Fructul interzis

„Prietenul soţului întotdeauna este duşmanul soţiei…numai dacă nu este amantul ei!”

Când am văzut fraza de mai sus, un zâmbet viclean mi s-a aşezat pe mutriţă. De ce? Pentru că deşi e menită a fi o poantă, are şi un sâmbure de adevăr. Să vă explic:

Eşti gagicuţă şi te întâlneşti cu Gigel de câteva săptămâni. Până acum aţi ieşit mai mult doar voi doi, ca să vă cunoaşteţi mai bine, să schimbaţi impresii despre Metallica şi bârfe despre Mandinga, ca să vă aruncaţi câte un „îţi place îngheţata?!!! Vai, ce drăguţ! Şi mie!”, să vă juraţi unul altuia fluturaşi veşnici în stomac şi miros de cafea pe la nări, dimineaţa.

Dar vine momentul când trebuie să-i cunoşti prietenii, inclusiv pe cel mai bun prieten, cel cu care a ieşit la agăţat prima oară, cel care a aflat de întâia-i ejaculare prematură şi cel pe umărul căruia a plâns după prima (şi ultima, zice el…) iubire pierdută. Şi există două variante: ori băiatul te place şi râde la toate poantele tale de şcolăriţă virgină, ori te tratează cu fundul, catalogându-te drept o zdreamţă (cică cu M e mai grav)  care i-a furat minţile bietului Gigel şi-l ţine pe sărman sub papucul cu puf roz.

Bineînţeles că dacă e prima variantă, şansele să se dezvolte ceva mai mult decât o simplă amiciţie sunt foarte mari, căci fructul interzis e cel mai delicios. Astfel, îţi zâmbeşte azi, râde mâine, te priveşte ca pe cea mai şmecheră iubită pe care o putea avea prietenul său cel mai bun; după care, într-o bună zi, privirea îi cade pe rotunjimea poponeţului tău şi-şi spune în sinea sa „mamă, ce bună e!”. Tu îi observi ochii ieşiţi din orbite ţintindu-ţi posteriorul şi te gândeşti „hmm, îi place şi lui cum arăt!” şi brusc, observi ce privire hipnotizantă are şi culoarea ochilor săi te cam acaparează. Te atrage dar nu îţi trece în nicio clipă prin cap că el ar putea face vreo mişcare; doar e prietenul iubitului tău!

Ei uite că dacă la fete, toată faza asta că fostul prietenei tale este absolut „out of limits”(să nu mai zic de actualul iubit…că dacă i-l mai şi furi din pat, eşti blestemată pe veci), la băieţi nu e chiar aşa. De multe ori am văzut masculi care nu dau doi bani pe prietenie şi sar ca hienele pe fostele (actualele) „tovarăşilor”; iar unele dintre ele îi primesc pe doritori cu braţele deschise. 

Şi nu spun că toţi/toate fac aşa, căci nu aş avea de unde să ştiu asta; e foarte posibil să rămână totul la stadiul de amiciţie şi să nu se întâmple nimic mai mult, deşi atracţia rămâne acolo într-un colţ; dar tot ce pot să afirm cu siguranţă e că rar mai găseşti o amiciţie sinceră, fără altfel de interese, între un băiat şi o fată!

Aştept şi alte perspective!

Sursa foto: amantemore.blogspot.com

2 responses to this post.

  1. mda… la mine in grup s-au intamplat asemena cazuri.. si nu odata.. aiurea.. si aiuritor…

    Like

    Reply

  2. Nu am facut niciodata asa ceva….nu m-am incurcat nici cu prietenii/amicii fostului si nici cu fosti iubiti ai prietenelor mele. Este o chestie de prost gust sa faci asa ceva, o lipsa de respect fata de tine in primul rand si si apoi fata de restul. Ca sa nu mai zic de barfele si de privirle rautacioase care apar….

    Like

    Reply

Părerea voastră contează!