacă aveam mai multe noțiuni (și „ambâț”) eram departe…

        Liked by 1 person

      • Posted by Alexandra on April 9, 2016 at 18:56

        Ce-i drept, nici nu prea m-am zbătut în primii ani. Scriam mai mult pentru mine, să-mi descarc ideile undeva, ca să nu o iau razna. :)) Apoi am dat de cititori sau ei de mine… și a început distracția. 😀

        Liked by 1 person

      • Și eu la fel… unde mai pui că am șters vreo două bloguri, iar ăsta a fost și pe pauză o perioadă…

        Liked by 1 person

  5. La cat mai mult credit in mediul online … stiu ca deja ai. Multa bafta, sa fie cu noroc! :*

    Liked by 1 person

    Reply

Părerea voastră contează!